Brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 28. Feb. 2012 15:36

Hoj

Skratka, spoznal sem punco, s katero sva se odlično ujela in v kratkem se spet dobiva. Težava je pa v tem da ona ne ve, da sem povsem brez izkušenj (še nikoli se poljubljal, crkljal, mečkal se s kakšno punco). Dejansko me je strah ji povedat, da sem čisto neizkušen, kajti s tem imam slabe izkušnje (ko so punco izvedele, da pač nisem tipičen moški, so me odpikale).

Kakšne so vaše izkušnje glede tega? Bi vas odbilo če bi vedele, da je tip na čisti nuli? Bi ve prevzele pobudo?
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 28. Feb. 2012 15:42

Odvisno. Če mi je fant RES RES RES všeč in je potencialen za fanta, potem bi se pač skupi naučila :) ... Če bi pa od njega hotla samo mal bluzit, se pa ne bi z njim ubadala.

Po mojmu mnenju je boljš, če ji poveš, da nimaš velik izkušenj (in se pogovorita glede tega), kukr pa da ji lažeš in se pretvarjaš kakšen izkušen mačo si. Ker ko bosta (če bosta) prišla k dejanjem, bo itak vidla kakšno je stanje.
Zadnjič spremenil Trouble, dne 28. Feb. 2012 15:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Feb. 2012 15:44

pozdravljen :)

mislim da to velja povedati že takoj. pač da si brez izkušenj, bo najbrž prej ali slej sama ugotovila.

če bo zahtevala izkušnje in jo bo to odvrnilo, ni v tem nič kaj veliko ljubezni pač pa to da se gre punci samo za to da jo nekdo zadovoljuje.

jaz sem našel punco ki jo ne moti preveč da sem neizkušen. pač čuti nekaj do mene :) tudi dobila sva se že.

če je meni ratalo, bo tudi tebi ;) srečno
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Feb. 2012 15:58

Moje mnenje je, da ji ne povej...isto kot da bi se v nogo pred tekom ustrelil.

Čim manj se obremenjuj s tem....ti povem, da če je strast v zraku da točno veš kaj je potrebno početi, to je v našem DNKju.

Neizkušenost pretvori v to, da že toliko časa čakaš da se nekaj zgodi, zdaj ko pa imaš to šanso da to spustiš ven, jo pa povozi s strastjo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 28. Feb. 2012 16:02

Jaz bi pa za neizkušenost povedala le za sex. Za poljubljanje in to bi raje spustila :)
Drugače pa, če bi meni bil všeč fant in bi mi to povedal, bi se mi zdelo zelo simpatično. Precej boljše, kot da mi pove, da je bil že s tridesetimi.
Sploh če mi reče naprimer, da je čakal na eno bolj spešl punco in da je zdj prpravljen. Ali pa kaj na to foro :D :lol:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 28. Feb. 2012 16:22

Definitivno povej prej. Tko omeni pač, v smislu da A veš, js s puncami še nimam dost izkušenj. Ne it v podrobnosti (meni se fora s čakanjem na posebno punco zdi prizadeta, razen če si ene 15 star).
Ker recimo meni osebno je tečno, da tip ne ve, kje in kako prijet, če ne poznam razloga. Ker strast gor al pa dol, neizkušenim tipom se že pri mečkanju vidi, da nimajo pojma. Pol se vprašaš, če je res takšen hlod. Če pa veš, da je neizkušen, je malo več tolerance. Čeprav tudi ta ne traja dolgo, če se tip ne uči hitro, vsaj pri meni no.
Because I can.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 28. Feb. 2012 16:24

Summer055 napisal/-a:Jaz bi pa za neizkušenost povedala le za sex. Za poljubljanje in to bi raje spustila :)
O tem sva se že menila. Za seks ve, da tega še nisem počel, glede poljubljanja sem se ji pa zlagal, saj imam slabe izkušnje s tem, ko sem bil iskren (jih je odbilo), poleg tega pa me je sram njej povedat, da pri svojih 23. še niti prvega poljuba nisem doživel.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Feb. 2012 17:01

Ok, če sta se že direkt o tem menla, je pač ok, da si ji povedal glede sexa. Glede lupčkanja pa...ni glih lepo, da si se ji zlagal. Ampak zdaj je, kar je. Lahko bi se pa odgovoru nekako izognil, da ne bi rabil lagat.
Ja nič, kaj, pač pogumn bodi, preber si mal na netu, kaj so največji kiksi pr poljubljanju in tega ne delat, sicer pa bi ti že itak morala logika mal delovat, a ne. Vsi smo preživeli, tud ti boš :wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 28. Feb. 2012 17:03

to dobis ko se iz nekaj preprostega ustvari cela znanost.
sprosti se, manj razmisljaj, AKCIJA!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Feb. 2012 18:44

Pomoje ji ni treba povedat, da se še nisi lupčkal :D

v najslabšem primeru si bo mislila, da se pač slabo lupčkaš xD Drugače pa go with the flow, vse bo ok :)
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 28. Feb. 2012 19:37

Jaz ti pa priporočam, da to enostavno zadžiš, zase. Zakaj bi pa moral nekomu tu razlagat? Poveš ji lahko čez čas, ko bosta že nekaj časa skupaj. Ker če ji boš povedal na začetku (saj veš kakšne so punce) bo postala takoj panična, zasula te bo z ogromno vprašanji, pa dost je takšnih punc, ki ne marajo neizkušenih, tako da zadrži zase, vsaj določeno število časa.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 28. Feb. 2012 20:12

Zakaj bi sploh mogu razlagat, da se še nisi lupčkal...? Za vsakogar je bilo enkrat prvič..pa dvomim da je vsak predhodno oznanjal in se poglabljal v to. Big deal no... Povej kvečjemu kasneje... ko bosta nekaj časa že v vezi...tako mimogrede... in se bosta temu oba samo nasmehnila...sproščeno Ne pa da to zdaj poveličuješ v neko obremenjevalno debato, ker je res brezpredmetno.

DonCarleone:
vsaj določeno število časa.

hehe, simpatično :) ..določeno število časa... a slovnično/matematično obstaja tako poimenovanje? :)
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 28. Feb. 2012 21:48

Jest ti priporočam da ji ne omeniš da si še neizkušen, tukaj mogoče marsikatera pravi da ji povej, da je s tem vse v redu, ampak dejstvo je da ženske to odbija.
Nevem kolko si star, ampak pri tvojih letih bi jih večino hotela že vsaj malo izkušene fante, glede na to da je moderno da se pri 14ih sexa, ti si verjetno več...

Uglavnem, zadrž zase (v tem ni nobene sramote), probi čim bolj spontano spelat, če si ji dosti všeč in če bo dosti kemije ne bo problema, ne glede na to kolko imaš izkušenj, seveda pa poskus ne bit preveč štorast. Če pa bo vprašanje naneslo kaj v smislu: Si že imel punco? Kolko? itd.. Potem odgovori kaj v smislu: Imam že nekaj izkušenj, ampak še nič pretirano resnega, ker še ni bilo prave... Boš veliko bolje prišel skozi :)

lp
Jasminabiba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Jasminabiba » 28. Feb. 2012 22:26

scorpio64 napisal/-a:Jest ti priporočam da ji ne omeniš da si še neizkušen, tukaj mogoče marsikatera pravi da ji povej, da je s tem vse v redu, ampak dejstvo je da ženske to odbija.
Nevem kolko si star, ampak pri tvojih letih bi jih večino hotela že vsaj malo izkušene fante, glede na to da je moderno da se pri 14ih sexa, ti si verjetno več...

Uglavnem, zadrž zase (v tem ni nobene sramote), probi čim bolj spontano spelat, če si ji dosti všeč in če bo dosti kemije ne bo problema, ne glede na to kolko imaš izkušenj, seveda pa poskus ne bit preveč štorast. Če pa bo vprašanje naneslo kaj v smislu: Si že imel punco? Kolko? itd.. Potem odgovori kaj v smislu: Imam že nekaj izkušenj, ampak še nič pretirano resnega, ker še ni bilo prave... Boš veliko bolje prišel skozi :)

lp

lepo prosim :D ? hahahhah
ok :D dober nasvet, moram rečt, moški nasvet :) ne mislit da se delam norca... AMPAK . smo različni "tipi ljudi" in nam drugače vsem kaj paše :) torej... če vpraša kdo mene.... NIKAKOR NNNNEEE zataji,da je prvič. še bolj prikupno,zmedeno, dobro se samo sliši,da bo prvič. zakaj pa bi to skrival ? ali da bi še prišel s kako tako izjavo : ma ja...sem že mel...pa nič kaj resnega....kr nekaj je blo... hahahahaa :D ? raje NE. če ti je punca res všeč, si tega ne dovoli. povej da je prvič...in je to to. če jo bo to odbijalo - jbg. bo pa druga, ki ji bo to še bolj všeč.
če pa se pri taki stvari zlažeš, se po moje kaj hitro ugotovi ...

Nardil boš kot boš sam mislil da je najbolj "Kul"... vseeno 2x premisli :)
Pa vso srečo :) :)
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bluegirl3 » 28. Feb. 2012 22:38

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:06, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov