Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
js mam tipa tako da prakse, zal, ne bi mogla predelat. z veseljem pa teoretiziram. ceprav mal obupujem nad totyjem. ker je dobil ze miljavznt nasvetov nobenga se ne drzi, une taboljse skoraj ignorira, potem pa hoce natancna navodila, mu napisem natancna navodila sam itak se jih ne bo drzal... tako ne bo nic. lahko bi pa sestavli mu en plan ki bi se zacel lazje in postajal vedno tezji in on bi rabil izpolnit in bi tko napredoval dokler ne bi obrnil igrice. podobno kot plan v fitnesu.
Thanks to denial, I'm immortal!
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Rollin #2 napisal/-a::lol:
ceprav mal obupujem nad totyjem. ker je dobil ze miljavznt nasvetov nobenga se ne drzi, une taboljse skoraj ignorira, potem pa hoce natancna navodila, mu napisem natancna navodila sam itak se jih ne bo drzal... tako ne bo nic.
Od kje si zdaj potegnila to, da se ne bi držal navodil?
Natančna navodila, misliš tole?
Rollin #2 napisal/-a:eko Toty sem preletela celo temo in tukaj ti ponujam resitev za vse tvoje probleme.
Algoritem:
1. na teden se dobi z vsaj dvema (razlicnima od prej neuspelih)
2. ce pripelje prijatelco odidi
3. vsak zmenek poskusaj zakljucit s poljubom
------- ce noce pojuba, tole zensko crtas in jo ne klices/vabis vec in se vrnes na tocko 1,
------- ce te poljubi wohoooo bingo - konec algoritma.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- Toty
- Komunikatorka
Seveda, in kako ravno ti veš, da se ne držim nasvetov? A mi svečo držiš zraven? Me morda preverjaš, stojiš poleg mene in opazuješ, kaj počnem?sirova štručka napisal/-a:Itak, da se nobenih navodil/nasvetov ne držiš. Kolk si jih že dobil, položu pa še nobene.
In kakšen je tvoj nasvet? Zagrabit žensko in ji pritisnit francoski poljub? Takoj v štartu načet debato o seksu?
Ta s katero sem se nazadnje dobil, je bilo res fino druženje, oba sva se nasmejala, ona mi je rekla da sem kul tip, lušten, zato mi pa ni jasno, zakaj ona pred poletjem nima časa.
Glede tistih, ki na zmenek pripeljejo še kolegico/prijateljico/znanko/sodelavko, od tukaj naprej ni več ne moja krivda, niti moja odgovornost. Nisem jih jaz prosil, naj pripeljejo s seboj še tretjo osebo.
In vse nasvete v tej temi so mi napisale ženske.McLarnovc napisal/-a:Če boš babe poslušal kako osvajat, si popušil že v štartu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- Toty
- Komunikatorka
Sem prebral članek. Doslej sem vsakič imel pripravljen plan ter rezervni plan kam iti, vedno poskrbel za svoj videz, vedno sem prišel prej ravno zaradi tega, da ona ne bi čakala, ne govorim o svojih težavah, vedno se ponudil za plačilo računa ter jo pospremil domov oz. do avtobusne ali železniške postaje, v kolikor je prišla z javnim prevozom.
Imam pa vprašanje v zvezi s poljubom - a je poljub na usta obvezen na koncu zmenka oz. spoznavnega srečanja (ko se z žensko prvič vidiva)?
Imam pa vprašanje v zvezi s poljubom - a je poljub na usta obvezen na koncu zmenka oz. spoznavnega srečanja (ko se z žensko prvič vidiva)?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ja ne vem , je treba naredit eno potezo.
Pač tvegaš, če ne tvegaš nič ne veš+ un članek dobro pove, da si navaden cincar pa reva če ne daš pobude + lahko prišparaš keš in živce če te zavrne
Pač tvegaš, če ne tvegaš nič ne veš+ un članek dobro pove, da si navaden cincar pa reva če ne daš pobude + lahko prišparaš keš in živce če te zavrne
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Poljub je mogoče res napadalen, zato naredi takole
Po koncu zmenka, ko se poslavljata , jo objameš okoli bokov tako kot da bi plesal z njo, ne tok da jo boš dušil ali pa drgnil svoje orodje ob njo in ji poveš da ti je bil zmenek ful kul in da je fajn oseba in da si se ob njej počutil dobro, in da upaš da jo boš še kdaj videl.
Potem pa ji lahko popraviš lase za uho kušneš na lice, kušneš na čelo ( nevem tole si zmišljujem, ker imajo ženske vedno tiste neumne pravila: "upam da najdem moškega ki me bo poljubil na čelo, ne na ustnice"), al greš pa full commando pa jo zaližeš.
Kakorkoli, srečno!
Po koncu zmenka, ko se poslavljata , jo objameš okoli bokov tako kot da bi plesal z njo, ne tok da jo boš dušil ali pa drgnil svoje orodje ob njo in ji poveš da ti je bil zmenek ful kul in da je fajn oseba in da si se ob njej počutil dobro, in da upaš da jo boš še kdaj videl.
Potem pa ji lahko popraviš lase za uho kušneš na lice, kušneš na čelo ( nevem tole si zmišljujem, ker imajo ženske vedno tiste neumne pravila: "upam da najdem moškega ki me bo poljubil na čelo, ne na ustnice"), al greš pa full commando pa jo zaližeš.
Kakorkoli, srečno!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]