Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 25. Sep. 2010 15:22

Horus napisal/-a:Ker ženske nimajo boljšega dela kot kar za štos kuhati za prijatelje aneda. In to dvakrat za istega in to kr tko, brez nekega povoda.

Hočeš reči, da je ta njena priprava kosila imela nek globji pomen?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Sep. 2010 15:28

Horus, ne pretiravat, mogoče pa rada kuha. Moja frendica je tut descu peglala gate medtem, ko je gospod gledal fuzbal. Jaz bi v tem primeru že davno našla drugega, ki bi raje kot da mu jaz peglam gate, peglal mene. :P
Kaj bi šele claire rekla na to, da je moj bivši meni in frendici skuhal kosilo dan po tem, ko sva šli midve sami žurat. :lol:
As your lover describes you, so you are.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Sep. 2010 15:33

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 25. Sep. 2010 15:56

Horus napisal/-a:Govorimo o pač eni prijateljici, pa še to bolj znanki (če sem prav prebral). Vsaj mene pa še nobena prijateljica/znanka ni kar tako vabila k sebi na kosilo v istem mesecu kar dvakrat :P

Horus, še enkrat te vprašam; hočeš reči, da je tisto kosilo imelo nek globji pomen?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 25. Sep. 2010 16:05

tud, če ga je imelo, je že prepozno :roll:

a ti znaš kdaj kaj sam narest al pa se sam odločit za nekaj??
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 25. Sep. 2010 16:15

rinca napisal/-a:tud, če ga je imelo, je že prepozno :roll:

a ti znaš kdaj kaj sam narest al pa se sam odločit za nekaj??

Ali sem imel zeleno luč takrat, vendar jaz tega nisem znal opazit, lahko samo ugibam. Sploh pa če bi ji bil všeč mi menda ne bi non-stop govorila le o faksu in izpitih, se ti ne zdi?
Znam se za marsikaj sam odločit. Imam pa težave s tem, kako ugotovit ali imam pri neki ženski "zeleno luč". Ta s katero sem imel opravka se mi je zdela čustveno zaprta, pa raje nisem silil vanjo. Ko sem bil enkrat pri njej na obisku, mi je govorila o izpitu ki jo čaka, nato pa vstala, šla na drugo stran sobe, prekrižala roke in čakala. Jaz sem to razumel kot: "Kdaj se boš pobral od tod?"
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Sep. 2010 16:31

Toty, če boš taka presneta reva ne boš čisto nič dosegel. Sploh se mi pa zdi da punca itak ni zainteresirana zate.

Toty napisal/-a:Skratka, dal sem ji vedet, da mi je všeč. Rekla je, da bo še razmislila.

Tole meni vse pove :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 25. Sep. 2010 16:33

po drugi strani pa lahko ona okrog razlaga kako se je z nekom 10x dobila, mu celo 2x skuhala kosilo, on pa še vedno ni razumel njenih namigov in se ga je naveličala :nixweiss:
ne čakat na zeleno luč, ampak kaj naredi. ni ji treba dobesedno povedat, da ti je všeč - primi jo za roko, poskušaj jo poljubit...tako se boš lahko 100% prepričal če si ji všeč, ne pa da ugibaš in postavljaš neke teorije.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Sep. 2010 18:41

Toty, začni ti za začetek trenirat na mlajših, ki še niso tako izkušene.Take okoli 20 let so pravi material za vaje.Idi zvečer ven,kakšno ogovori, povabi na pijačo.Počasi se boš navadil žensk in dobil občutek.

Horus ti je svetoval knjige, vse lepo in prav, ampak,če boš samo bral, ne bo nič.Ti moraš it ven in trenirat na terenu.Samo na ta način boš izgubil sramežljivost.

Pa imej naenkrat več žensk nagledanih.Zakaj? Ker če jih imaš v igri 5, je večja verjetnost, da prideš skoz pri eni, kot pa če vse staviš na eno.Pa še, če si osredotočen na eno, ti to otežuje samozavesten pristop k stvari.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 25. Sep. 2010 20:23

*mala* napisal/-a:Toty, če boš taka presneta reva ne boš čisto nič dosegel.

Reva? A to da sem ji dal vedet da mi je všeč ni dovolj?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Sep. 2010 4:01

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Sep. 2010 13:45

Toty, še malo instant podlage zate.

Jaz mislim, da ti spoh nisi napačen tip.Si pač en od nesrečnikov, ki ste preresno vzeli feministične blodnje, da ženske hočejo prijaznega, ustrežljivega fanta, ki bi takoj vse storil za njih.

Vem, to sranje si poslušal od otroštva.Zdaj pa poglej okoli sebe. Kdo ima ženske.Žensko ima (karikiram):

Tisti tahudi jebač v oprijeti majčki.
Pa tisti samozavestni intelektualec-povzpetnik.
Pa tisti mačistični delavec.
Pa fant iz ulice, s katerim ni dobro češenj zobati.
Pa nonšalantni tip z videzom povprečnega študenta.
Pa tisti slehernik v jeans jakni, ki ima pozo "jaz žensk itak ne rabim".
Pa poštar-faca.
Pa resen zdravnik.
Pa kickboxer, obritoglavec.
Pa tisti z motorjem.
Pa kvazi-kulturnik oholega vedenja.

Karikiram.Ti tipi na videz nimajo nič skupnega.Skupno jim je to, da so za razliko od tebe uspešni pri ženskah.

Zakaj?

Ker imajo karakter, toty.

Trikrat se focni, reči si, ne bom več vozek, pa boš počasi tudi ti na pravi poti.

Delaj, kar te zanima.Tojezelo pomembno.Imej hobije.Ne bodi vedno na razplago.Prvo glej nase, šele nato, kako boš nekomu ustregel.To je privlačno.

Ženski boš všeč, če/ko boš imel, vsaj nekaj od tega:

-samozavest
-ambicije
-delaš nekaj, karte zanima, imaš svoj lajf
-odločnost
-šarm
-če boš faca (jo nasmeješ)
.....

To je glavna jed.Tvoja moška osebnost.

Te stvari so 80 %. To, kar furaš ti (prijaznost, razumevanje, uslužnost), je 20 %.To je sladica, ne glavna jed.Od preveč sladice vsaka faše sladkorno.

Prijaznost in romantika pride na vrsto, ko je že tvoja.

Ti moraš it na svoj dark side in preizkušati meje bad boya v tebi.Posledica bo, da bo verejtno kakšna nova cosmo članica odprla temo, kakšnega prasca je našla.Ampak to ni tvoj problem.Ko boš s pomočjo bad boyevskega obnašanja kakšno podrl in bo to za tabo, boš pa počasi našel ravnovesje in videl, katere značilnosti bad boya so dolgoročno uporabne, katere so pa fail.

Do it hardway.To naj ti bo vodilo, cincanje je slepa ulica.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 26. Sep. 2010 13:54

Džeki, :lol:, dobra navodila.
Upam samo, da tega Toty ne bo vzel preveč dobesedno ter si obril glavo in s poštarsko torbo v oprijeti majčki s Teorijo kvantne fizike pod eno in rokopisom nikoli izdane pesniške zbirke pod drugo roko okol hodu.
Toty, dej na izi si ga vzem, je vse takoj lažje. Pa upoštevaj impulze, ko ti 'pridejo', ne najprej tri dni analizirat, sam nared. Sej več kot to, da ti reče, da je ne zanimaš, to tko ne more. In potem si ti rečeš: 'OK, dobr, sledeća' in pol že čist obvladaš Džekijevo teorijo. :mrgreen:
As your lover describes you, so you are.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 26. Sep. 2010 17:32

Džeki napisal/-a:Ženski boš všeč, če/ko boš imel, vsaj nekaj od tega:

-samozavest
-ambicije
-delaš nekaj, karte zanima, imaš svoj lajf
-odločnost
-šarm
-če boš faca (jo nasmeješ)

Pomaga tudi, če zgledaš vsaj kot average Joe(beri kot: tvoj trebuh ni kanta za organske odpadke. Aja pa fajn je tudi, če na tvojih zobeh ni moč zaslediti ostankov šunke in zelenjavne polike).

Samozavest, izgled, ambicije itd. pa lahko nadomestiš tudi, če imaš na bančnem računu vsaj šest nul pa kakšno naravno število pred temi nulami. No, če tega slučajno nimaš, potem pa kar začni delat na urejenem izgledu in samozavesti.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 26. Okt. 2010 21:31

V soboto zvečer sem bil na zabavi, kjer sem spoznal prijetno žensko. Izmenjala sva si kontaktne podatke, zvečer si pa dopisujeva prek chata. Kako naj izpeljem zadevo, kako naj pripeljem odnos na višji nivo?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]