Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 600 prispevkov
• Stran 3 od 40
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Spoznala sva se na pikniku, ona je mene ogovorila, pogovarjala sva se pa o vsakdanjih stvareh. Pač prijateljski pogovor.Jochie napisal/-a:kje in kako sta se spoznala, kdo je koga ogovoril in na kakšno temo, na kakšno temo sta se začela videvati?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Toty...greš v smeri prijateljstva..žal..
Lej, star sem tolk kot ti, samo da imam ene 15 let izkušenj, kar se tega tiče.Zato ti povem:
Ženska je stara 28.Odrasla ženska. Ok, ti si prešprical srednjo šolo, zdaj pa polagaš izpit na faksu, če se tako izrazim..
Zdaj je, kar je. Moraš tvegati.Ko naslednjič pride k tebi, naredi karkoli, na podlagi česar bo vzela na znanje, da te seksualno privlači, kot ženska.Lahko jo poljubiš, kot sem predlagal...Važno je, da nekaj nardiš.
Če boš zavrnjen, vzami to, kot da si na faksu padel prvi izpit.Nič hudega, greš dalje.
Če ne boš zavrnjen, si zmagal.
Zavedaj se, toty, da je pecanje poker.Si že igral poker? Vsak, ki igra poker, mora biti priravljen na poraz.
To ti razlagam, da ne boš preveč zamorjen, če te zavrne.
Poanta je, da bodi odločen in nekaj naredi.Sedanja situacija te bo pripejala do tega, da bo ona hodila k tebi se pogovarjat kr o nekih stvareh in na koncu ti bo razlagala še o svojem aktualnem fantu.Ker jo bo tačas nekdo uspešno in odločno zapecal.
Odločno stari, daj jajca na mizo,pri teh stvareh je treba biti pogumen, tvegati.
Lej, star sem tolk kot ti, samo da imam ene 15 let izkušenj, kar se tega tiče.Zato ti povem:
Ženska je stara 28.Odrasla ženska. Ok, ti si prešprical srednjo šolo, zdaj pa polagaš izpit na faksu, če se tako izrazim..
Zdaj je, kar je. Moraš tvegati.Ko naslednjič pride k tebi, naredi karkoli, na podlagi česar bo vzela na znanje, da te seksualno privlači, kot ženska.Lahko jo poljubiš, kot sem predlagal...Važno je, da nekaj nardiš.
Če boš zavrnjen, vzami to, kot da si na faksu padel prvi izpit.Nič hudega, greš dalje.
Če ne boš zavrnjen, si zmagal.
Zavedaj se, toty, da je pecanje poker.Si že igral poker? Vsak, ki igra poker, mora biti priravljen na poraz.
To ti razlagam, da ne boš preveč zamorjen, če te zavrne.
Poanta je, da bodi odločen in nekaj naredi.Sedanja situacija te bo pripejala do tega, da bo ona hodila k tebi se pogovarjat kr o nekih stvareh in na koncu ti bo razlagala še o svojem aktualnem fantu.Ker jo bo tačas nekdo uspešno in odločno zapecal.
Odločno stari, daj jajca na mizo,pri teh stvareh je treba biti pogumen, tvegati.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 15. Sep. 2010 6:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Tony, v vsakem primeru se ti splača tvegati in izpeljati kako Jochiejevo foro (meni je najboljša tista z Bacijem ). če jo zanimaš, dobiš punco. če je ne zanimaš, dobiš novo izkušnjo, ki ti bo prišla prav za naslednjič, da boš znal "prebit led", ko boš spoznal kakšno zanimivo punco.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kakor komu, ane.maniac napisal/-a:Osladni (aka sramežljivi in romantični) fantje so velik turnoff.
Če ne bo probal, ne bo zvedel. ..torej, kar pogumno v akcijo (s čimer koli že)!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
maniac napisal/-a:Osladni (aka sramežljivi in romantični) fantje so velik turnoff.
ah to sploh ni res. eno je, če je tip sramežljiv kar se tiče prvega poljuba ipd.
to sploh ni napačno.
drugo je, če je na splošno sramežljiv in tih in lalala.
meni so vedno šli na živce samovšečneži, ki so mislili, da so hudi tipi in da punca komaj čaka, da ga naskoči, ker on je car.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Aha, zdaj bodo določene uporabnice začele nizat poste, kjer opisujejo, da so sramežljivi tipi v bistvu kul.
Preberite si še enkrat uvodno temo! Toty sprašuje za nasvet, kako naj zapeca žensko.
Kar je napisala maniac, je zelo res.Toty, odločno, samozavestno, brez pretirane romantike.Za romantio bo čas, ko bosta skup.
Preberite si še enkrat uvodno temo! Toty sprašuje za nasvet, kako naj zapeca žensko.
Kar je napisala maniac, je zelo res.Toty, odločno, samozavestno, brez pretirane romantike.Za romantio bo čas, ko bosta skup.
-
skittles - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2010
Najhuješ je tist ko naletiš na sramežljivega tipa, ki je čist prepričan da punce padamo na pogumne (beri da se mu ne posreč najbolje in izpade totalno samovšečn in nadut). Pač treba bit sproščen in pa ne preveč po ovinkih, zatu ker tko padeš v prijatelsko cono. Se mi je že dostkrat naredl, da me je tip sprva zanimal kot moški, sam po tem, ko sma se začela dobivat mi je njegovo ovinkarjanje šlo tku preveč na živce, da sm izgubila use zanimanje.
Tko da toty nared tisto foro z bacijem, pa kaki kompliment ji daj. Na primer, da danes še posebaj vredu zgleda, da je krasna oseba, da ti je všeč nekaj na njej (značajska lastnost ali videz)..da jo spoštuješ^^:)..
Pa srečno!
Tko da toty nared tisto foro z bacijem, pa kaki kompliment ji daj. Na primer, da danes še posebaj vredu zgleda, da je krasna oseba, da ti je všeč nekaj na njej (značajska lastnost ali videz)..da jo spoštuješ^^:)..
Pa srečno!
Prvi neprebran prispevek • 600 prispevkov
• Stran 3 od 40
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]