Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 15. Apr. 2011 6:08

Toty napisal/-a:In če z neko žensko na pijači začutim, da med nama ni energije, da pogovor teče prisiljeno, potem je kakršnenkoli poskus dotikanja, objemanja ali poljubljanja strel mimo, se vam ne zdi?

Res je.

Toty napisal/-a:Če je pa zraven še tretja oseba, je pa vsaj zame to znak, da nimam kaj šlatat in lupčkat žensko, s katero sem na pijači.

Res je.

Po vseh tvojih sporočilih imam vtis, da komuniciraš formalno, jedrnato in ne z veliko humorja.

Tole bo mogoče popoln strel v prazno, ampak recimo, da si tudi na zmenku tak, kot komuniciraš tukaj z nami. Mogoče si malo formalen, malo jedrnat, se ne razgovoriš o stvareh, ki te zanimajo, in izpadeš odmaknjen.

Če si na zmenkih tak, potem med vama ne bo "energije", ker je ne more biti, če se ne sprostiš.

Na zmenku daš ženski vtis, kako je biti s tabo. Od občutkov, ki jih doživi na zmenku s tabo, bo sklepala, kako bi bilo biti s tabo pogosteje, ali vsak dan.

Na zmenku se moraš odpret, se prikazat v človeški luči na pozitiven način. Ti mi pa daješ vtis, da si odmaknjen, zadržan.

Če si se že s toliko ženskami srečal, pa nobeni nisi bil všeč kot fant, potem verjetno na zmenku ne znaš vzpostaviti iskrenega stika. Če bi se na zmenkih razkril kot oseba, bi moral biti vsaj kakšni všeč. Če še nobeni nisi bil všeč, potem se mogoče ne odpreš dovolj, da bi te kakšna sploh lahko spoznala.

Mogoče imaš tudi kakšno lastnost, ki je creepy. Zdiš se mi sicer preveč bister, da tega pri sebi ne bi ugotovil... Ampak takšne stvari je težko zaznati preko foruma.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Apr. 2011 6:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Apr. 2011 7:32

Toty napisal/-a:Saj ravno to, sploh še nisem dobil priložnosti.

Kaj bi ti pravzaprav definiral kot priložnost? Punce spoznavaš, z njimi hodiš na piječa, ampak potem pa (vsaj tak filing imam po branju tvojih postov) pasivno čakaš, da bo z eno nekaj kliknilo. No, samo od sebe ne bo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Apr. 2011 7:44

Toty, glede na to, da ves čas pišeš, kako hodiš z ženskami na pijače, imaš priložnosti več kot dovolj. Samo izkoristiš jih ne.

Dobro pravi Alwaleed: če v živo z ženskami komuniciraš, tako kot na forumu, potem ni čudno, da nobena ob tebi ne dobi nobenih občutkov.

Veš, kaj je umetnost? Umetnost je o sebi govoriti tako, da sogovornika pritegne.

Ženska te vpraša: Kaj pa ti delaš?
Ti rečeš: Sem turistični vodič.
Ženska: Aha kul.
....

In ni več niti.

To je slab primer. Veliko bolje je tako:

Ž: Kaj pa ti delaš?
Ti se nato razgovoriš, da si turistični vodič, začneš naštevati, kje vse si že bil, začneš opisovati svoje občutke, ko si prvič bil v Egiptu in kaj vse zanimivega si tam videl, vmes mimogrede navržeš, katere jezike vse govoriš...

To je pa bistveno bolje.

V primeru, da je tvoja zaposlitev pisarniške narave, pa začneš opisovati kakšen svoj zanimiv hobi.

Če se na zmenku držiš, kot da si na zaslišanju pri policiji, potem ni čudno, d aob tebi nobena ne začuti nobene energije.
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LepaVida » 15. Apr. 2011 8:00

saj bo :) šlo :) počasi se daleč pride.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 15. Apr. 2011 9:01

Vida, vse lepo in prav, ampak men se zdi, da Totyju tale počasi že malo najeda. :D
Alwaleed & Džeki: :respekt:.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 15. Apr. 2011 9:53

LepaVida napisal/-a:saj bo :) šlo :) počasi se daleč pride.

Ja, pri takem tempu bo lih do 40. leta eno uspel prijet za roko.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 15. Apr. 2011 12:29

jullia_ napisal/-a:Kaj bi ti pravzaprav definiral kot priložnost? Punce spoznavaš, z njimi hodiš na piječa, ampak potem pa (vsaj tak filing imam po branju tvojih postov) pasivno čakaš, da bo z eno nekaj kliknilo. No, samo od sebe ne bo.

Ženske, s katerimi hodim na pijačo, z nobeno od njih nisem šel dvakrat na pijačo. Čeprav ji dam vedet, da sem se imel zelo fajn in da jo znova povabim kam.

Džeki napisal/-a:Veliko bolje je tako:

Ž: Kaj pa ti delaš?
Ti se nato razgovoriš, da si turistični vodič, začneš naštevati, kje vse si že bil, začneš opisovati svoje občutke, ko si prvič bil v Egiptu in kaj vse zanimivega si tam videl, vmes mimogrede navržeš, katere jezike vse govoriš...

To je pa bistveno bolje.

In točno tako ta moja druženja s temi ženskami tudi izgledajo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Apr. 2011 12:31

Mislim da se preveč sekiraš če si dekletom všeč, nikoli ampak res nikoli ne boš vsem ženskam všeč, je precej narcisoidno če misliš da mora biti vsaka ženska zainteresirana zate.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Apr. 2011 12:37

Toty napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Kaj bi ti pravzaprav definiral kot priložnost? Punce spoznavaš, z njimi hodiš na piječa, ampak potem pa (vsaj tak filing imam po branju tvojih postov) pasivno čakaš, da bo z eno nekaj kliknilo. No, samo od sebe ne bo.

Ženske, s katerimi hodim na pijačo, z nobeno od njih nisem šel dvakrat na pijačo. Čeprav ji dam vedet, da sem se imel zelo fajn in da jo znova povabim kam.

A pa se imajo one tudi fajn?
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 15. Apr. 2011 12:45

Led Zeppelin napisal/-a:Mislim da se preveč sekiraš če si dekletom všeč, nikoli ampak res nikoli ne boš vsem ženskam všeč, je precej narcisoidno če misliš da mora biti vsaka ženska zainteresirana zate.

To mi je itak jasno.

jullia_ napisal/-a:A pa se imajo one tudi fajn?

Jaz dobim občutek, da jim je fajn v moji družbi. Debata vedno steče, enkrat bolj, drugič manj. Pri mnogih ženskah najdeva nekaj skupnega in skupaj udariva debato, da se kar kadi, spet pri drugih je pogovor "prisiljen" ter moram prav pomislit, kaj bi še povedal.

Ko si mi očitala, da sem pasiven; se mi je že marsikdaj zgodilo, da sem jaz moral vodit pogovor, saj ona ni bila zgovorna.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Apr. 2011 13:18

Mislim, da smo se z nasveti počasi izčrpali. Če praviš, da si ok sogovornik in da imaš občutek, da je ženskam prijetno v tvoji družbi...ne znam uganiti, kako to, da potem nikoli ne prideš dalje od prve pijače.

Očitno je, da delaš nekaj močno narobe, ampak tako na suho ne moremo uganit kaj.

Edini nasvet, ki ti ga še lahko dam je, da probaj kaj čisto novega, kakšen način, ki ga še nisi probal. Ne moreš vedno delati po istem kopitu, če ni rezultatov.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 15. Apr. 2011 13:32

Mislim, da so vse te punce, s katerimi si šel na pijačo, skužile, da se ful obremenjuješ s tem, ker se z nobeno ne premakneš nikamor naprej od ene pijače. In ko je človek obupan, čeprav sam zase trdi, da ni, takrat oddaja temu primerne vibracije. :wink:

Več kot očitno ponavljaš napako tudi nekje drugje - kje pa je to, pa mi ne moremo vedet, ker te ne poznamo osebno.

Če nisi totalno neprivlačen in zafrustriran človek, potem boš moral sam ugotoviti, kje ga vedno vsekaš mimo. Ni nujno, da če si se z nekaj puncami ful zaštekal in tem za pogovor kar ni zmanjkalo, da bi lahko šlo za kaj več kot samo prijateljsko pijačo. Očitno pač nobeni nisi bil všeč do te mere, da bi te želela še kdaj videti. Če bi temu bilo tako, potem bi se sigurno vsaj ena odzvala tvojemu ponovnemu povabilu na drugo pijačo ali pa bi te kar sama kontaktirala. :wink:
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 15. Apr. 2011 13:36

Pri nekaterih ženskah je bilo prav tisto, da sem moral "poganjat" pogovor. Jaz sem se začel pogovarjat, ona pa na koncu: "Aha." In konec.

Prijatelj mi je svetoval, da bi morda moral debate z ženskami napeljat na kakšne bolj intimne zadeve, kot so npr. ali ima fanta, koliko fantov je imela, o seksu itd. Ne vem, koliko je pametno se o tem pogovarjat kmalu po tem, ko z neko žensko navežem stik, saj nočem da ona dobi občutek, da iščem le eno. Vsaj jaz imam občutek, da ga bom polomil, če bom že 10 minut po tistem, ko neko žensko spoznam, se je skušal dotikat. Menda mi bo ženski del foruma znal o tem več povedat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Apr. 2011 13:43

Idi k prostitutki za prvič.

Vsaj bremena "nedolžen sem" se boš rešil.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]