Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 11:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Apr. 2011 12:00

Toty, si kdaj prijel kelnarco za rit? Ali pa kot mulc kakšno sošolko?
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Apr. 2011 13:30

sirova štručka napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Jaz ti čist verjamem, da nisi nek čudak
Akvamarin napisal/-a:Toty, jaz ti tut verjamem, da nisi neki cudak.

js pa verjamem, da nek osebnostni manjko tale človk more imet, al pa se zajebava, ampak tud če se zajebava, se zato ker ima nek osebnostni manjko, torej njemu neki manjka, če že ni čudak, kater naj bi bil čudaški človek, čudaški pa pomeni, da se loči od ostalih po navadah in nazorih in on v bistvu malček se, js se spomnim, da so nas pobi že v kakem petem razredu oš za riti šlatal, njemu še pri tridesetih to ni ratal.

Struca, mogoce enostavno nobena zenska mu ni dala priloznosti. Za sex in zvezo potrebna sta dva. Eno je, da on hoce sex, sam ce zenska ni zainteresirana on ne more nicesar narediti, ne more pa nobeno posiliti. Toty se zaveda za situacijo, bi bil cudak, ce se ne bi zavedal.
To se zna ful hiter zgoditi, se posebej ce clovek zivi v kaksno majhno osamljeno mesto,kjer ni dotoka novega folka. Mogoce je bil zelo konzervativno vzgojen, pa je imel kot mladostnik negativen pristop do spolnosti... Mogoce dela recimo kako izolirano sluzbo, kjer ne spozna dovolj novega folka...

Toty razmisli o tem, kje je izvor za to tvojo tezavo? Ali je to okolica, ali vzgoja, ali enostavno nisi srecal prave zenske, da bi bilo obojestransko
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 13:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 13:41

Akvamarin, saj normalno razvitemu moškemu ni treba posilit žensko, da bi lahko sploh karkoli imel z njo. Da v 30 letih ne najdeš niti ene ženske, četudi bi kasneje uvidel, da morda ni prava zanj, da bi karkoli imel z njo ... Honestly, meni se to zdi čudaško. Sori. :wink:
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 14. Apr. 2011 17:42

Mislim, da ko mu bo dovolj te njegove "situacije" bo ze nekako ukrepal. Enkrat bo moral korak vec narediti. Do takrat pa lahko razmislja, planira, fantazira kako bo to izpeljal pa ne bo nic drugace. Brez zveze dajati nasvete, ker mora sam pri sebi razcistiti kaj ne "stima"... ce sploh kaj ne stima.

Jaz sem imel tudi podobne "probleme" dolgo v 20. leta. Sedaj mi je pa skoraj zal, da se mi je "odprlo". Adijo mir in tisina v lajfu in ugotavljam da prej nisem prav nic zamujal.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 17:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 17:56

GeorgeConstanza napisal/-a:
Jaz sem imel tudi podobne "probleme" dolgo v 20. leta. Sedaj mi je pa skoraj zal, da se mi je "odprlo". Adijo mir in tisina v lajfu in ugotavljam da prej nisem prav nic zamujal.

Bošček. A sam pa ne zdržiš, če te ženska bitja tako zelo iritirajo? :D
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 14. Apr. 2011 17:59

nisem naletel na tečno, ampak na tečne :D

Je zelo dobrodošlo, da nam ženske obrnete življenje na glavo, ampak vseeno se kdaj lahko kdaj pa kdaj zaveste da sta v paru 2 človeka in ne samo ve :)

Ne maram posploševati in vem da niste vse take (itak :cool: ), ampak trenutno raje svojo energijo trošim za kaj bolj prijetnega kot pa za "spoznavanje" novih žensk.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 18:07

Ja to je pa potem nekaj drugega, če si imel tako smolo, da si vedno naletel na take. Je pa res, da je eno, kako ti vidiš svoje dosedanje ženske, drugo pa, kako one tebe. :D Mogoče pa ti nisi bil "relationship material", pa so zato bile tečne, kot dosti moških rado reče.
Sicer pa egoizem ni lastnost, ki bi bila značilna samo za en spol. Vsaj jaz še nisem slišala za to. :wink:

GeorgeConstanza napisal/-a:ampak trenutno raje svojo energijo trošim za kaj bolj prijetnega kot pa za "spoznavanje" novih žensk.

Verjamem, da pridejo obdobja, ko ti ni do spoznavanja žensk, kar je ponavadi posledica neuspešnih preteklih poskusov. Mislim pa, da ko nekdo reče, da trenutno raje troši svojo energijo za kaj bolj prijetnega kot za spoznavanje novih žensk, to reče zato, ker še ni spoznal prave in uporabi to frazo kot izgovor, da ne bi izpadel luzer, ki ne more dobiti ženske.
In verjamem tudi, da je na tem svetu marsikaj prijetnega, da pa druženje s pravo osebo ni prijetno ... To je pa spet ena izmed fraz, kako prikriti svoje nezadovoljstvo nad tem, ker si še vedno samski. Moja opažanja pač. :)
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 14. Apr. 2011 18:20

Leonessa napisal/-a:Verjamem, da pridejo obdobja, ko ti ni do spoznavanja žensk, kar je ponavadi posledica neuspešnih preteklih poskusov. Mislim pa, da ko nekdo reče, da trenutno raje troši svojo energijo za kaj bolj prijetnega kot za spoznavanje novih žensk, to reče zato, ker še ni spoznal prave in uporabi to frazo kot izgovor, da ne bi izpadel luzer, ki ne more dobiti ženske.
In verjamem tudi, da je na tem svetu marsikaj prijetnega, da pa druženje s pravo osebo ni prijetno ... To je pa spet ena izmed fraz, kako prikriti svoje nezadovoljstvo nad tem, ker si še vedno samski. Moja opažanja pač. :)

Odvisno kaj razumeva kot "spoznavanje žensk". Sem jih v zadnjem letu dni spoznal in tudi spoznal kar nekaj. Zame je bila in je vsaka potencialno tista prava, vendar pa so se vedno pojavila neke nepremosljive razlike. V nekaterih primerih še dobro da so se pojavile še pravi čas :)

Da sem trenutno samski, mi zelo odgovarja, saj se lahko bolj posvetim drugim stvarem, ki so prav tako odločilne za moje življenje. Glede spoznavanja novih žensk pa sem "na dopustu", vendar nikoli ne veš kaj dopust prinese ;)
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 18:33

Zame ne obstaja definicija glede spoznavanja nasprotnega spola. Potencialno partnerko lahko spoznaš namreč čisto nepričakovano, lahko pa tudi načrtno in jo z namenom, da jo bolje spoznaš, povabiš na pijačo ali kaj podobnega.
V kolikor je šlo pri vsaki do zdaj za nepremostljive razlike, potem to že ni bilo to, kar pa še ne pomeni, da so bile vse tečne. :) Včasih kdo reče za nekoga, da je tečen, samo zato, ker se v nekaterih stvareh razhajata v mnenju. Zanimiv primer je tudi, če ženska (for example) reče partnerju, da se pogovorita o kakšni stvari, ki bi lahko brez pogovora vodila v razpad zveze, pa moškemu ni do tega in že označi žensko za "tečno".

Drugače pa, če ti res paše takšne vrste "dopust" - super. Saj sem tudi jaz bila pred leti nekaj časa na takšnem dopustu in se ravnala po "go with the flow", pa me je presenetilo, ko sem najmanj pričakovala ali hrepenela po bližini nekoga, s katerim bi se fajn ujela. Obrabljeno, ampak resnično. :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 14. Apr. 2011 20:43

GeorgeConstanza napisal/-a:Da sem trenutno samski, mi zelo odgovarja, saj se lahko bolj posvetim drugim stvarem, ki so prav tako odločilne za moje življenje. Glede spoznavanja novih žensk pa sem "na dopustu", vendar nikoli ne veš kaj dopust prinese ;)

word, s to razliko, da jaz sicer spoznavam tipe, ampak sem v fazi totalnega izmišljevanja in se mi ne da še trudit s takimi, ki imajo kak res očiten 'feler', tj. kaj, kar me zlo moti. :D
As your lover describes you, so you are.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 14. Apr. 2011 21:51

Toty, jaz ti priporočam, da narediš enako kot George Costanza:

http://www.youtube.com/watch?v=RerJWv5vwxc

:lol: :lol: :D
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 15. Apr. 2011 3:47

Akvamarin napisal/-a:Struca, mogoce enostavno nobena zenska mu ni dala priloznosti. Za sex in zvezo potrebna sta dva. Eno je, da on hoce sex, sam ce zenska ni zainteresirana on ne more nicesar narediti, ne more pa nobeno posiliti.

Saj ravno to, sploh še nisem dobil priložnosti. Sicer sem doslej spoznal precej žensk, toda nobena ni bila za kaj več kot le klepet ob pijači. Ali je bila poleg še tretja oseba, ali me je ona videla le kot prijatelja, ali ni bilo začutit energije...

GeorgeConstanza napisal/-a:Mislim, da ko mu bo dovolj te njegove "situacije" bo ze nekako ukrepal. Enkrat bo moral korak vec narediti. Do takrat pa lahko razmislja, planira, fantazira kako bo to izpeljal pa ne bo nic drugace. Brez zveze dajati nasvete, ker mora sam pri sebi razcistiti kaj ne "stima"... ce sploh kaj ne stima.

Mi je še kako dovolj te situacije. Toda ali sploh lahko vplivam na to, da ona ne bi s seboj na pijačo pripeljala še kakšno tretjo osebo? Lahko vplivam na to, da se neka ženska zaljubi vame? Najbrž ne. Saj se na to, do koga bomo začutili nekaj več in do koga ne, menda ne da zavestno vplivat. Ali pač?

In če z neko žensko na pijači začutim, da med nama ni energije, da pogovor teče prisiljeno, potem je kakršnenkoli poskus dotikanja, objemanja ali poljubljanja strel mimo, se vam ne zdi? Če je pa zraven še tretja oseba, je pa vsaj zame to znak, da nimam kaj šlatat in lupčkat žensko, s katero sem na pijači.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov