Brez izkušenj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Ne gre mi skupaj ko ste mi (govorim nasplošno) na začetku pisali, da nima smisla analizirat zadev, toda po tem kar je sirova napisala, je zgleda analiza še kako pomembna.
sirova, js sm ji rekel, da bi se lahko spet kdaj dobila, in ona mi je rekla, da se bova zmenila. Dobil sem občutek da ji je v redu v moji družbi, neizkušenosti ji pa nisem omenjal.
sirova, js sm ji rekel, da bi se lahko spet kdaj dobila, in ona mi je rekla, da se bova zmenila. Dobil sem občutek da ji je v redu v moji družbi, neizkušenosti ji pa nisem omenjal.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ja, analiza v smislu vnaprejšnjega načrtovanja svojih dejanj in besed - pri tem je seveda bolje biti čim bolj sproščen in se obnašati, kot takrat čutiš, ne vnaprej obremenjeno in naučeno kot robot Analiza za nazaj, ko je dogodek že mimo, je pa tukaj potrebna oz. je sirova verjetno vprašala zato, da bi ti pomagali nadaljevat v pravi smeri / da bi sploh dognali, kako se je dogodek razpletel, ker si bil precej redkobeseden
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Logitech napisal/-a:Ne gre mi skupaj ko ste mi (govorim nasplošno) na začetku pisali, da nima smisla analizirat zadev, toda po tem kar je sirova napisala, je zgleda analiza še kako pomembna.
Pr tebi ni najbolj problematično, da si brez izkušenj, ampak da moraš druge vprašati za prav vsak korak, ki naj ga narediš.
Moral boš začeti zaupati vase in svoje sposobnosti in početi stvari na način, kot misliš, da je prav.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ točno to sem tudi jaz mislila..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov