Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Nov. 2010 15:23

S to punco sem bil sinoči zunaj, toda ni šlo vse tako kot sem si jaz zamislil. Ona je s seboj nenapovedano pripeljala še kolegico, tako da priložnosti za romantiko ni bilo. :?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Nov. 2010 15:37

LOL.

Bejž čimdlje stran od te babe. V tole ga ne boš nikoli namočil.

Nikoli ne bom razumel tega, da se tip z bejbo zmeni za pijačo, potem pa ta s sabo privleče še frendico... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 06. Nov. 2010 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Nov. 2010 15:37

Meni je to malo čudno. Povabiš žensko na zmenek, ona pa pripelje prijateljicp :?
Kako sta bila pa zmenjena?
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Nov. 2010 16:30

jullia_ napisal/-a:Kako sta bila pa zmenjena?

Zmenila sva se, da se zopet dobiva. 10 minut pred dogovorjeno uro pa od nje dobim sms, da bo z njo prišla tudi njena kolegica.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Nov. 2010 16:31

Oplel si. Move on...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Nov. 2010 16:40

Toty napisal/-a:Zmenila sva se, da se zopet dobiva. 10 minut pred dogovorjeno uro pa od nje dobim sms, da bo z njo prišla tudi njena kolegica.

Najdi si drugo. S to ne bo nič. Nisi zanimiv, zato pa je s sabo privlekla frendico, da se je lahko z njo pogovarjala, ker si ji ti dolgočasen. Nevem sploh zakaj si vztrajal potem ko je rekla, da bo frendica z njo. Jaz bi v istem trenutku rekel, da se dobiva kdaj drugič, ko bo lahko prišla sama.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 06. Nov. 2010 18:16

McLarnovc napisal/-a:Jaz bi v istem trenutku rekel, da se dobiva kdaj drugič, ko bo lahko prišla sama.

Sem hotel isto napisat, jaz bi ji odgovoril, da se dobiva, ko bo imela namen oz. bo lahko prišla sama.

Če sta bila zmenjena, da se dobita, ne rabita nikogar zraven, WTF no ... :nein:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Nov. 2010 18:26

Simple: sploh ne bi prišla na dogovorjeno mesto in v bodoče bi takega človeka odpikala - takoj in brez pardona. Nema tle 2nd chance, če nekdo ni sposoben sam prit na dejt.
As your lover describes you, so you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Nov. 2010 18:33

Toty, na "zmenek" je prišla s frendico, ker te ne dojema kot potencialnega, ampak kot moškega prijatelja.Zakaj, sem ti že razložil.

Pri vsaki delaš iste napake, iz katerih se ne naučiš ničesar.Pri tebi ni zdaj problem v tem, da pri tej več nimaš šans, ampak v tem, da še vedno nisi dojel, kaj delaš narobe.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Nov. 2010 19:32

Kako pa ti veš, kaj sem naredil narobe? Saj te ni bilo zraven. Tudi ne veš, kaj se je med nama dogajalo od dne, ko sva se spoznala pa do včerajšnjega večera. Pa mimogrede, sem prebral kakšno knjigo na to tematiko, pa tudi kakšen video tutorial ala DeAngelo sem si pogledal. Menim, da pri tej punci nisem ničesar naredil narobe, temveč da lahko samo ugibam, zakaj je ona na zmenek pripeljala še svojo kolegico. Ali pa ima ona navado, da na zmenek vedno pripelje svojo kolegico.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Nov. 2010 19:45

Toty napisal/-a:lahko samo ugibam, zakaj je ona na zmenek pripeljala še svojo kolegico

Zato ker si v njenih očeh prijatelj in nič več.
Tu ni več kej za ugibat, pa študirat, pa delat celo znanost s tega. Če bi bil dec kot je treba bi ji rekel, da se dobita drugič, ko bosta lahko sama, ne pa da si šel ven z obema, softič.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Nov. 2010 20:22

Hmmmm, alternativa: popedenal bi obe pa basta. :lol:

Moja frendica je na dejtih poslušala svojo musko, ko ji kaj ni blo prav, pač je potegnila ven discmana in upalila. WTF?! Pač poveš, da ti ni, se mogoče celo opravičiš ne pa neke debilne fore s kolegicami/whatever.

Ker pa mi ne vemo, kaj in kako je bilo .... Toty pa nas razsvetli. To, da je ona prišla s kolegico, si izpostavil kot problem, ker stvari niso šle po tvojem planu - zdaj ne vem, kaj bi rad: nasvet ali si se le spovedal? Ker ob nasvetih vehementno odmahuješ z roko, češ, da pojma nimamo, kaj in kako je blo, res mi ni jasno, kaj bi rad ...... :help: :nixweiss:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Nov. 2010 20:51

Veerle napisal/-a:Moja frendica je na dejtih poslušala svojo musko, ko ji kaj ni blo prav, pač je potegnila ven discmana in upalila. WTF?!
:eek:

Svašta Slika
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 06. Nov. 2010 21:04

Veerle napisal/-a:To, da je ona prišla s kolegico, si izpostavil kot problem, ker stvari niso šle po tvojem planu - zdaj ne vem, kaj bi rad: nasvet ali si se le spovedal?

To je bila "spoved", pač poročilo kako se je stvar odvijala.

Veerle napisal/-a:Ker ob nasvetih vehementno odmahuješ z roko, češ, da pojma nimamo, kaj in kako je blo, res mi ni jasno, kaj bi rad ...... :help: :nixweiss:

Saj ne odmahujem in ne zavračam nasvetov. Sem prebral in pogledal kaj od tega kar mi je Džeki svetoval. Da bo pa ona s seboj pripeljala še kolegico, tega pač nisem pričakoval.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 06. Nov. 2010 21:05

js pa mislim, da se ni vse kar izgubljeno. Cimveckrat jo povabi ven, verjetno ne bo vedno sabo frendice privlekla. Sploh, ce jo povabis na npr. gledalisce, kamor ne mores brez karte, une ne bo zraven.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov