Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skittles - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2010
No par ovinku si najbrž že naredu, sam glede na to, da punca še vedno hodi k tebi (magari sam na pogovor), še ni prepozno.
Pravilo nm.1: Ne ji direkt reč da jo hočš položit. Tu pač ne vžge.
Bodi pozoren na to, kaj govori, kaj ima rada in informacije uporabi sebi v prid. Povabi jo na večerni sprehod, pokaži ji kakšne "svoje" posebne točke - tu mislim pač da jo pelješ nekam kjer je kaki lep razgled pa se vse lučke vidjo al pa kei tazga (če je dokaj romantična duša je zadetek v polno)- za začetk, da sta sama. In tukaj se zgodi tist bači. Močnu dvomim da je ona čist hladna in zih bo tud mal nervozna, tku da poba kar pogumno.
Pravilo nm.1: Ne ji direkt reč da jo hočš položit. Tu pač ne vžge.
Bodi pozoren na to, kaj govori, kaj ima rada in informacije uporabi sebi v prid. Povabi jo na večerni sprehod, pokaži ji kakšne "svoje" posebne točke - tu mislim pač da jo pelješ nekam kjer je kaki lep razgled pa se vse lučke vidjo al pa kei tazga (če je dokaj romantična duša je zadetek v polno)- za začetk, da sta sama. In tukaj se zgodi tist bači. Močnu dvomim da je ona čist hladna in zih bo tud mal nervozna, tku da poba kar pogumno.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Toty napisal/-a:skittles napisal/-a:Pač treba bit sproščen in pa ne preveč po ovinkih, zatu ker tko padeš v prijatelsko cono.
Kako naj izpeljem zadevo, kako naj bi to izgledalo? Kako da ne bo po ovinkih?
toty, ti si en velik houdre in mence....100x smo ti napisali, kaj narediti in ti še vedno sprašuješ...jao...
- carodejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2010
Mene pa zanima kako da pri 31ih nimas nobenih izkusenj z zenskami? Pa tudi sicer se mi zdi, da plujes bolj v smeri prijateljstva, tako da hitro karte na mizo, da se ne bos zaljubil in trpel, ampak da takoj lahko vidis pri cem si.
* Peljes jo v kino, vzameta kajpak zadnje sedeze, jo na kratko objames in reces, da se mas z njo ful lepo, potem pa naprej gledas film. Potem jo spet objames, pa ji kej reces nevem, da ji lepo disijo lasje in da kako ima lepe ustnice iz profila... Kaj vem, to men ni ravno prijateljsko govorjenje in ce ma punca kej pameti, bo to tud ona ugotovila da bi neki rad. Potem ce bos videl pozitivne signale, jo lahko drzis v objemu in pac, se prepustis trenutku.
* Peljes jo v kino, vzameta kajpak zadnje sedeze, jo na kratko objames in reces, da se mas z njo ful lepo, potem pa naprej gledas film. Potem jo spet objames, pa ji kej reces nevem, da ji lepo disijo lasje in da kako ima lepe ustnice iz profila... Kaj vem, to men ni ravno prijateljsko govorjenje in ce ma punca kej pameti, bo to tud ona ugotovila da bi neki rad. Potem ce bos videl pozitivne signale, jo lahko drzis v objemu in pac, se prepustis trenutku.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Toty napisal/-a:Kako naj izpeljem zadevo, kako naj bi to izgledalo? Kako da ne bo po ovinkih?
Sem ti že napisal, dvakrat.
Nehaj štrikat in se loti zadeve.Drugače boš čez 14 dni tu odprl temo "všeč mi je punca, ki ima fanta, kaj naj naredim".
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ha ha ha, sam res. lih zadnjič se mi je zgodil, da smo šli z družbo (v kateri so bli tut kolegi/znanci) skupi vn in jst sm prpelala novga fanta. in potem mojo kolegico en 'sumljivc', za kerga se mi je zdel, da sm mu mogoče všeč, pa ni nikol nč naredu, začudeno vpraša: 'od kdaj ma pa ona fanta? '
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nič ne bo iz tega!
Če mora razmišljat o tem, je to zelo zelo slab znak
Če mora razmišljat o tem, je to zelo zelo slab znak
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov