Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 05. Feb. 2011 15:18

točno to kar sirova pravi!

taka izjava, ki si jo prej navrgel (da ne misliš bit njena moška prijateljica), bi mene od tipa, ki ga še nikoli nisem srečala na prvem zmenku totalno odvrnila. (razen če je reeeees izjemno hud, pa še to samo za kak ons).
sliši se kot: ne zanima me kaj si, kdo si, kaj delaš, kaj želiš, all i want is to get laid, pa tega niti ne znaš dobr opravt.
logično je, da se ne gre na zmenke iskat prijateljev.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Feb. 2011 15:22

Toty, a si mogoče aspie?
Ker je vidt, da ti predstavlja težavo razumevanje medosebnih/socialnih interakcij oz. neverbalna komunikacija in že samo navezovanje stikov..
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 05. Feb. 2011 15:33

s0nckic4 napisal/-a:taka izjava, ki si jo prej navrgel (da ne misliš bit njena moška prijateljica), bi mene od tipa, ki ga še nikoli nisem srečala na prvem zmenku totalno odvrnila. (razen če je reeeees izjemno hud, pa še to samo za kak ons).
sliši se kot: ne zanima me kaj si, kdo si, kaj delaš, kaj želiš, all i want is to get laid, pa tega niti ne znaš dobr opravt.
logično je, da se ne gre na zmenke iskat prijateljev.
Tukaj te moram popravit. Ne rečem ji tega že na prvem zmenku, ampak pozneje, pa še to le v primeru, če se začne kazat, da v meni vidi prijateljico.

purple_rain napisal/-a:Toty, a si mogoče aspie?
Ker je vidt, da ti predstavlja težavo razumevanje medosebnih/socialnih interakcij oz. neverbalna komunikacija in že samo navezovanje stikov..
Sem tudi na to že pomislil, da mi socialne veščine ne grejo najbolje od rok.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Feb. 2011 15:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 05. Feb. 2011 15:38

sirova štručka napisal/-a:torej, ne smotan v smislu, da jim ne znaš pihat na dušo, ampak dolgočasen, boječ, čist nč moškosti ni čutit iz tvoje strani, ampak enga prestrašenga obupanga fantka. Sicer je pa tud na dušo treba znat pihat in vsake tolk nam paše :D
Z žensko je treba znat, ti ne znaš. In potem rečeš, da jim lahko ponudiš dostojno življenje, mislim o kaki dostojnosti ti to?
Saj ravno to mi dela težave, ne znam ženski "zamajat tla pod nogami".
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Feb. 2011 16:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 05. Feb. 2011 16:47

Seveda imam hobije, kot tudi kaj povedat o sebi. :wink:

Javna hiša? Nekako dvomim, da mi bi ta poteza dvignila samozavest. Ne vem, samo domnevam.

In seveda ne pričakujem, da bom ženski zamajal tla pod nogami s svojo pojavo. Kar se sprašujem je to, ali sem tako dolgočasen sogovorec, ali ne "pritisnem na prave strune", ali kaj. Sem se že posvetoval s psihologinjo socialne medicine, vendar nekih rezultatov do sedaj ni bilo.

Kar se tiče tega, da ona pred poletjem nima časa, pa da pripeljejo na zmenek še kolegice, res ne vem kaj naj si mislim o tem.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Feb. 2011 16:51

Če ženska pripelje kolegico na zmenek, pomeni da se boji in ali pa je nesigurna, in zato je tista prikolica zraven samo nek sodnik, ki te ocenjuje- če pripelje kolegico zraven, najbolj da se kar pobereš. Pika

Hej, lahko pa kasiraš kako ki je za troje. in je kolegico pripeljala za pokazat (in my mind...)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Feb. 2011 18:03

McLarnovc napisal/-a:A si se podelu al kaj? Al si se obnašu kot intelektualna bijoč?

Greš pač do naslednje....pa še naslednje...pa še naslednje...pa še pa še pa še................ Ena bo že padla enkrat...

Drgač pa ko prvič eno podreš je dost podobn občutk kot če greš v gozd pa spodrežeš eno tako fajn debelo pa visoko smreko...tako da če te morda zanima zgolj ta občutek.............. :lol:

Toty, jutri glej Superbowl, boš videl, kako se podira! :D :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Feb. 2011 18:07

Toty napisal/-a:
Javna hiša? Nekako dvomim, da mi bi ta poteza dvignila samozavest. Ne vem, samo domnevam.

poudarek ni bil na javna hiša ampak na namoču! :D
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 05. Feb. 2011 19:06

Jochie, mi je povsem jasno, čemu obstajajo javne hiše. Poanta je nekje drugje.

Ni mi pa povsem jasno, zakaj sem takoj bil označen za obupanca, pi*do ipd. Sem napisal, da mi težave povzroča navezovanje stikov, socialna interakcija, bil sem tudi pri psihologinji socialne medicine, pa to še ne pomeni, da nimam nobenega življenja.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 05. Feb. 2011 19:12

kaksno zivljenje pa imas?
Thanks to denial, I'm immortal!
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 05. Feb. 2011 19:18

Imam izobrazbo, službo, lastno streho nad glavo, se ukvarjam s hobiji, hodim na fitnes in še marsikaj bi se našlo. Te še kaj zanima?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 05. Feb. 2011 19:19

očitno ti navezovanje prvih stikov le ne gre tako slabo, če prideš vsaj do prvega zmenka. Zatakne se ti potem, ampak še vedno nisi napisal nič konkretnega kje bi bil lahko vzrok.
Drugače pa, kaj si pa delal zadnjih deset let na področju zmenkarij, da še nimaš nobenih izkušenj?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 05. Feb. 2011 19:31

Zadnjih 10 let? Seveda spoznaval ženske, toda z nobeno se ni zgodilo kaj več. Pač pogovori, ki so zajemali življenjske stvari: hobiji, šport, služba, izobrazba, zanimanja, ambicije itd.

Če pridem vsaj do prvega zmenka... no, ne poznam univerzalne definicije zmenka. Se mi je že nekajkrat zgodilo, da je ona na zmenek nenapovedano pripeljala kakšno kolegico, pa do tega da se ona ni hotela znova dobit z mano ter da se bova še zmenila, našle so se pa tudi take, da so me že takoj na zmenku spraševale po izkušnjah.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov