Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Sep. 2010 13:40

Horus napisal/-a:
Tole je morda delovalo, ko je bil Big J. tule srednješolskih let, dandanes pa s tem odletiš direkt v prijateljsko cono, tako da ne tega delat :P

horus, zadeve podariš samo zato, da vidiš njeno reakcijo...takoj se vidi, kako bo sprejela, kakšno faco bo naredila, kaj bo rekla. in na podlagi njene reakcije lahko veš, koliko je ura...

jaz sem npr. za svojo ženo vedel, da ima rada čokolado. na prvem zmenku sem ji po pizzi, ko sva bila v avtu, podaril majhno papirnato vrečico, notri pa sta bila 2 mini bountyja (eden kao zanjo, drugi zame), ampak ona takrat sramežljiva, gledala samo v tla in pohrustala oba bountyja... :D

in ko je ona pohrustala oba bountyja, sem jaz izpod sedeža potegnil gorenjko z lešniki od jedne kile, ker sem bil prepričan, da tako velike čokolade še ni videla! :D

in ko je ona zagledala to kilsko čokolado, so ji skoraj oči ven padle! :D :D :D

no, kasneje sem ji povedal, da sem pričakoval, da bo ponudila enega bountyja meni... :D

za prvo obletnico sem ponovil vajo....enaka vrečka, enaka 2 bountyja! :D

ko ona to vidi, nasmeh do ušes! :D takoj mi je ponudila enega bountyja (češ da bo čimprej prišla do glavne nagrade, kajti vedela je, da nadaljevanje sledi ko teh bountyjev ne bo več :D )

jaz seveda zavrnem, joj, kako se je matrala, da je to pojedla... :D

no, in ko je imela prazna usta, grem jaz v avto in privlečem ven gorenjkino čokoljad od sedam kila (7 kg)...revica k sebi ni mogla priti, kajti pričakovala je kilsko čokoljad... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 14. Sep. 2010 13:48

^^ :rofl: :rofl: Joža, ti ga biksaš :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Sep. 2010 14:34

ko sem bila jaz stara 15, sem bila tako sramežljiva, da bi ob čokoladici in vprašanju če mi lahko da lupčka zardela kot paradižnik in upala, da se zemlja odpre in me potegne vase :oops: :lol:
moj nasvet: enkrat ko bosta sama, jo odločno primi, potegni k sebi in poljubi. in če bo vprašala zakaj, ji reci, da je tako lepa/hot/cute da se nisi mogel upreti. v najslabšem primeru boš dobil zauščico. boš pa zagotovo vedel, pri čem si :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Sep. 2010 14:34

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 14. Sep. 2010 16:45

barbie_girl_85 napisal/-a:No Toty, zdej vidiš.....stil je važen! :D

Z (uspešnim) osvajanjem nimam izkušenj, zato tudi nimam izoblikovanega stila. Oz. da bi sam pri sebi vedel, kakšen stil osvajanja imam. :oops:

Horus napisal/-a:Raaaazen, če so najstnice dandanes bolj zrele kot so bile 5-10 let nazaj xD Kar pa dvomim :P
Naj omenim, da nisva več najstnika ampak jaz 31, ona pa 28 let.

Jochie napisal/-a:lahko pa uporabiš tudi eno foro: direktno vprašaš, če ji lahko daš enga lupčka.
Kaj pa z vprašanjem, ali ji lahko ukradem poljub?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Sep. 2010 16:58

Toty napisal/-a:
Jochie napisal/-a:lahko pa uporabiš tudi eno foro: direktno vprašaš, če ji lahko daš enga lupčka.
Kaj pa z vprašanjem, ali ji lahko ukradem poljub?

kuk si pa ti poetičen.... :eek:

ja, lahko vprašaš, če ji ukradeš poljub... samo če bo rekla "ne", kaj boš pa pol??? :eek:

rešitev: iz žepa boš potegnil bombonček Baci ter ji rekel: vidiš, pa sem ti ga vseeno ukradel! :D in če bo čukasto pogledala, ji rečeš: kaj ni tvoj??? :eek:

mimogrede, 31 si star? prijateljice noči glih niso drage pa probaj kakšno najeti pa če že ne boš prikavsnil jo vsaj prosi, če lahko trenirata pecanje... :D
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 14. Sep. 2010 17:16

Za začetek bi rad prišel le do poljuba. Predpostavljam, da če mi jo uspe zapecat, potem tudi seks najbrž ni več daleč.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Sep. 2010 17:21

Toty napisal/-a:s katero se že nekaj časa druživa. Včasih se mi zazdi, da sem ji všeč, vsaj take signale pošilja.

koliko časa se družita in kako pogosto? kakšne signale ti pošilja? malo konkretno opiši situacije... :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Sep. 2010 17:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 14. Sep. 2010 17:24

Druživa se že dobre 3 mesece. Kar se signalov tiče, pač včasih pride na obisk, pa mi pripoveduje o tem, kako se je imela na faksu, pa kako pogreša prejšnje stanovanje ipd. Težava je da ne znam razločit, ali gre le za prijateljsko naklonjenost, ali dejansko ona hoče kaj več.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Sep. 2010 17:30

ježuš, toty, tile signali...malo si ti napačno predstavljaš.... :D :D :D

mislim...za rit jo zagrab, ali boš dobil šamar, ali te bo pa naskočla...o stanovanju pa naj komu drugemu razlaga! :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Sep. 2010 17:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Sep. 2010 17:34

takrat še ni bilo cosmoforuma, da bi vprašal... :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Sep. 2010 17:37

deluuuuuuuuuuusssssssssssiiiiiiiiiooooooooooonnnnnnnnnnaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllll....

bi ti vzela v šolo enga poba? :P :twisted:
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 14. Sep. 2010 17:50

Jochie napisal/-a:ježuš, toty, tile signali...malo si ti napačno predstavljaš.... :D :D :D

mislim...za rit jo zagrab, ali boš dobil šamar, ali te bo pa naskočla...o stanovanju pa naj komu drugemu razlaga! :D :D :D
Saj zato pa sprašujem, kaj naj bi ta njena naklonjenost pomenila.

sirova štručka napisal/-a:čuj kva si ti delu zadnjih 10 let?
Zakaj te to zanima?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov