Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
FTad napisal/-a:
Pa ne bit pussy v teh stvareh....maš, d si dec pa si vzameš to kar hočeš
my kind of guy
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
toty...ti ženski kar lepo povej naslednje: "joj, kako bi ti jo pa jaz rad zdajle polizu... "
ali se ji bojo učke zasvetile ali pa bo vstala in šla...taka, ko ti nima namena dat, ti ne bo dala če boš vrhunsko zapeljeval ali pa če boš največji bumbar!
kajne punce???
ali se ji bojo učke zasvetile ali pa bo vstala in šla...taka, ko ti nima namena dat, ti ne bo dala če boš vrhunsko zapeljeval ali pa če boš največji bumbar!
kajne punce???
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jochie, in a nut shell, ja.
FTad, kewl. edin ni treba, da mu v naročju sedi (to lahko prišparata za 2nd date ), da jo poljubi. toty, pa ne sprašvat, če jo lahko takneš/poljubiš, just do it, ja? in ne memoriziraj zdej vsega, kar je tle napisano, just go with the flow - pa probi ne zmrznit, OK?
FTad, kewl. edin ni treba, da mu v naročju sedi (to lahko prišparata za 2nd date ), da jo poljubi. toty, pa ne sprašvat, če jo lahko takneš/poljubiš, just do it, ja? in ne memoriziraj zdej vsega, kar je tle napisano, just go with the flow - pa probi ne zmrznit, OK?
As your lover describes you, so you are.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Toty napisal/-a:Torej, kako pijačkanje in druženje z neko žensko pripeljat stopnico višje?
Na to ti folk odgovarja že 29 strani, no.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
sirova štručka napisal/-a:jao
Struca men je vsec ta smiley, sem crknla od smeha
Drugac Toty, ti zelim da srecas eno tako punco, ki bi te deljansko tolk premaknila, da bi jo hotel poljubit, brez da bi se obremenjeval ali karkoli razmisljal.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Akvamarin napisal/-a:Drugac Toty, ti zelim da srecas eno tako punco, ki bi te deljansko tolk premaknila, da bi jo hotel poljubit, brez da bi se obremenjeval ali karkoli razmisljal.
Glej, njo sem že hotel objet in poljubit na koncu, toda ne vem kaj me je ohromilo, enostavno sem zablokiral. Roke so mi kar otrpnile, srce mi je razbijalo kot noro, dlani so se mi začele potiti.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Toty, za začetek, ti imaš problem sploh prepoznati, ali si ženski všeč. Ti misliš, da si všeč vsaki, ki se pogovarja s tabo.
Mogoče bi moral prebrati kakšno knjigo o govorici telesa, saj si očitno rahlo asocialen na tem področju.
Od žensk ne pričakuj razumevanja, ker niso zmožne razumeti tvoje situacije, saj so v pecarskih situacijah večinoma pasivne. Njim se stvari v življenju enostavno "dogajajo".
Mogoče bi moral prebrati kakšno knjigo o govorici telesa, saj si očitno rahlo asocialen na tem področju.
Od žensk ne pričakuj razumevanja, ker niso zmožne razumeti tvoje situacije, saj so v pecarskih situacijah večinoma pasivne. Njim se stvari v življenju enostavno "dogajajo".
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Toty napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:Drugac Toty, ti zelim da srecas eno tako punco, ki bi te deljansko tolk premaknila, da bi jo hotel poljubit, brez da bi se obremenjeval ali karkoli razmisljal.
Glej, njo sem že hotel objet in poljubit na koncu, toda ne vem kaj me je ohromilo, enostavno sem zablokiral. Roke so mi kar otrpnile, srce mi je razbijalo kot noro, dlani so se mi začele potiti.
tudi to se dogaja ja, ampak potem se moraš pač malo vzeti v roke in čim hitreje potlačiti to živčnost ter nekaj narediti, ker drugače nikoli ne bo nič
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Sem vseh 27 strani že nekajkrat prebral, pa si še vedno nisem na jasnem, kako sploh izpeljat nek zmenek ali pijačo z žensko, da bi se iz tega izcimilo nekaj več.
Dejansko si šel prebrat celo temo in to celo nekajkrat? Če misliš, da lahko vse punce osvojiš z istimi triki, se motiš. Koliko si pa sploh star, da take sprašuješ? Go with the flow in boš videl, če bo pokazala interes ali ne.
Ni to kot dajanje nasvetov, kako učvrstit telo ipd., kjer greš brat celo temo zato, da probaš vse našteto. Pri zmenku pač ne moreš probavati vsega, kar ti nekdo svetuje, saj punca, s katero se dobiš, lahko pali na nekaj čisto drugega. In pa - take it easy. Ženska najbrž ni noben bav bav. Lahko je čisto kul punca, ni pa nujno, da se bo iz tega dejansko kaj izcimilo, ker ne moreš pričakovati nečesa pri punci, katere še niti dobro ne poznaš (razen če jo in se motim).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]