Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 08. Apr. 2011 11:28

hja pac nisi jim bil vsec. njdi druge in probaj kaksno drugo taktiko.
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Apr. 2011 11:30

Zadrogiraj se, pa pojdi v zapor- zagotovo se bo našla kakšna gospodična ki te bo hotela rešiti. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 08. Apr. 2011 11:32

Ok, drugo taktiko. Kako naj vem, ali si neka ženska želi, da se je malce dotikam? Namreč zmrznem že, če se želim le dotaknit njene roke.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Apr. 2011 11:35

Če zmrzneš ji reci, da imaš mrzle roke pa če ti jih lahko pogreje. :)

Ali pa reci da znaš šlogat iz črt na dlani, in naj ti jo da.

Ali pa gresta v kino, in kupiš kokice, vzameš nož in izrežeš lukno v poden kokic . Se usedeta, vtakneš tiča notri in ko bo dala roko v kokice, se zadereš "Suprajz!!!"
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 08. Apr. 2011 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 08. Apr. 2011 11:35

hja pa dodakni se jo in bos videl kaj si zeli.
ce noce da se je dotikas te bo verjetno cudno pogledala, pa tale je potem tudi nezainteresirana
ce pa zgleda da ji pase potem ji pase.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 08. Apr. 2011 11:40

Vsakič me premaga strah, ko skušam kaj naredit. Prav zmrazi me po telesu, pa se takoj zatem ustavim.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 08. Apr. 2011 11:44

ja ta strah bos pac rabil koncno premagat. kaj hudega se ti pa lahko sploh zgodi?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Apr. 2011 11:51

Toty napisal/-a:Vsakič me premaga strah, ko skušam kaj naredit. Prav zmrazi me po telesu, pa se takoj zatem ustavim.
Jah nč, potem pa pred naslednjim dejtom enega takratkega rukni (za pogum, pa take fore)...sam ne pretiravat, valda. :D
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 08. Apr. 2011 12:19

purple_rain napisal/-a:Jah nč, potem pa pred naslednjim dejtom enega takratkega rukni (za pogum, pa take fore)...sam ne pretiravat, valda. :D

^^ tole :D hahah, pa relax and take it easy :) nbena te ne bo pojedla, pa tko kot je že nekdo prej omenil, kaj slabga se ti pa lahko zgodi, če ji stisneš kšnga cmokca al pa kej podobnga?? v najslabšem primeru te lahko samo zavrne, to je vse in ni taki bau bau :)
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 08. Apr. 2011 12:37

babygirly* napisal/-a:kaj slabga se ti pa lahko zgodi, če ji stisneš kšnga cmokca al pa kej podobnga?

Cmokca kam? Na lička ali tistega pravega, usta na usta?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Apr. 2011 12:45

^^za začetek, če ti je res tako zelo hudo, na lička, ja (al pa čim bližje ustnic). Nikakor pa NE na čelo (to deluje tko "bratsko"/pokroviteljsko; kasneje, v zvezi, ni panike).
Razen če te bo skoz gledala v predel ust, kar lahko pomeni a.)imaš kaj med zobmi (za to valda sam prej poskrbi), b.)bojda če ženske to počnemo, vas želimo poljubiti. :)
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 08. Apr. 2011 12:49

....
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 08. Apr. 2011 12:57

Toty napisal/-a:
babygirly* napisal/-a:kaj slabga se ti pa lahko zgodi, če ji stisneš kšnga cmokca al pa kej podobnga?

Cmokca kam? Na lička ali tistega pravega, usta na usta?

To morš pa nekako sam začutit, kaj bi bilo v tistem trenutku najbolj primerno, glede na energijo, ki jo ženska oddaja.. Žal ni recepta.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 08. Apr. 2011 14:33

Toty glej... ti si clovek. mi tle smo vsi ljudje. zakaj mislis da imamo kaj vec pojma o tem kar govorimo. sej te taktike ne bi delovale na vsaki punci. konec koncev na koncu za bolj resno zvezo kot mi zgleda, da si jo ti zelis odloci to kako simpaticna/vsecna/privlacna ti je oseba.

in mi ljudje tukaj ki ti prodajamo kaj vse bi rabil nardit, ki zgleda da smo pozrli cele knjige in nevemkaj na to temo. nihce nima pojma. vsi delamo kar nam pac pase nardit z ljudmi ki so nam vsec.

tebe je strah. ampak mislim, da imas drugje problem. ce bi ti zapalil tiste punce bi se tudi one potrudle. mene pri tebi me sploh ne bi motlo da nisi izkusen, motilo bi me ta tvoja neodlocnost, nesposobnost si sam gor pridet, odvisnost od tega kar drugi mislijo, ne zelja po raziskovnju novega, neznanega.

kaj tvoje izbranke imajo te lastnosti? ce so zelo drugacne od tebe jim bos tezko vsec. imas eno punco s temi tvojimi lastnostmi, in se eno z ravno nasprotnimi. katero bi izbral?

kaj ti si tak kot si zelis bit ali bi kaj spremenil?

pa ne me zdaj ignorirat in odgovori.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 08. Apr. 2011 16:42

glej stari, to moraš postopoma začet.

K če boš jo kar iznenada hotu dat lupčka ipd bo lahko mau šok.

Se pravi začneš z malimi dotiki (nevtralnimi) npr dotiki roke....lahko je to, ko nekaj pripoveduješ, pa potem, ko rečeš "sej razumeš, pa se jo bežno dotakneš"

Saj si verjetno že videl, kako nekateri, ko hočejo nekaj povedati, razložiti včasih še položijo roko na nekoga ipd..

No, sedaj, ko si jo "navadil" na dotik maš lahko že kaj bolj konkretnega...npr stisk roke ali pa high five...

To lahko narediš npr, ko se pogovarjata o čem ali pa jo vprašaš nekaj o njej....npr da reče, da ima ful rada pico (ja banalen primer), rečeš kul, zakon, high five (in a non wierd, creepy way), ali pa ob kaki šali ipd.

V glavnem, kar bi rad povedal je, da postopoma gradiš....najprej bežen dotik, potem mogoče stisk roke, high five....

Nato pride že kak objem, ti sedi v naročju, potem pride šele poljub...

Ne moreš ravno pričakovati, da bi te hotela poljubit, če ji ni niti udobno s teboj se objemati ipd...

Kapiš? :)

Pa ne bit pussy v teh stvareh....maš, d si dec pa si vzameš to kar hočeš ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov