Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
LOL.
Bejž čimdlje stran od te babe. V tole ga ne boš nikoli namočil.
Nikoli ne bom razumel tega, da se tip z bejbo zmeni za pijačo, potem pa ta s sabo privleče še frendico...
Bejž čimdlje stran od te babe. V tole ga ne boš nikoli namočil.
Nikoli ne bom razumel tega, da se tip z bejbo zmeni za pijačo, potem pa ta s sabo privleče še frendico...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 06. Nov. 2010 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Toty napisal/-a:Zmenila sva se, da se zopet dobiva. 10 minut pred dogovorjeno uro pa od nje dobim sms, da bo z njo prišla tudi njena kolegica.
Najdi si drugo. S to ne bo nič. Nisi zanimiv, zato pa je s sabo privlekla frendico, da se je lahko z njo pogovarjala, ker si ji ti dolgočasen. Nevem sploh zakaj si vztrajal potem ko je rekla, da bo frendica z njo. Jaz bi v istem trenutku rekel, da se dobiva kdaj drugič, ko bo lahko prišla sama.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
McLarnovc napisal/-a:Jaz bi v istem trenutku rekel, da se dobiva kdaj drugič, ko bo lahko prišla sama.
Sem hotel isto napisat, jaz bi ji odgovoril, da se dobiva, ko bo imela namen oz. bo lahko prišla sama.
Če sta bila zmenjena, da se dobita, ne rabita nikogar zraven, WTF no ...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Toty, na "zmenek" je prišla s frendico, ker te ne dojema kot potencialnega, ampak kot moškega prijatelja.Zakaj, sem ti že razložil.
Pri vsaki delaš iste napake, iz katerih se ne naučiš ničesar.Pri tebi ni zdaj problem v tem, da pri tej več nimaš šans, ampak v tem, da še vedno nisi dojel, kaj delaš narobe.
Pri vsaki delaš iste napake, iz katerih se ne naučiš ničesar.Pri tebi ni zdaj problem v tem, da pri tej več nimaš šans, ampak v tem, da še vedno nisi dojel, kaj delaš narobe.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Kako pa ti veš, kaj sem naredil narobe? Saj te ni bilo zraven. Tudi ne veš, kaj se je med nama dogajalo od dne, ko sva se spoznala pa do včerajšnjega večera. Pa mimogrede, sem prebral kakšno knjigo na to tematiko, pa tudi kakšen video tutorial ala DeAngelo sem si pogledal. Menim, da pri tej punci nisem ničesar naredil narobe, temveč da lahko samo ugibam, zakaj je ona na zmenek pripeljala še svojo kolegico. Ali pa ima ona navado, da na zmenek vedno pripelje svojo kolegico.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Toty napisal/-a:lahko samo ugibam, zakaj je ona na zmenek pripeljala še svojo kolegico
Zato ker si v njenih očeh prijatelj in nič več.
Tu ni več kej za ugibat, pa študirat, pa delat celo znanost s tega. Če bi bil dec kot je treba bi ji rekel, da se dobita drugič, ko bosta lahko sama, ne pa da si šel ven z obema, softič.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Hmmmm, alternativa: popedenal bi obe pa basta.
Moja frendica je na dejtih poslušala svojo musko, ko ji kaj ni blo prav, pač je potegnila ven discmana in upalila. WTF?! Pač poveš, da ti ni, se mogoče celo opravičiš ne pa neke debilne fore s kolegicami/whatever.
Ker pa mi ne vemo, kaj in kako je bilo .... Toty pa nas razsvetli. To, da je ona prišla s kolegico, si izpostavil kot problem, ker stvari niso šle po tvojem planu - zdaj ne vem, kaj bi rad: nasvet ali si se le spovedal? Ker ob nasvetih vehementno odmahuješ z roko, češ, da pojma nimamo, kaj in kako je blo, res mi ni jasno, kaj bi rad ......
Moja frendica je na dejtih poslušala svojo musko, ko ji kaj ni blo prav, pač je potegnila ven discmana in upalila. WTF?! Pač poveš, da ti ni, se mogoče celo opravičiš ne pa neke debilne fore s kolegicami/whatever.
Ker pa mi ne vemo, kaj in kako je bilo .... Toty pa nas razsvetli. To, da je ona prišla s kolegico, si izpostavil kot problem, ker stvari niso šle po tvojem planu - zdaj ne vem, kaj bi rad: nasvet ali si se le spovedal? Ker ob nasvetih vehementno odmahuješ z roko, češ, da pojma nimamo, kaj in kako je blo, res mi ni jasno, kaj bi rad ......
As your lover describes you, so you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:eek:Veerle napisal/-a:Moja frendica je na dejtih poslušala svojo musko, ko ji kaj ni blo prav, pač je potegnila ven discmana in upalila. WTF?!
Svašta
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Veerle napisal/-a:To, da je ona prišla s kolegico, si izpostavil kot problem, ker stvari niso šle po tvojem planu - zdaj ne vem, kaj bi rad: nasvet ali si se le spovedal?
To je bila "spoved", pač poročilo kako se je stvar odvijala.
Veerle napisal/-a:Ker ob nasvetih vehementno odmahuješ z roko, češ, da pojma nimamo, kaj in kako je blo, res mi ni jasno, kaj bi rad ......
Saj ne odmahujem in ne zavračam nasvetov. Sem prebral in pogledal kaj od tega kar mi je Džeki svetoval. Da bo pa ona s seboj pripeljala še kolegico, tega pač nisem pričakoval.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov