Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
glede vsega vem kaj hočem, pri ljubezenskih zadevah se pa zatakne... Tako pač je. Nimam pojma kaj bi mi ustrezalo, zaenkrat mi je ok tako kot je. Drgač je pa d' best tip in mi ustreza bolj kot ostali (sploh v postelji) želim pa imeti odprte vse opcije...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
nanamiša napisal/-a:Džeki napisal/-a:Enostaven primer: če se tip dela nedosegljivega, bo žensko napalilo; če pokaže iskren interes, velikokrat neha biti zanimiv.
To men še vedno ni jasno...zakaj bi nekoga zapalil človek, ki ne pokaže interesa?
Če mi bo veš en tip in se bo on kazal kot ful nedosegljiv, bo mene minlo in se mi bo zdelo zakaj bi se trudila okoli njega, če očitno nič ne bo...
Če tip je ful zainteresiran zate ti daje vtis da ne more dobit boljše od tebe, kar pomeni da ni nevem kolko dober tip. Če pa deluje nedosegljiv pa potem ti daje vtis, da si ti premalo dobra zanj in če bi ti ratalo takega tipa osvojit bi mislila, da si dobila izjemnega tipa. Pa še bi se lahko naštevalo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:ja ampak pol ko je enkrat osvojen je lepo če je iskren. Do mene.
Do ženske, pred katero sem se moral v začektu pretvarjat in igrat, nisem v nadaljevanju nikoli bil čisto iskren.
Ampak, seveda, točno o tem sem pisal dva tedna nazaj. Večina žensk si iskrenosti ne želi. Najprej kao nedosegljivost- potem pa bodiva iskrena, sori, to je meni krneki.
To je recept za šablonsko labavo nekajmesečno vezo, za pravo zadovoljstvo pa ne.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
spuko napisal/-a:Če tip je ful zainteresiran zate ti daje vtis da ne more dobit boljše od tebe, kar pomeni da ni nevem kolko dober tip. Če pa deluje nedosegljiv pa potem ti daje vtis, da si ti premalo dobra zanj in če bi ti ratalo takega tipa osvojit bi mislila, da si dobila izjemnega tipa. Pa še bi se lahko naštevalo.
To je navadno sranje...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
nanamiša napisal/-a:To men še vedno ni jasno...zakaj bi nekoga zapalil človek, ki ne pokaže interesa?
Če mi bo veš en tip in se bo on kazal kot ful nedosegljiv, bo mene minlo in se mi bo zdelo zakaj bi se trudila okoli njega, če očitno nič ne bo...
jaz sem tud vedno tako razmišljala, dokler nisem spoznala nekega tipa in šla z njim na drinko/zmenek, na katerem je šlo vse ok, sva mela kaj za debatirat, mal flirtarala se smejala,... potem pa ne duha ne sluha od njega. in ja, potem sem se spraševala zakaj ne in bla bla, v glavnem sem ful premišljevala o njem, čeprav mi v bistvu sploh ni bil zelo všeč. na koncu sva prišla skupaj, pa potem narazen, ampak nisem si mislila, da bi se mi to lahko zgodilo. ampak sem se vsaj nečesa novega naučila
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Lep pozdrav druščina
Znanka mi je namignila, kje je očitno problem, ki ga imam pri navezovanju stikov z ženskami. Pravi, da mi ni noben problem povabit neko žensko na pijačo, toda meni potem zašteka, ko skušam zadevo pripeljat na višji nivo.
Torej, kako pijačkanje in druženje z neko žensko pripeljat stopnico višje?
Znanka mi je namignila, kje je očitno problem, ki ga imam pri navezovanju stikov z ženskami. Pravi, da mi ni noben problem povabit neko žensko na pijačo, toda meni potem zašteka, ko skušam zadevo pripeljat na višji nivo.
Torej, kako pijačkanje in druženje z neko žensko pripeljat stopnico višje?
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Oprosti toty to temo spremljam že dalj časa pa mislim, da so ti povedali in svetovali vse kar se svetovati da. Mogoče šenkrat preberi nekatere odgovore na tvoja prejšnja vprašanja in probleme.
Pa ne bit jezen, ker nimam odgovora zate....samo povem kako vidim tole temo )
Pa ne bit jezen, ker nimam odgovora zate....samo povem kako vidim tole temo )
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
ja, sej, kok je pa težko povabit žensko na drink - vprašaš in to je to.
sam srsly, toty, vsega boga maš že napisanga pa ti še kr eno te isto sprašuješ?
reci, da imaš težave z razgledom pa jo pelji na nebotičnik - bosta kar nekaj stopničk višje.
resno, pojma nimam, kaj bi ti še lahko svetovala - opazuj! in potem reagiraj kot ti bo. sej hitro začutiš, če ji je ali ni.
sam srsly, toty, vsega boga maš že napisanga pa ti še kr eno te isto sprašuješ?
reci, da imaš težave z razgledom pa jo pelji na nebotičnik - bosta kar nekaj stopničk višje.
resno, pojma nimam, kaj bi ti še lahko svetovala - opazuj! in potem reagiraj kot ti bo. sej hitro začutiš, če ji je ali ni.
As your lover describes you, so you are.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Veerle napisal/-a:ja, sej, kok je pa težko povabit žensko na drink - vprašaš in to je to.
Zgleda da ti nisi razumela. Sem jasno napisal, da žensko že povabim na pijačo, toda stvari se potem ne premaknejo naprej. Mene zanima, kako stvari speljat na višji nivo? Kaj je tisto, zaradi česar bi neko žensko obnorel. Kaj se pogovarjat na zmenku? Kaj so tista dejanja, zaradi katerih bi se neka ženska zaljubila vame?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ti se nekako preveč trudiš, na pijačo se gre brez kakršnihkoli pričakovanj, pač se zgodi ali pač ne.
Mogoče si preveč zakrčen in se preveč trudiš, moraš biti na easy , na žalost ni nobenega nasveta da preklopiš na višji nivo, kot samozavest.
Pomoje pijačo doživljaš kot neka navodila, postopek ki mu slediš da si z žensko, pa pač ni tako.
Mogoče si preveč zakrčen in se preveč trudiš, moraš biti na easy , na žalost ni nobenega nasveta da preklopiš na višji nivo, kot samozavest.
Pomoje pijačo doživljaš kot neka navodila, postopek ki mu slediš da si z žensko, pa pač ni tako.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov