Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2011 12:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Feb. 2011 12:44

Jochie napisal/-a:toty, daj ti meni povej, kako taktiko uporabljaš, da žensko spraviš na zmenek ter kako pogosti so ti zmenki... :)
Navežem stik s prijateljico najine skupne prijateljice oz. prijatelja, ali pa navežem stik s kakšno preko interneta, pa si sprva dopisujeva, potem ji pa predlagam srečanje v živo. Se pa zgodi nekje 1 zmenek na približno vsaka 2 do 3 mesece.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Feb. 2011 12:46

Dej sirova get a life no... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Feb. 2011 12:49

McLarnovc napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Pa daj pozabi nanjo no.

Dokler boš tako obupan, da boš dajal oglase da iščeš dekle, te nobena ne bo hotela. Pojdi enkrat ven, pa dajaj vtis mega jebača, pa bodo bejbe same prišle do tebe.

je to tale nasvet? :D

Ne. :D

Se prav čudim, da se nekaterim v tem lepem vremenu dejansko da it iskat nekaj v 15 strani dolgi temi. :respekt:

glede na to, da je danes za mano že 8km-ski marš...

pa ne mi reči, da si ti na sončku z laptopom in mobilnim internetom! :eek: frajer! :cool:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2011 12:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 06. Feb. 2011 12:52

toty, dej res poskusi kot prvo več žensk ven spravit in to da predlagaš srečanje v živo ne pove da je zmenek. kako poveš da je na neprijateljskem zmenku?
Thanks to denial, I'm immortal!
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Feb. 2011 12:54

Rollin #2 napisal/-a:kako si ji dal vedet da je zmenek? kako si jo na zmenek spravil?
kaj bos naslednji vikend rekel da si bil z dvema na zmenku?

takih ki te osvajajo pa ne povejo, so kao prijatli - clovek rata zmeden ker uni neki namiguje a nikoli dovolj jasno, pol čez nekaj časa niti prijatli niso več ker so teli nekaj več.
Rekel sem ji, da jo vabim ven.

Veerle napisal/-a:toty, tut z objemanjem je dvorezni meč - ene ženske objemajo tut frende pa frendice; da nauš spet v prijateljski coni pristal.
Ja, bi rekel da je zelo oster dvorezen meč, čeprav mi je LedZeppelin svetoval objem.

Sirova, Mclarnovc in Jochie, prosim vas, ne se prepirat. To ni rdeča ni te teme.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Feb. 2011 12:57

Jochie napisal/-a:pa ne mi reči, da si ti na sončku z laptopom in mobilnim internetom! :eek: frajer! :cool:

Ne. Sem pa že opravil večji del svoje današnje rekreacije.... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 06. Feb. 2011 12:57

Toty napisal/-a:
Rollin #2 napisal/-a:kako si ji dal vedet da je zmenek? kako si jo na zmenek spravil?
kaj bos naslednji vikend rekel da si bil z dvema na zmenku?

takih ki te osvajajo pa ne povejo, so kao prijatli - clovek rata zmeden ker uni neki namiguje a nikoli dovolj jasno, pol čez nekaj časa niti prijatli niso več ker so teli nekaj več.
Rekel sem ji, da jo vabim ven.

naslednji reči da jo vabiš na zmenek. in na zmenku reči da ti je všeč. kako naj ona ve kaj ti misliš če ji ne poveš?

Toty napisal/-a:
Veerle napisal/-a:toty, tut z objemanjem je dvorezni meč - ene ženske objemajo tut frende pa frendice; da nauš spet v prijateljski coni pristal.
Ja, bi rekel da je zelo oster dvorezen meč, čeprav mi je LedZeppelin svetoval objem.

pomoje boljš da jo poskusiš poljubit.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 06. Feb. 2011 12:59

McLarnovc napisal/-a:
Jochie napisal/-a:pa ne mi reči, da si ti na sončku z laptopom in mobilnim internetom! :eek: frajer! :cool:

Ne. Sem pa že opravil večji del svoje današnje rekreacije.... :wink:

ok kul. vsi imamo life in popolnoma logično je da smo ob takem lepem dnevu pred kišto in svetujemo človeku ki ga ne poznamo kako dobit žensko.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Feb. 2011 13:00

Rollin #2 napisal/-a:toty, dej res poskusi kot prvo več žensk ven spravit in to da predlagaš srečanje v živo ne pove da je zmenek. kako poveš da je na neprijateljskem zmenku?
Meni se zdi ženski reči, da jo vabim na zmenek še preden se sploh prvič vidiva v živo, nekako preveč agresivno. Namreč v preteklosti sem že marsikateri rekel, da jo vabim na zmenek, pa se je njim zdelo prezgodaj za to, nekatere so se pa tudi ustrašile in je vse padlo v vodo, do srečanja v živo sploh ni prišlo.

Če bi ji pa že rekel, da jo vabim na zmenek, bi ji to rekel direktno, saj ne poznam nobenega drugega načina.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Feb. 2011 13:03

Rollin #2 napisal/-a:naslednji reči da jo vabiš na zmenek. in na zmenku reči da ti je všeč. kako naj ona ve kaj ti misliš če ji ne poveš?
Sem ji rekel, da mi je všeč.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Feb. 2011 13:05

...
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 06. Feb. 2011 13:08

potem pa ti nisi bil njej vseč kot zgleda. ne moreš bit vsaki všeč. spravi več žensk na zmenek. ta teden dve. zdej se loti aktivno najdet dve zenski ki bosta šli vn ta teden.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Feb. 2011 13:13

sirova štručka napisal/-a:js pa mislim, da če tip punco povabi ven, jo povabi z namenom, da jo bo bolje spoznal, verjetno je pa jasno, da je ne želi bolje spoznat, da bo v primeru, če mu bo všeč, imel še eno žensko prijateljico več.
Saj a ni samoumevno, da če tip povabi žensko ven, da jo pravzaprav vabi na zmenek? Tudi ne rečem čisto vsaki direktno, da jo vabim na zmenek.

Rollin #2 napisal/-a:potem pa ti nisi bil njej vseč kot zgleda. ne moreš bit vsaki všeč. spravi več žensk na zmenek. ta teden dve. zdej se loti aktivno najdet dve zenski ki bosta šli vn ta teden.
Vem, da ne morem biti vsaki všeč.
Katere naj povabim na zmenek; te s katerimi sem se doslej dobil, znova povabim na zmenek, ali povsem druge ženske?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov