Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To rateva že zlajnana pesem zadnjih 33 strani, Toty pride, vi mu svetujete, mu ne rata, ga potolažite pa mu svetujete prostitutko, potem se kregate glede prostitutk in se zgodba ponavlja neprestano.
Oh kaj bi dal da bi bil Toty troll, to bi bila šala leta.
Oh kaj bi dal da bi bil Toty troll, to bi bila šala leta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
Še moja 2 centa:
1. Zunanji izgled: uredi se po svojih najboljših močeh(frizura, en super parfum, dobra oblačila) - če ji nisi vizualno všeč, potem itak nima smisla nadaljevat. Če se pa ne znaš oblečt, pa pojdi v trgovino in vprašaj trgovko za nasvet. Izgled je pomemben, še zdaleč pa ni najpomembnejši.
2. Ko prideš na meeting place, punco prvo lepo pozdravi, bodi dobre volje, brez živčnosti(one to vse opazijo in potem je konec s tabo), ne pokaži ji, da te res ful zanima, ne bodi njen kuža, ampak bodi samostojen. Ena izmed možnih napak, ki jih počneš, je to, da ji hočeš v vsem ustreči, se strinjaš z njo tudi takrat ko se v resnici ne ipd. Razvij pogovor, pogovarjaj se o stvareh o katerih se ona želi pogovarjati. Saj avtomatsko občutiš, če ji je tema pogovora kul ali pač ne.
Poleg tega je pri puncah, ki so zgovorne pomembno, da nehaš blebetat, če vidiš da ona rada govori. Pusti jo, naj govori kar hoče in kolikor hoče...ene imajo rade, če poslušaš oz. če vprašaš za njihovo mnenje. Torej, vprašaj za njeno mnenje o tem in onem, pa ni važno če potrebuješ nasvet ali ne.
No, če pri vseh teh stvareh zajebeš, še vedno obstaja rešitev in sicer, HUMOR. Jaz si ne predstavljam zmenka, ki izgleda kot sestanek na kateri izmenjuješ mnenja o tem in onem. V pogovor vedno vpelji humor, sploh ko vidiš, da stvari niso rožnate. Pa brez kakšnih obrabljenih fraz...
Jaz skoraj vedno pripovedujem šale na svoj račun in to praktično vedno vžge.
3. Na koncu zmenka jo vprašaj, če bosta to še kdaj ponovila. Če ti odgovori kaj v stilu:ja se slišimo kaj, potem je to bolj kot ne slab odgovor. Če pa vidiš, da je zainteresirana, potem pa jo naslednji dan ali pa še isti večer pokliči. Nič čakat, takoj v akcijo. =)
Še enkrat ti ponovim: NASMEJ punco čimveč krat!!!! Smeh je pol zmenka.
1. Zunanji izgled: uredi se po svojih najboljših močeh(frizura, en super parfum, dobra oblačila) - če ji nisi vizualno všeč, potem itak nima smisla nadaljevat. Če se pa ne znaš oblečt, pa pojdi v trgovino in vprašaj trgovko za nasvet. Izgled je pomemben, še zdaleč pa ni najpomembnejši.
2. Ko prideš na meeting place, punco prvo lepo pozdravi, bodi dobre volje, brez živčnosti(one to vse opazijo in potem je konec s tabo), ne pokaži ji, da te res ful zanima, ne bodi njen kuža, ampak bodi samostojen. Ena izmed možnih napak, ki jih počneš, je to, da ji hočeš v vsem ustreči, se strinjaš z njo tudi takrat ko se v resnici ne ipd. Razvij pogovor, pogovarjaj se o stvareh o katerih se ona želi pogovarjati. Saj avtomatsko občutiš, če ji je tema pogovora kul ali pač ne.
Poleg tega je pri puncah, ki so zgovorne pomembno, da nehaš blebetat, če vidiš da ona rada govori. Pusti jo, naj govori kar hoče in kolikor hoče...ene imajo rade, če poslušaš oz. če vprašaš za njihovo mnenje. Torej, vprašaj za njeno mnenje o tem in onem, pa ni važno če potrebuješ nasvet ali ne.
No, če pri vseh teh stvareh zajebeš, še vedno obstaja rešitev in sicer, HUMOR. Jaz si ne predstavljam zmenka, ki izgleda kot sestanek na kateri izmenjuješ mnenja o tem in onem. V pogovor vedno vpelji humor, sploh ko vidiš, da stvari niso rožnate. Pa brez kakšnih obrabljenih fraz...
Jaz skoraj vedno pripovedujem šale na svoj račun in to praktično vedno vžge.
3. Na koncu zmenka jo vprašaj, če bosta to še kdaj ponovila. Če ti odgovori kaj v stilu:ja se slišimo kaj, potem je to bolj kot ne slab odgovor. Če pa vidiš, da je zainteresirana, potem pa jo naslednji dan ali pa še isti večer pokliči. Nič čakat, takoj v akcijo. =)
Še enkrat ti ponovim: NASMEJ punco čimveč krat!!!! Smeh je pol zmenka.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
/\/\4t3j
Vsak, ki je normalno socializiran, se ima nad čim na svoj račun za pošalit. Zna izpasti kul, ker bo pokazal, da je sproščen.
Vsak, ki je normalno socializiran, se ima nad čim na svoj račun za pošalit. Zna izpasti kul, ker bo pokazal, da je sproščen.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
McLarnovc napisal/-a:Če nikoli nikamor ne gre, se bo težko zajebaval na svoj račun. Izpade dokaj prisiljeno potem...
Ja no, tudi pri šaljenju iz sebe mora obstajati meja. Jaz sem imel dolgo časa z tem probleme, sicer sem jih nasmejal ker imam dovolj smešnih zgodb o sebi za ene 10 knjig, ampak mora obstajati neka meja, ko lahko izpadeš že kot kak osel.
Sicer Matej dobro napisano, samo mislim da njemu ne dela probleme humor, ampak bolj za zategnjenost in prisila pod katerim pristopa.
Sicer pa Toty, ti bi moral vsako tudi neuspel zmenek vzeti kot neko izkušnjo, step by step se to dela. Mogoče bi ti tudi pomagalo, da navezuješ stike z ženskami, da najdeš kako prijateljico, več kot boš med ženskami bolj boš bil sproščen in bolj boš lahko razumel njihove namene/mišljenje.
V bistvu sploh niso tok zapletene .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
lemurka - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Nov nasvet :
Nasproten od tistega s prostitutko (no, sicer je nekje pisalo, da gre samo za drugo obliko eneiniste zadeve). Če že ne, začni hodit v cerkev.
Ker, glede na pisma bralcev neke verske revije, ima včasih kakšna faranka težavo najti poštenega, preprostega in simpatičnega fanta. Lahko še naletiš na tako, ki ji bo tud tvoja neizkušenost prej kot ne velika prednost.
Nasproten od tistega s prostitutko (no, sicer je nekje pisalo, da gre samo za drugo obliko eneiniste zadeve). Če že ne, začni hodit v cerkev.
Ker, glede na pisma bralcev neke verske revije, ima včasih kakšna faranka težavo najti poštenega, preprostega in simpatičnega fanta. Lahko še naletiš na tako, ki ji bo tud tvoja neizkušenost prej kot ne velika prednost.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Leonessa napisal/-a: Za prostitutko moraš biti pa res že obupan, no.
On v bistvu je, to je več kot razvidno.
Slabše kot mu gre, mu na tem področju ne more it. Če se da dol s prostitutko, bo vsaj imel A test, da je že seksal in več ne bo tako obremenjen glede tega.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Džeki napisal/-a:Slabše kot mu gre, mu na tem področju ne more it. Če se da dol s prostitutko, bo vsaj imel A test, da je že seksal in več ne bo tako obremenjen glede tega.
Po mojem ne samo to, ampak si bo upal žensko prijet.
Napisal je, da si z ženskami ne upa pogovarjati o intimnejših stvareh, in da povsem zmrzne, ko bi se rabil kakšne dotakniti.
Naj gre magari na plesni tečaj, po*kamado*a, da se navadi bit fizično blizu ženske. Ne moreš kar zmrznit, ko bi se ji moral nasmehnit in se dotaknit njene roke.
Raje plesni tečaj, kot prostitutka, ker je ceneje; dobiš več stika z ženskami, ki jim ne plačuješ, da si stojita blizu; se ne rabiš bat bolezni; in bolje zgleda na življenjepisu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
lemurka napisal/-a:Ker, glede na pisma bralcev neke verske revije, ima včasih kakšna faranka težavo najti poštenega, preprostega in simpatičnega fanta. Lahko še naletiš na tako, ki ji bo tud tvoja neizkušenost prej kot ne velika prednost.
Tole sem prej zgrešil, in se mi tudi zdi zelo dobra ideja - če te vera ne moti.
Moj vtis je, da tradicionalno naravnani mladi pogosto hodijo v cerkev in na ostala verska srečanja prav zato, da bi si našli koga na svoji valovni dolžini. Tu bosta tvoja nedolžnost in nerodnost prej vrlina, kot pa primanjkljaj.
Če ne želiš tradicionalno naravnane partnerke, ali če ne maraš vere, ta možnost seveda odpade. Ampak kdo ve - sodeč po tem, kar si doslej napisal, si mogoče prav tradicionalen fant.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov