Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz ti nisem svetoval nobene knjige, to je Horusovo področje. Žal ga ni več na forumu, za sabo je pa tudi zbrisal vse prispevke.
Nikoli se mi ni zgodilo, da je kakšna na zmenek privlekla kolegico, to pa res ne. Jaz za kaj takega še nisem slišal.Zato me vse skupaj napeljuje na mnenje, da ženska zmenka ni razumela kot zmenek. Kar pomeni, da te ima za prijatelja.
Nikoli se mi ni zgodilo, da je kakšna na zmenek privlekla kolegico, to pa res ne. Jaz za kaj takega še nisem slišal.Zato me vse skupaj napeljuje na mnenje, da ženska zmenka ni razumela kot zmenek. Kar pomeni, da te ima za prijatelja.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
purple_rain napisal/-a::eek:Veerle napisal/-a:Moja frendica je na dejtih poslušala svojo musko, ko ji kaj ni blo prav, pač je potegnila ven discmana in upalila. WTF?!
Svašta
Neverjetno....Jaz bi se smejal kot zmešan
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Mislim da so frendice varovalo,da ne bi tip bil preveč vsiljiv oz. jih je strah.
Bolj elegantno bi bilo,da bi se dobila v nekem lokalu kjer je veliko ljudi,tako da se ne izgubi občutek varnosti.Tako da ne bi rabila nobene frendice.
Če pa ima slab občutek glede tipa,naj gre raje na pijačo v lokal, kjer je bližina policijske postaje
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Zadnjič spremenil Louis Pitton, dne 07. Nov. 2010 14:26, skupaj popravljeno 2 krat.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
Toty napisal/-a:S to punco sem bil sinoči zunaj, toda ni šlo vse tako kot sem si jaz zamislil. Ona je s seboj nenapovedano pripeljala še kolegico, tako da priložnosti za romantiko ni bilo.
Pripeljala je prijateljico,da te oceni,če boš primeren kandidat za "trojčka".
Zaribal si stvar,ker nisi tisto "svetilko" (frendičino frendico ) direktno vprašal,če si primeren kandidat za "trojčka" ?
Naročil bi pijačo,jo spil in dal za rundo še frendicam,ter odšel.Seveda bi moral frendici povedat naj ti sporoči kako sta se odločili.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Džeki napisal/-a:Jaz ti nisem svetoval nobene knjige, to je Horusovo področje. Žal ga ni več na forumu, za sabo je pa tudi zbrisal vse prispevke.
Saj ni bistveno, ali si bil ti ali je bil on.
Džeki napisal/-a:Nikoli se mi ni zgodilo, da je kakšna na zmenek privlekla kolegico, to pa res ne. Jaz za kaj takega še nisem slišal.Zato me vse skupaj napeljuje na mnenje, da ženska zmenka ni razumela kot zmenek. Kar pomeni, da te ima za prijatelja.
Saj se je o tem že tukaj razpravljalo, Mclarnovc je napisal, da to sploh ni redek pojav
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ek#1418436
Louis Pitton napisal/-a:Bolj elegantno bi bilo,da bi se dobila v nekem lokalu kjer je veliko ljudi,tako da se ne izgubi občutek varnosti.Tako da ne bi rabila nobene frendice.
Saj tudi sva se dobila na kraju, kjer je več ljudi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kaj ga zdaj serjete z obljudenim lokalom? Saj ženska najverjetneje ni pripeljala s seboj kolegice zato, ker se je bala, da jo bo Toty napadel. V tem primeru bi privlekla zraven kakšno 100-kilsko gorilo.
To, da je prišla s kolegico, je pač način, kako okrog ovinka povedat tipu, da je samo kolega in ne potencialen fant. Trije kolegi so šli na pijačo, to ni bil zmenek.
To, da je prišla s kolegico, je pač način, kako okrog ovinka povedat tipu, da je samo kolega in ne potencialen fant. Trije kolegi so šli na pijačo, to ni bil zmenek.
-
mala.pika7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2010
- Kraj: lj
mislm, da tuki ni treba kaj preveč razmišljat o razlogu, zakaj je prpelala prijateljico s sabo... ti povem eno lastno izkušnjo
enkrt je kolegico na date povabu fant, ki se ji je sicer zdeu uredu pa use, ampak ga je vidla sam kot kolega ne kot kandidata za kj več... ko jo je povabu ni hotla bit nesramna pa rečt ne, zto je mene pelala sabo na dejt ( sm se na vse kremplje trudla ji vbit v glavo, da nočm it, ampak ni nč pomagal).
razlog zakaj je ona to storila- preprosto zto d fantu pove oz. lažje-pokaže, kako stvari stojijo...
pa nobena punca ne pele prjatlco na dejt če se boji fanta ( pač preprosto ne gre na zmenek).al pa una varijanta d se osigura d ji ne bo dolgčas ( zakaj bi šla na zmenek z nekom, ki me dolgočas oz. če je to prvič- pač potrpiš drugič se pa ne dobiš več z njim). sto ljudi sto čudi al neki...
enkrt je kolegico na date povabu fant, ki se ji je sicer zdeu uredu pa use, ampak ga je vidla sam kot kolega ne kot kandidata za kj več... ko jo je povabu ni hotla bit nesramna pa rečt ne, zto je mene pelala sabo na dejt ( sm se na vse kremplje trudla ji vbit v glavo, da nočm it, ampak ni nč pomagal).
razlog zakaj je ona to storila- preprosto zto d fantu pove oz. lažje-pokaže, kako stvari stojijo...
pa nobena punca ne pele prjatlco na dejt če se boji fanta ( pač preprosto ne gre na zmenek).al pa una varijanta d se osigura d ji ne bo dolgčas ( zakaj bi šla na zmenek z nekom, ki me dolgočas oz. če je to prvič- pač potrpiš drugič se pa ne dobiš več z njim). sto ljudi sto čudi al neki...
- Louis Pitton
- Sramežljivka
Kako se razvija scenarij ? Bo kej iz te moke ?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men se pa zdi največja bedarija nekoga s sabo na zmenek peljat. kdo in kdaj se je tega spomnil? v naši generaciji se to ni dogajalo. če nočeš it na zmenek pač rečeš ne, ne pa da mu malo manj kot z dimnimi signali nekaj sporočaš, revež naj pa dešifrira kaj naj bi to pomenilo.
na tvojem mestu bi vstala in šla. če si imel ti tok jajc jo ven povabit, bi jih lahko tud ona imela in ti povedala da ji ne potegneš.
na tvojem mestu bi vstala in šla. če si imel ti tok jajc jo ven povabit, bi jih lahko tud ona imela in ti povedala da ji ne potegneš.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
NightForLove - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2010
OMFG, Toty,... koliko si star? Sigurno čez 30 in imaš feeling kot da ti tiktaka biološka ura? Ali zakaj si tako faking obupan? ...
x...x
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
to se je men enkrat zgodilo. En tip ( na videz sm ga poznala) mi napiše sms : čau bejba ( neki u takem smislu).. kako si ka kej počneš?
Js wtf kdo si ti? Mi pove ime priimek ( sm takoj vedla kdo je) in da mu je kolega ( moj bivši ) dau cifro, ko sta se menila neki u zvezi s tem da bi rad kakšni punci malo pisal in jo na tak način dobil, ker je že nekaj časa samski in se je naveličal. In un kolega/bivši mu je dal mojo čifro češ da sm samska in da bo ziher vžgalo.
Js sm bla sam
In to moreš bit res že čist na koncu al pa tok potreben da se lotiš takšnih načinov spoznavanja punc.
tko da ne, tega ne počni ker je bolano
Čeprav mi je zdej tko smešno ko pomislim kok je bil tip pošten pa povedu kako je do cifre priš..![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Js wtf kdo si ti? Mi pove ime priimek ( sm takoj vedla kdo je) in da mu je kolega ( moj bivši ) dau cifro, ko sta se menila neki u zvezi s tem da bi rad kakšni punci malo pisal in jo na tak način dobil, ker je že nekaj časa samski in se je naveličal. In un kolega/bivši mu je dal mojo čifro češ da sm samska in da bo ziher vžgalo.
Js sm bla sam
![eek :eek:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/eek.gif)
tko da ne, tega ne počni ker je bolano
![roll :roll:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/roll.gif)
Čeprav mi je zdej tko smešno ko pomislim kok je bil tip pošten pa povedu kako je do cifre priš..
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ![wink ;)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
![wink ;)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Mr. Nobody napisal/-a:Lol, ne.
+1
+Meni se zdi obupno, da ženska pripelje zraven prijateljico na zmenek. Če bi bila moški bi jo poslala v tri krasne prvo sekundo, ko bi zagledala, da jo je zraven privlekla. Kok moraš bit beden, da kej takega izvedeš.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Toty napisal/-a:Prijatelj mi je ponudil telefonske številke svojih prijateljic in nekaj bivših punc. Predlagal mi je, da bi kateri od njih uletel z sms sporočilom. Kaj menite o tem?
Zelo fajnega frenda imas, se posebej ker ti ponuja cifre od bivsih?? Jaz se tukaj sprasujem ali hoce ti tebe narediti uslugo ali hoce sprovocirati bivso??
Rajs naj te on spozna s tistimi zenskami na kaksni pijaci, tak spontano, da ne bo zgledalo prevec ocitno, pa si ti potem sam ustvaris komunikacijo za naprej!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov