Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Toty napisal/-a:Se ti zdi, da bi mi izguba nedolžnosti z random žensko v diskoteki koristila?
Ne.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa mislim da ja
Bo vsaj lahko rekel, da ima "izkušnje"
Bo vsaj lahko rekel, da ima "izkušnje"
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mr. Nobody napisal/-a:Toty napisal/-a:Se ti zdi, da bi mi izguba nedolžnosti z random žensko v diskoteki koristila?
Ne.
Škodila pa tudi sigurno ne.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
toty mene pa neki zanima, kko pa ti sploh pristopš do ženske, mislm tiste k jih spoznavaš tko uzuni, pa kam ponavad zahajaš ,,, ker men je to čudn, da prideš do zmenka al kokrkol to poimenuješ pa se pol nč ne zgodi ..sigurno si ženski se usaj vizualno dopadel da je pristala d gre vn s tabo ... razn če pačč težko reče ne
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
sirova štručka napisal/-a:ja ampak je razlika, če ti nekoga prvič povabiš na pijačo in če te na pijačo povabi prijatelj s katerim že imata "razčiščen" status.
se strinjam ja s tem stavkom.
toty dej aktiviraj se in si najdi dve ženski za it vn ta tedn pa magari piši celemu cosmo forumu na zasebna sporočila,
Thanks to denial, I'm immortal!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ se strinjam z malo.
drgač pa, summer 055, mislim da ni tako veliko radodarnih žensk. to pojmovanje obstaja zaradi tipičnega slovenskega napihovanja in delitve oznak ženskam. ker druagč tipi kot je toty nebi obstajali.
njemu pa v tej temi nimam več kaj za svetovat, ker mu je bilo že vse povedano. naj poljubi žensko/naj je ne poljubi; naj eksplicitno povabi na zmenek/naj raje povabi na pijačo; naj ji da max 1 teden časa za ponovno srečanje/naj ji da več časa... zdaj si lahko s pomočjo kombinatorike preračuna koliko različnih kombinacij različnih pristopov in postopanja na zmenku mu to prinese, potem pa sproba vse in vidi kaj deluje pri njem.
edit* vidim, da se je lepa številka ljudi vrinla
drgač pa, summer 055, mislim da ni tako veliko radodarnih žensk. to pojmovanje obstaja zaradi tipičnega slovenskega napihovanja in delitve oznak ženskam. ker druagč tipi kot je toty nebi obstajali.
njemu pa v tej temi nimam več kaj za svetovat, ker mu je bilo že vse povedano. naj poljubi žensko/naj je ne poljubi; naj eksplicitno povabi na zmenek/naj raje povabi na pijačo; naj ji da max 1 teden časa za ponovno srečanje/naj ji da več časa... zdaj si lahko s pomočjo kombinatorike preračuna koliko različnih kombinacij različnih pristopov in postopanja na zmenku mu to prinese, potem pa sproba vse in vidi kaj deluje pri njem.
edit* vidim, da se je lepa številka ljudi vrinla
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 06. Feb. 2011 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
pa dobro, najbrž ne more kar enih random punc s katerimi niti besede še ni spregovoril spraševat za ven.
sicer pa jaz za zmenek smatram, če me povabi ven nekdo, ki ga ne poznam prav dobro je pa bilo že nekaj spogledovanja. pa tudi, če mi reče, da greva samo na kavo
sicer pa jaz za zmenek smatram, če me povabi ven nekdo, ki ga ne poznam prav dobro je pa bilo že nekaj spogledovanja. pa tudi, če mi reče, da greva samo na kavo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Toty napisal/-a:Se ti zdi, da bi mi izguba nedolžnosti z random žensko v diskoteki koristila?
Da. Ego boost.
Pa da ne boš zdej uletu u kšnga TOP-a pa tm začel kej rok iztegovat, ker te bo še kdo nabunkal. Morš it u kak diskač kjer je velika koncentracija bruck iz hribov, ki so prišle študirat v mesto in so totalno razuzdane.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
problem je ali:
a) vizualen
b) v pristopu
dokler ni jasno, kakšni sta ti točki, so lahko vsi nasveti strel v prazno
a) vizualen
b) v pristopu
dokler ni jasno, kakšni sta ti točki, so lahko vsi nasveti strel v prazno
Houd de wereld tegen
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]