Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
stari, jaz ti svetujem, da čimmanj laži. jbg, pač nimaš izkušenj. se zna zgodit, da te zaradi tega katera odjebe, ampak don't give up - za vsak lonc se pokrovka najde.
sam men je to mal čudno, da si do zdej prišel sam do lupčka na lička .....
sam men je to mal čudno, da si do zdej prišel sam do lupčka na lička .....
As your lover describes you, so you are.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce si moski se ti drugace odvija spolno zivljenje kot ce si zenska. Nora ideja, vem.Veerle napisal/-a:sam men je to mal čudno, da si do zdej prišel sam do lupčka na lička .....
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Ravno tega se bojim, v kolikor bi ji povedal po pravici.Veerle napisal/-a:stari, jaz ti svetujem, da čimmanj laži. jbg, pač nimaš izkušenj. se zna zgodit, da te zaradi tega katera odjebe
Na katerem zmenku je čas za poljub? Lahko računam na to, da bo morda ona mene prva poljubila?
- Veerle
- Kofetarica
aha, ti zdej načrtuješ, kako boš naložil boga in pol .... med rjuhami bo pa .... kaj?
težko ti mi tle pametujemo, na kerem zmenku je čas za prvi poljub - lahko na prvem, lahko pa nikol. to se čuti, vidi iz govorice telesa, obnašanja .... no, lahko jo pa tut vprašaš pa nardiš foro z Baccijem al kaj že.
lahko, da te bo .... hotla ona kušnit. možno je.
srečno!
težko ti mi tle pametujemo, na kerem zmenku je čas za prvi poljub - lahko na prvem, lahko pa nikol. to se čuti, vidi iz govorice telesa, obnašanja .... no, lahko jo pa tut vprašaš pa nardiš foro z Baccijem al kaj že.
lahko, da te bo .... hotla ona kušnit. možno je.
srečno!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz tega tipa res ne zastopim, že 23 strani mu nabijamo pa ima skos probleme.
Lupčka, pa bu hu, pa ne vem, a bo dost dobr, bu hu
Model nehaj se pomilovat, pa se zberi malo
Tukaj ti lahko punce napišejo, miljon postov kaj je treba naredit - na koncu je vse odvisno od tebe.
Lupčka, pa bu hu, pa ne vem, a bo dost dobr, bu hu
Model nehaj se pomilovat, pa se zberi malo
Tukaj ti lahko punce napišejo, miljon postov kaj je treba naredit - na koncu je vse odvisno od tebe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
saj to je problem, ker on bi rad, da te punce še pridejo namesto njega na zmenek in vse opravijo namesto njega. Žal tak to ne gre. Mogo boš nekaj sam. Nažalost tud taki ljudje ala hitch ne obstajajo... jebat ga. Real life je hard!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Veerle
- Kofetarica
@ bu hu!
ma, ni vse odvisno od njega - tok se boji reakcije bejbe, s kero se mu uspe prebiti do domnevnega zmenka, da pol totalno zmrzne.
ne, resno, Toty, mi ti lohk pametujemo v nedogled, sam ne mormo predvidet reakcije bejbe. dej na easy si vzem.
mogoče bi ga lahko kdo vzel sabo na dejt, da dečko vidi, kako se rečem streže.
ma, ni vse odvisno od njega - tok se boji reakcije bejbe, s kero se mu uspe prebiti do domnevnega zmenka, da pol totalno zmrzne.
ne, resno, Toty, mi ti lohk pametujemo v nedogled, sam ne mormo predvidet reakcije bejbe. dej na easy si vzem.
mogoče bi ga lahko kdo vzel sabo na dejt, da dečko vidi, kako se rečem streže.
- najstnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 6. 2009
10 let zmenkov, 23 strani nasvetov... Ej sori, ampak 'wtf kwa zavraga je s tabo narobe? Še najgrši, najneumnejši tip na svetu bo dobu babo!'
To temo spremljam že lep čas, najprej je bilo smešno, zdaj je pa že res grozno žalostno. Le še strokovnjaki se lahko ukvarjajo s teboj, ker mislim, da so vsi nasveti že izrečeni.
To temo spremljam že lep čas, najprej je bilo smešno, zdaj je pa že res grozno žalostno. Le še strokovnjaki se lahko ukvarjajo s teboj, ker mislim, da so vsi nasveti že izrečeni.
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Ravno to je tisto, o čemer govorim. Lahko jaz tukaj napišem bom jo objel, bom jo poljubil. Bojim se pa tega, da ko bo šlo zares, da bom zatrokiral. Psiha je vendarle psiha.Veerle napisal/-a:ma, ni vse odvisno od njega - tok se boji reakcije bejbe, s kero se mu uspe prebiti do domnevnega zmenka, da pol totalno zmrzne.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov