Horus napisal/-a:
Tole je morda delovalo, ko je bil Big J. tule srednješolskih let, dandanes pa s tem odletiš direkt v prijateljsko cono, tako da ne tega delat
horus, zadeve podariš samo zato, da vidiš njeno reakcijo...takoj se vidi, kako bo sprejela, kakšno faco bo naredila, kaj bo rekla. in na podlagi njene reakcije lahko veš, koliko je ura...
jaz sem npr. za svojo ženo vedel, da ima rada čokolado. na prvem zmenku sem ji po pizzi, ko sva bila v avtu, podaril majhno papirnato vrečico, notri pa sta bila 2 mini bountyja (eden kao zanjo, drugi zame), ampak ona takrat sramežljiva, gledala samo v tla in pohrustala oba bountyja...

in ko je ona pohrustala oba bountyja, sem jaz izpod sedeža potegnil gorenjko z lešniki od jedne kile, ker sem bil prepričan, da tako velike čokolade še ni videla!

in ko je ona zagledala to kilsko čokolado, so ji skoraj oči ven padle!

no, kasneje sem ji povedal, da sem pričakoval, da bo ponudila enega bountyja meni...

za prvo obletnico sem ponovil vajo....enaka vrečka, enaka 2 bountyja!

ko ona to vidi, nasmeh do ušes!

jaz seveda zavrnem, joj, kako se je matrala, da je to pojedla...

no, in ko je imela prazna usta, grem jaz v avto in privlečem ven gorenjkino čokoljad od sedam kila (7 kg)...revica k sebi ni mogla priti, kajti pričakovala je kilsko čokoljad...