Brez izkušenj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MovieFreak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2012
- Kraj: Mb-okolica
Zvoncica napisal/-a:MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Ma ti garantiram da bo delovalo
Ne ne ne ne ne...to mogoče pali pri 16ih. Da naj bo nežna s tabo??? PROSIM???
Am kaj je pa narobe pri tem? Meni se zdi zelo lep način, da poveš da si neizkušen, plus meni se zdi to zelo romantično. Mogoče, pa imaš takšnega moškega, da si pozabla kaj je romantika.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Meni se tudi to čudno sliši in ne preveč romantično, mogoče če bi to rekla mlada deklica (čeprav meni so tudi take izjave mimo oz. dramatiziranje), ne pa odrasel fant Sploh tisti del, naj bo nežna z njim... ojej, sliši se, kot da se odpravlja v boj in trepeta za svoje življenje
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Da ne bi slučajno res tega naredil.
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Ja, s takšnim pristopom si lahko dobiš punčaro, ki te bo ljubila celo življenje ali takšno, ki so bo že v štartu mislila WTF. Marsikatero žensko se da obračati s takšnim čustvenim manipuliranjem, po drugi strani pa bo marsikatera imela tak izpad za nezrelega, brez veznega.
Samozavest, treba je vedet, kaj hočeš in to je to.
Samozavest, treba je vedet, kaj hočeš in to je to.
- MovieFreak
- Sramežljivka
Ja tako si napisal pohorc:
Ja, s takšnim pristopom si lahko dobiš punčaro, ki te bo ljubila celo življenje ali takšno, ki so bo že v štartu mislila WTF
Samo je vredno, ker prej ko slej boš dobil pravo, one pač odjebeš. Itak niso vredne truda.
dot, ti se pa zamisli! Očitno sprejemaš stvari čisto drugače kot pa bi moral/a saj nevem al si ženska al moški. V vsakem primeru se zamisli.
Džeki, ti z ženskami držiš al kaj?
omg
Ja, s takšnim pristopom si lahko dobiš punčaro, ki te bo ljubila celo življenje ali takšno, ki so bo že v štartu mislila WTF
Samo je vredno, ker prej ko slej boš dobil pravo, one pač odjebeš. Itak niso vredne truda.
dot, ti se pa zamisli! Očitno sprejemaš stvari čisto drugače kot pa bi moral/a saj nevem al si ženska al moški. V vsakem primeru se zamisli.
Džeki, ti z ženskami držiš al kaj?
omg
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Džeki napisal/-a:MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Da ne bi, res!
Na tvojem mestu bi povedala samo, da mogoče nisi imel kaj veliko izkušenj poprej. To namreč še vedno lahko obrneš v svoj plus - da se pač ne goniš ravno okoli.
Potem pa...learning by doing. (Pa upaj, da se hitro učiš ) Kot so ti že napisali, ko je prisotna strast vse kar steče samo od sebe, vse "znaš" (Razen če si res, reeees motorični idiot).
Pa Movie Freak, samo zato, ker je tip ubogi nebogljenček, revček, taka nežna dušica, romantik če hočeš...ga še nobena ne bo ljubila do konca življenja. Je pa res, da ene/eni si filajo ego s tem ko lahko koga rešujejo, pomagajo. Samo ko se ta osamosvoji, ne rabi več pomoči...
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Žuža*
- Komunikatorka
sirova štručka napisal/-a:Logitechu pa verjamem, da ni enostavno in čisto upravičeno iz enega poljuba dela tak problem. Pri 23ih se mu ne sanja kak je sploh občutek poljubljanja, niti kako se punce dotaknit itd. Končno je našel eno, ki bi bila potencialna kandidatka za kaj več in logično, da noče zasrat.
Razumljivo, zakaj ga skrbi. Ni pa ravn upravičeno, no. Mislim, saj smo bili vsi malo presrani pred prvim poljubom - pač kaj naj, kako naj, a bom znal/a?...ampak se je izkazalo, da strah ni bil upravičen, kajne?
- MovieFreak
- Sramežljivka
*Žuža* napisal/-a:Džeki napisal/-a:MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Da ne bi, res!
Na tvojem mestu bi povedala samo, da mogoče nisi imel kaj veliko izkušenj poprej. To namreč še vedno lahko obrneš v svoj plus - da se pač ne goniš ravno okoli.
Potem pa...learning by doing. (Pa upaj, da se hitro učiš ) Kot so ti že napisali, ko je prisotna strast vse kar steče samo od sebe, vse "znaš" (Razen če si res, reeees motorični idiot).
Pa Movie Freak, samo zato, ker je tip ubogi nebogljenček, revček, taka nežna dušica, romantik če hočeš...ga še nobena ne bo ljubila do konca življenja. Je pa res, da ene/eni si filajo ego s tem ko lahko koga rešujejo, pomagajo. Samo ko se ta osamosvoji, ne rabi več pomoči...
Pa je kdo je reko, da ga bo zato ljubila do konca življenja, jao no. Jaz sem predlagal, kaj se vsaj za mene zdi zelo romantičen, in vredu pristop do ženske, da ji poveš da si neizkušen. Mislim pa da noben ženska/moški se nebo odločil, ostat z nekom za celo življenje po enem stavku.
Pa ko ste tako pametni vsi, najboljši da res tega nena reče kar sem predlagal. Naj bo samozavesten, pa jo kar poljubi.
Haha, mislim da se bo pri tem končalo, ker če 23 letnik nima izkušenj in nezna izbrati niti pravega pristopa do ženske, potem je konec z njim.
- *Žuža*
- Komunikatorka
MovieFreak napisal/-a:Ja tako si napisal pohorc:
Tole me je zmotilo.
Lej, tako kot je napisala Sirova. Oseba, ki te pozna že dalj časa in pozna vse tvoje super lastnosti temu sploh ne bo posvetila ne vem kakšne pozornosti. Pač on sicer nima izkušenj z ženskami (ker...) ampak je pa super dečko ker <poljubno>. Punca, katero je spoznal prejšnji teden in ji včeraj na zmenku razložil svojo situacijo pa o njem ve samo da še ni seksal niti se poljubljal. Aha, pa na kateri faks hodi, kaj so njegovi konjički in da ima raje kot pico kebab. Hočem povedat, da ta punca ne more reči "joooj, tako super fant je, saj ni tako pomembno, da še nima izkušenj, se bo že privadil" ker ga pravzaprav sploh ne pozna. Ima štiri informacije o njem, pri čemer so tri "nevtralne" ena pa "zaskrbljujoča". Ji res lahko zameriš, da bo odreagirala tako kot bo?
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Sploh nisem več brala teh klobas zatem, se mi res ne da, samo tole sem opazila :
Punčka sem. Aja, a vsak, ki ima drugačno mnenje od tvojega, ima potemtakem napačno mnenje? Torej smo praktično vsi na tej strani teme reveži, ki živimo v zmoti, ker nam tvoj predlog ni všeč... kul. Lahko se raje ti zamisliš nad vsiljevanjem svojega mnenja drugim, edino to je narobe, ne različna mnenja Ali pa nad tem, da naj bi nekdo držal z ženskami ali moškimi - heh, a gre za boj med spoloma ali za zbliževanje? Čudna izhodišča za tako temo.
Kar se tiče tiste dramatične izjave zgoraj, pa: če bi mi bil človek všeč in bi ga že dobro spoznala, bi mi bilo povsem vseeno, ali je izkušen ali ne (oz. raje vidim, da je čim manj, ne maram preveč rabljenih ), ne bi pa bila navdušena nad tako pocukrano izjavo, ker že v osnovi ne maram tega.
MovieFreak napisal/-a: dot, ti se pa zamisli! Očitno sprejemaš stvari čisto drugače kot pa bi moral/a saj nevem al si ženska al moški. V vsakem primeru se zamisli.
Punčka sem. Aja, a vsak, ki ima drugačno mnenje od tvojega, ima potemtakem napačno mnenje? Torej smo praktično vsi na tej strani teme reveži, ki živimo v zmoti, ker nam tvoj predlog ni všeč... kul. Lahko se raje ti zamisliš nad vsiljevanjem svojega mnenja drugim, edino to je narobe, ne različna mnenja Ali pa nad tem, da naj bi nekdo držal z ženskami ali moškimi - heh, a gre za boj med spoloma ali za zbliževanje? Čudna izhodišča za tako temo.
Kar se tiče tiste dramatične izjave zgoraj, pa: če bi mi bil človek všeč in bi ga že dobro spoznala, bi mi bilo povsem vseeno, ali je izkušen ali ne (oz. raje vidim, da je čim manj, ne maram preveč rabljenih ), ne bi pa bila navdušena nad tako pocukrano izjavo, ker že v osnovi ne maram tega.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Džeki napisal/-a:MovieFreak napisal/-a:Ko bosta sama, in bo pravi trenutek, se ji lepo zazri v oči, ji povej da je to zate nekaj novega, da si se šparal za pravo punco in da prosiš, da naj bo nežna in potrpežljiva s tabo.
Se strinjam, tole ne bi bilo pametno.
Ženske se hočejo počutiti posebne, samo ne na tak način. Plus daš nanjo še pritisk da si točno njo čakal, ker si previdno izbiral in da hočeš z njo živeti do konca življenja.
Predstavljaj si da ti ženska na začetku zveze reče, da te bo ljubila do smrti da vaju noben na temu svetu ne bo ločil, sliši se lepo....se pa še vedno userješ v hlače ko slišiš to, že zato ker ti da pritisk.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^to je zato ker imam punco, sedaj sem brainwashed
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov