Brez izkušenj - kaj sedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 20. Mar. 2011 19:01

Džeki,ce si se ze raspisal o zenskah, a lahko zdaj za primerjavo, nepises, kaksne so pa moski, kar se tice racionalnosti, custev in zvijacah?
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 26. Mar. 2011 8:57

Rollin #2 napisal/-a:ej Toty :hallo: je kaj novega?

Novega? Rekla mi je, da jo privlačim, vendar le kot prijatelj. Karkoli naj bi že to pomenilo...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Mar. 2011 9:02

Da pri njej nimaš šans.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Mar. 2011 9:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Mar. 2011 9:31

Škoda Toty, upam da si se pobral.

Mogoče je čas da obiščeš maserko - takšno, ki masira kur*e za denar.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 26. Mar. 2011 12:10

bravo džeki točno to kar si povedal o ženskah drži kot pribito......neka custva jih vodijo in vedno vsaka sekunda hocejo neka pozornost itd.

a ko te vprasajo neko vprasanje in ti kot iz topa ustrelis resnico.....jim pa nikoli ni vsec in potem se sprasujes kaj si narobe naredil ker si povedal resnico???
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Mar. 2011 12:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 26. Mar. 2011 13:21

Džeki napisal/-a:Ženskam se ne govori resnice, resnice namreč ne prenašajo!!! Ženske živijo v svojem svetu. To je svet čustev, romantičnih filmov in esmeralde. Surova hardcore moška resnica tukaj nima kaj početi.

Dosti jih je mogoče res takih, ampak s tako žensko si ne morem predstavljati skupnega življenja. Z njo bi imel le malo skupnega.

Poznam ženske, ki ustrezajo tvojemu opisu. Ampak poznam tudi dosti žensk, ki imajo raje resnico kot laž; ki živijo v resničnem svetu; ki zavijajo z očmi nad Esmeraldo.

V bistvu bi rekel, da:
- Večina dobrih žensk ni takih, kot si jih opisal.
- Ampak: večina dobrih žensk je v razmerjih.
- Posledično: med samskimi najdeš veliko takih, kot si jih opisal, ker pač niso zrele za odnos.

Džeki napisal/-a:Beri sorodne teme tudi tega foruma in ugotovil boš, da imajo daleč najboljši rezultat pri ženskah zmerni nakladači in lažnjivci.

Najboljši uspeh pri ženskah imajo samozavestni moški. Z nakladanjem in laganjem najdeš ženske, s katerimi na dolgi rok ne moreš bit.

Džeki napisal/-a:Srečno, Toty, če ti pa še kaj ni jasno, preberi kakšno knjigo, ki ti jo je pred časom svetoval Horus. Mislim da od nekega de Angela, ali kaj.

Tovrstne knjige in pristopi so verjetno dobri za razvoj samozavesti. Laganje in nakladanje pa je nepotrebno, in ga ne priporočam.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Mar. 2011 17:59

Alwaleed dobro si repliciral in gotovo imaš svoj prav.

Ampak jaz pišem na splošno. Toty je, kot je razvidno, začetnik. Opravka bo imel pretežno z navadnimi ženskami. Za večino navadnih žensk pa velja vse, kar sem napisal.

Nekje pač mora začeti. Predvidevati, da bo takoj naletel na nadpovprečno žensko, s katero bo lahko gojil super iskren odnos, je kar malo preoptimistično.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Mar. 2011 19:57

Džeki napisal/-a:Enostaven primer: če se tip dela nedosegljivega, bo žensko napalilo; če pokaže iskren interes, velikokrat neha biti zanimiv.

ja ampak pol ko je enkrat osvojen je lepo če je iskren. Do mene. Meni je najboljši občutek ko moj alfa samec prede kot majhen mucek v mojem naročju. :D :D To je bistvo, ker šele takrat se zavem kakšno moč imamo ženske nad moškimi pa če se delate še tako nedosegljive prej.

Nedosegljivost na začetku nam je pa všeč, ker je večja možnost da nas takšen tip ne bo varal. Če me nekdo že na prvo žogo napade kao sem lepa in oh in sploh vse na naj - je jasno da to reče vsaj trem bejbam na dan.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2011 20:25

Nesanica napisal/-a:Meni je najboljši občutek ko moj alfa samec prede kot majhen mucek v mojem naročju. :D :D

Tvoj alfa samec je bil že od začetka čisto nič alfa... Prav na živce mi gre igranje nekih močnih osebnosti, če to v resnici nisi...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Mar. 2011 20:28

hmmm pol pa očitno ne ločim pravega moškega od otroka. Kr ta s katerim sem zdej je definitivno daleč najbolj moški od vseh s katerimi sem bila..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Mar. 2011 20:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2011 20:31

Če nisi alfa samec, ne pomeni da si otrok, ali pač, po novem?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 26. Mar. 2011 20:33

Džeki napisal/-a:Enostaven primer: če se tip dela nedosegljivega, bo žensko napalilo; če pokaže iskren interes, velikokrat neha biti zanimiv.

To men še vedno ni jasno...zakaj bi nekoga zapalil človek, ki ne pokaže interesa?
Če mi bo veš en tip in se bo on kazal kot ful nedosegljiv, bo mene minlo in se mi bo zdelo zakaj bi se trudila okoli njega, če očitno nič ne bo...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]