Brez izkušenj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
Jasminabiba napisal/-a:scorpio64 napisal/-a:Jest ti priporočam da ji ne omeniš da si še neizkušen, tukaj mogoče marsikatera pravi da ji povej, da je s tem vse v redu, ampak dejstvo je da ženske to odbija.
Nevem kolko si star, ampak pri tvojih letih bi jih večino hotela že vsaj malo izkušene fante, glede na to da je moderno da se pri 14ih sexa, ti si verjetno več...
Uglavnem, zadrž zase (v tem ni nobene sramote), probi čim bolj spontano spelat, če si ji dosti všeč in če bo dosti kemije ne bo problema, ne glede na to kolko imaš izkušenj, seveda pa poskus ne bit preveč štorast. Če pa bo vprašanje naneslo kaj v smislu: Si že imel punco? Kolko? itd.. Potem odgovori kaj v smislu: Imam že nekaj izkušenj, ampak še nič pretirano resnega, ker še ni bilo prave... Boš veliko bolje prišel skozi
lp
lepo prosim ? hahahhah
ok dober nasvet, moram rečt, moški nasvet ne mislit da se delam norca... AMPAK . smo različni "tipi ljudi" in nam drugače vsem kaj paše torej... če vpraša kdo mene.... NIKAKOR NNNNEEE zataji,da je prvič. še bolj prikupno,zmedeno, dobro se samo sliši,da bo prvič. zakaj pa bi to skrival ? ali da bi še prišel s kako tako izjavo : ma ja...sem že mel...pa nič kaj resnega....kr nekaj je blo... hahahahaa ? raje NE. če ti je punca res všeč, si tega ne dovoli. povej da je prvič...in je to to. če jo bo to odbijalo - jbg. bo pa druga, ki ji bo to še bolj všeč.
če pa se pri taki stvari zlažeš, se po moje kaj hitro ugotovi ...
Nardil boš kot boš sam mislil da je najbolj "Kul"... vseeno 2x premisli
Pa vso srečo
Takih žensk je zelo malo ki bi jim bilo to prisrčno. Če se pogovarjamo v starosti okoli 20 let recimo, si bo večina mislila: kva je to en freak? Bodmo realni, take ste ženske, ogromno jih je tukaj ki govorijo: ja povej po resnici da si še čisto zelen, tudi meni je to všeč... bla bla bla... Če pa bi dejansko do vas prišel tak tip ga pa samo odpikale.
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
scorpio64 napisal/-a:Takih žensk je zelo malo ki bi jim bilo to prisrčno. Če se pogovarjamo v starosti okoli 20 let recimo, si bo večina mislila: kva je to en freak? Bodmo realni, take ste ženske, ogromno jih je tukaj ki govorijo: ja povej po resnici da si še čisto zelen, tudi meni je to všeč... bla bla bla... Če pa bi dejansko do vas prišel tak tip ga pa samo odpikale.
Saj to je razlog, da sem se ji glede mojih (ne)izkušenj s puncami zlagal. Kot sem že napisal, ko je kakšna punca izvedela da sem čisto neizkušen, me je odpikala. Hočem reči da če bi tej punci povedal po pravici, bi s tem tvegal kensl in bi bil spet na začetku. Pravzaprav ne verjamem da je ženskam všeč, če nek tip pri mojih letih še niti prvega poljuba ni doživel. Imam občutek da eno pišete, realnost je pa povsem drugačna. Pa brez zamere.
Poleg tega me skrbi to, kaj narediti, ko se bova spet dobila? Najbolj me je strah blokiranja. Da se bova cel dan družila, vendar se nič ne bi zgodilo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm. Mene je en manj izkušen ful prijetno presenetil nekoč
Jz odsvetujem, da o tem govoriš. Kot je ena omenila, če bo res grozno, pač izpadeš kot da se slabo lupčkaš, nisi ne prvi ne zadnji tak In verjetno ne boš šel potem njenih prijateljic pecat, tako da te nima za skrbet "slab ugled", hehe.
Lahko pa to nekako zapakiraš v vprašanje "pokaži mi, kaj/kako je tebi všeč".
Jz odsvetujem, da o tem govoriš. Kot je ena omenila, če bo res grozno, pač izpadeš kot da se slabo lupčkaš, nisi ne prvi ne zadnji tak In verjetno ne boš šel potem njenih prijateljic pecat, tako da te nima za skrbet "slab ugled", hehe.
Lahko pa to nekako zapakiraš v vprašanje "pokaži mi, kaj/kako je tebi všeč".
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:23, skupaj popravljeno 2 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Po mojem najbolš da si enostavno tiho o tem, če te nič ne vpraša. Ko pa bo prišlo do poljuba (za kar vsekakor držim pesti), se sprosti pa magari pusti njej da mal 'vodi' (beri - začni 'u izi', pa šparaj z jezikom in slino, to je skor edina večja napaka ki jo lah nardiš tkoj na začetku).. Ni nič kaj takega
Drugače pa, kaj oz. kaj meniš da je razlog da do sedaj nisi imel čisto nič izkušenj s puncami?
Drugače pa, kaj oz. kaj meniš da je razlog da do sedaj nisi imel čisto nič izkušenj s puncami?
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Za poljub ne komplicirej, uživej in se sprosti. Če bo to pač vodil do sexa, se tud ne obremenjuj.....
Drugač za sex, pa mislm da ji morš povedat, tko kt sm že rekla.
Vse je odvisno od toka dogodkov. Najbolš, da delaš po filingu.
Drugač za sex, pa mislm da ji morš povedat, tko kt sm že rekla.
Vse je odvisno od toka dogodkov. Najbolš, da delaš po filingu.
Zadnjič spremenil Trouble, dne 29. Feb. 2012 9:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- MovieFreak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2012
- Kraj: Mb-okolica
Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Ma ti garantiram da bo delovalo
Ma ti garantiram da bo delovalo
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz priznam, da bi me pri teh letih odbila totalna neizkušenost. v smislu, da bi mogla tipa učit kako se sexa.
zato jaz predlagam da si tiho.
izkušnje so seveda zelo zaželene, niso pa nujne (če bi mi blo fuul do tipa bi jih tudi sama spregledala, kar sicer dvomim, ker pred sexom je še vse tako-tako).
eni posexajo celo vas, pa nimajo pojma o dobrem fuku, en bo pa mel 2 za sabo pa bo vedel kako se rečem streže.
tak da obremenjevat se s tem nima smisla. jaz bi na tvojem mestu bila lepo tiho in ji enkrat čez čas to priznala (če/ko bosta resna) in takrat bo razumela da ti je bilo neprijetno.
(moji kolegici je tip po 5ih letih priznal, da mu je ena in edina. )
zato jaz predlagam da si tiho.
izkušnje so seveda zelo zaželene, niso pa nujne (če bi mi blo fuul do tipa bi jih tudi sama spregledala, kar sicer dvomim, ker pred sexom je še vse tako-tako).
eni posexajo celo vas, pa nimajo pojma o dobrem fuku, en bo pa mel 2 za sabo pa bo vedel kako se rečem streže.
tak da obremenjevat se s tem nima smisla. jaz bi na tvojem mestu bila lepo tiho in ji enkrat čez čas to priznala (če/ko bosta resna) in takrat bo razumela da ti je bilo neprijetno.
(moji kolegici je tip po 5ih letih priznal, da mu je ena in edina. )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
http://www.youtube.com/watch?v=bT8nSbpQSLs
neki zate
drugače pa brez panike - kar se tiče poljubljanja, kot so ti že napisale, šparaj jezik in slino, ker je to največja napaka začetnikov. Vse ostale nežnosti pridejo same od sebe razen če si popolen hlod. A imaš mačko? Jo cartaš? Potem ti bo šlo
neki zate
drugače pa brez panike - kar se tiče poljubljanja, kot so ti že napisale, šparaj jezik in slino, ker je to največja napaka začetnikov. Vse ostale nežnosti pridejo same od sebe razen če si popolen hlod. A imaš mačko? Jo cartaš? Potem ti bo šlo
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Sramežljivost in malo stikov s puncami.saarijarvi napisal/-a:Drugače pa, kaj oz. kaj meniš da je razlog da do sedaj nisi imel čisto nič izkušenj s puncami?
Ona ve da še nisem seksal. Problem je, ker se še nikoli nisem poljubljal, niti ji ne upam tega povedat (slabe pretekle izkušnje pač).claire napisal/-a:jaz priznam, da bi me pri teh letih odbila totalna neizkušenost. v smislu, da bi mogla tipa učit kako se sexa.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ne vem, zakaj bi ji nujno to moral povedat, narediš, ko do tega pride, pa je če bi pa slučajno prišlo takrat do kakšne nerodne situacije / težav, pa pač takrat objasniš, kje tiči vzrok... da bi šel pa človek prej poročat in kazat izpisek svojih izkušenj potencialnemu partnerju, pa pomoje ni potrebno v nobenem primeru (sploh za poljubljanje, glede spolnosti imata itak že razjasnjeno). Lahko poveš, če si pač blazno želiš povedat ali pa te izrecno vpraša, če ti pa ni do tega (kot očitno tudi tebi ni), pa ni nič narobe, če jo spontano poljubiš brez teh poprejšnjih oznanjanj.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Logitech napisal/-a: Ona ve da še nisem seksal. Problem je, ker se še nikoli nisem poljubljal, niti ji ne upam tega povedat (slabe pretekle izkušnje pač).
aja, eh to pa nima veze. lahko isto prakticiraš. ji ne vem, čez ful cajta priznaš, če se ti bo zdelo da ji "lažeš". oz. da če bo tebi potem lažje. ne vem.
(a se niste v oš učili lizat s sošolkami? - ni ti treba to odgovarjat.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov