Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Toty napisal/-a:Saj a ni samoumevno, da če tip povabi žensko ven, da jo pravzaprav vabi na zmenek? Tudi ne rečem čisto vsaki direktno, da jo vabim na zmenek.sirova štručka napisal/-a:js pa mislim, da če tip punco povabi ven, jo povabi z namenom, da jo bo bolje spoznal, verjetno je pa jasno, da je ne želi bolje spoznat, da bo v primeru, če mu bo všeč, imel še eno žensko prijateljico več.
no ja ce tako gledaš je... sam ponavadi ko se uporabi beseda zmenek to pomeni da ima nekdo nek interes da bi bilo kaj več. sej jaz mislim da je to problem. vsaka si po svoje interpretira reči. poglej zdaj tukaj smo samo dve in drugače "razumeva" iste besede v istem kontekstu. zato rabis dosti zensk spoznat/povabit da boš naletel na eno ki se bo ujela s tabo in razumela reči približno kot si jih ti želiš da bi razumela. jaz naprimer imam rada res definirane reči. imam dosti prijateljev moškega spola ker sem pač na taki smeri in če bi zdaj mislila da vsako povabilo za pijačo pomeni da sem mu vsaj malo všeč bi blo nerealno.
Toty napisal/-a:Vem, da ne morem biti vsaki všeč.Rollin #2 napisal/-a:potem pa ti nisi bil njej vseč kot zgleda. ne moreš bit vsaki všeč. spravi več žensk na zmenek. ta teden dve. zdej se loti aktivno najdet dve zenski ki bosta šli vn ta teden.
Katere naj povabim na zmenek; te s katerimi sem se doslej dobil, znova povabim na zmenek, ali povsem druge ženske?
druge.
Thanks to denial, I'm immortal!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Toty napisal/-a:Katere naj povabim na zmenek; te s katerimi sem se doslej dobil, znova povabim na zmenek, ali povsem druge ženske?
poba, takole....
delaj tako, kot ti pravi srce. če boš mimo pihnil, pomeni, da ženska ni taprava. tista, ki bo preživela vse tvoje kikse, bo taprava...
pa ne moreš tako obupano iskati, no....
smisel je, da ko ne iščeš, ko ti je vseeno, si najbolj sproščen, najbolj ti. kuker pa greš nekaj na silo, si čist drugačen človek.
tako da...sprosti se, uživaj življenje, ženska bo pa že padla z neba...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Toty napisal/-a:Imam pa vprašanje v zvezi s poljubom - a je poljub na usta obvezen na koncu zmenka oz. spoznavnega srečanja (ko se z žensko prvič vidiva)?
to je odvisno od tega, kako sta se ujela. Če je zmenek potekal ok, sta flitarala, se smejala, če si ji glede na njeno telesno govorico všeč, potem definitivno ja. Jaz sem enkrat šla z enim tipom na zmenek, pa se na koncu nisva poljubila, kljub temu, da se mi je zdelo, da sva si všeč. Potem sem bla prepričana, da ga ne zanimam. No na koncu sva vseeno prišla skupaj, ampak bi blo lažje, če bi se prvi poljub zgodil že na prvem zmenku.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Jochie napisal/-a:tako da...sprosti se, uživaj življenje, ženska bo pa že padla z neba...
ma ne bo padla z neba. ce bi bil bolj družaben al neki morda bi, ampak če sedi doma in glede na to da spoznava ženske prek neta pa res ne bo sama padla z neba, ce ne bo kakšno več spoznal, tako kot ze 30 let nobena ni. nekaj je narobe s trenutnim sistemom obdelovanja žensk.
Thanks to denial, I'm immortal!
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
strinjam se s softTouch, ni treba, da se vsak dejt konča s poljubom. prva pijača z bivšim se je končala z objemom (ja, js full ljudi objemam ), vmes je bila pa še cela vrsta malenkosti, po katerih se je vedlo, da sva si všeč - dotikala sva se z rokami, ko sva hodila vštric pa take fore. sej hitr veš, če si komu všeč, to ni nobena umetnost. je pa malo odvisno od čleveka, kok se rad dotika ljudi oz. kok pusti, da se ga dotikajo. probi.
As your lover describes you, so you are.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Ta, ki sem jo spoznal nazadnje, sem spoznal preko neta. Vse ostale sem spoznal zunaj.Rollin #2 napisal/-a:Jochie napisal/-a:tako da...sprosti se, uživaj življenje, ženska bo pa že padla z neba...
ma ne bo padla z neba. ce bi bil bolj družaben al neki morda bi, ampak če sedi doma in glede na to da spoznava ženske prek neta pa res ne bo sama padla z neba, ce ne bo kakšno več spoznal, tako kot ze 30 let nobena ni. nekaj je narobe s trenutnim sistemom obdelovanja žensk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
A mi kdo posodi psa? ..jz bi šla tipe (ok, že samo 1 bi bil dovolj) lovit.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 06. Feb. 2011 15:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ehm. Toty, ne zameri, ampak tole^^ ni res...samo fajn ideja se mi zdi.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Se ti zdi smešno? Poznam primere, ko so nekateri kupovali pse ravno z namenom, da bi potem spoznavali ostale sprehajalce psov, tip je iskal žensko sprehajalko, ženska pa sprehajalca. In ko sta se našla, sta zanemarila živali.purple_rain napisal/-a:^^
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
http://www.youtube.com/watch?v=8cxLYp_TFv8
Jochiejeva taktika je agresivna-one se morajo lepit na tvojega psa.
Jochiejeva taktika je agresivna-one se morajo lepit na tvojega psa.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ne; primer, kot ga opisuješ, se mi zdi žalosten. Če se že kdo misli lotit česa takega, naj gre sprehajat zavetiške živali..Toty napisal/-a:Se ti zdi smešno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]