Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 09. Apr. 2011 21:30

Leonessa napisal/-a:Če misliš, da lahko vse punce osvojiš z istimi triki, se motiš.

Ne moti se ravno dosti ne. Če misli, da lahko vse punce osvoji z istimi triki, to ni daleč od resnice.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Apr. 2011 23:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 13. Apr. 2011 10:01

sirova štručka napisal/-a:toty ti si mi pa uganka... te skritiziram, ti se pa še branit ne greš... :D
Kak kej v RL deluješ? Si res tak "prazen" kot se tule zdiš?

Malce izzivaš? :P Kako v rl delujem? Te povabim na pijačo, pa mi boš potem podala mnenje. Imam svoje življenje, službo, sem preskrbljen, imam hobije. Še kaj?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Apr. 2011 10:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 13. Apr. 2011 12:32

Love is in the air...lepo. :lol: :cool:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 13. Apr. 2011 12:52

sirova štručka napisal/-a:
Toty napisal/-a:Te povabim na pijačo, pa mi boš potem podala mnenje.
kje, kdaj?

Js tut, mene tut zanima, kako zgleda ta fail od osvajalca. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 13. Apr. 2011 18:35

jst bi tudiii. :D
Thanks to denial, I'm immortal!
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 13. Apr. 2011 19:20

Vidim, da zelo tolerirate, če je oseba pri 30+ povsem brez izkušenj. :roll:
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 13. Apr. 2011 19:24

če nas pa zanima. kaj zdej bo kaj, ali spet nič nič?
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 13. Apr. 2011 20:30

Kaj pa ti Toty, a toleriraš tiste, ki tolerirajo osebe 30+ brez izkušenj :roll:.
Mogoče je pa tud tle tvoja težava... da bi se ti ena, ker bi te hotla, zdela čudna.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 13. Apr. 2011 22:04

lemurka napisal/-a:Kaj pa ti Toty, a toleriraš tiste, ki tolerirajo osebe 30+ brez izkušenj :roll:.

Zakaj pa ne. Saj so oni prav tako ljudje.

lemurka napisal/-a:Mogoče je pa tud tle tvoja težava... da bi se ti ena, ker bi te hotla, zdela čudna.

Zakaj bi pa ona bila čudna? Kaj pa če njo ne moti to, da tip pri teh letih nima izkušenj?

Očitno dejansko družba sodi človeka tudi po tem, koliko ons-jev je imel, koliko resnih in manj resnih zvez, s koliko puncami (oz. punce s tipi) si je izmenjeval slino ipd. In bognedaj, da je ta številka 0, saj si potem že hudo odklonski.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Apr. 2011 7:01

Te ženske tu gor zdaj zanima, kako zgleda tip, ki je pri 30 nedolžen. Kot sem že napisal, same niso sposobne empatirati s tabo, ker na stvar gledajo iz svoje , ženske perspektive.

Jaz ti čist verjamem, da nisi nek čudak, ampak problem s svojo neizkušenostjo boš moral rešiti sam, nihče ga ne bo namesto tebe.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Apr. 2011 10:26

Toty, jaz ti tut verjamem, da nisi neki cudak. Men iskreno je bolj cudno, da nekateri seksajo pri 13letih.

Men se zdi, da si prevec obremenjen, ker si neiskusen in s tem kaj si bo zenska mislila, ker si ti neiskusen. Zaradi tega cist zmrznes na zmenkih. Glej, nobenemu ne rabis polagat racune, nobenemu ne rabis razlagat zakaj si neiskusen. Zberi poguma in brez zadrzkov poljubi kaksno punco, ki ti je vsec, nimas kaj za zgubit. Preden jo polljubis jo sam objemi in probaj jo stisnit, pa bos videl ali ti bo ostala v objemu ali se bo hiter odmaknila. Ce ti bo ostala v objemu, lahko jo probas potem poljubiti.
Vsi smo bile neiskusene, pa nekak sproscenost in spontanost je naredila svoje. Tukaj se ne gre za neke naucene stvari.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Apr. 2011 10:40

Pa jaz bi ti za začetek svetoval, da za zdaj odmisliš svoje vrstnice, ker so seveda vse 30-letnice veliko bolj izkušene od tebe in ob njih zmrzneš.

Zakaj ne treniraš raje z mlajšimi, študentkami, starimi 20-22 let. Večina jih je naivnih in dokaj neizkušenih, povprečna punca teh let ni imela več kot ene tri tipe. Bodi siguren, da ne znajo ločiti neizkušenega tipa od srednje izkušenega.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 14. Apr. 2011 10:41

Vidim, da zelo tolerirate, če je oseba pri 30+ povsem brez izkušenj. :roll:

Toty, jaz samo preverjam, kaj misliš s tem zavijanjem z očmi na koncu. To bi lahko pomenil 's takimi pa zihr neki ni ok'. To bi sklepala tud iz tvoje ne prevelike samozavesti, ampak, glede na tvoj odgovor ti je tak koncept tuj in si s smeškom hotel povedat 'ja pol pa super ane'. Toliko bolje zate, če je to res :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]