Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
^^uh, to je šele agresivno....
sem se pred leti sprehajal po milanu due s kakšno mesec staro yorkshire terierko, velika je bila za mojo dlan...pa sem jo nosil v naročju...mislim, vsakih par minut me je ustavila taka baba, da dol padeš... jezik do kolen!
ampak kurc, vsaka je sam cucka čohala, mene pa nobena...
sem se pred leti sprehajal po milanu due s kakšno mesec staro yorkshire terierko, velika je bila za mojo dlan...pa sem jo nosil v naročju...mislim, vsakih par minut me je ustavila taka baba, da dol padeš... jezik do kolen!
ampak kurc, vsaka je sam cucka čohala, mene pa nobena...
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Kaj zate pomeni biti družaben? Kje sploh spoznavat ženske?Rollin #2 napisal/-a:ma ne bo padla z neba. ce bi bil bolj družaben al neki morda bi, ampak če sedi doma in glede na to da spoznava ženske prek neta pa res ne bo sama padla z neba, ce ne bo kakšno več spoznal, tako kot ze 30 let nobena ni. nekaj je narobe s trenutnim sistemom obdelovanja žensk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zakaj?Summer055 napisal/-a:ah... jaz mislim da tebi sploh ni več pomoči
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^še ne pomeni, da je za obupat, ne? Evo, če ne drugega, mu je vsaj to plus točka.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Se ti zdi, da bi mi izguba nedolžnosti z random žensko v diskoteki koristila?Summer055 napisal/-a:ker si dobil že 1000 navodil ti pa samo še dalje sprašuješ. Greš enkrat v diskača, kjer ti da vsaka tretja ženska, ne glede na to koliko si star in kakšen si videti.
S tem dobiš izkušnje in gremo dalje.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Jochie napisal/-a:Summer055 napisal/-a:Greš enkrat v diskača, kjer ti da vsaka tretja ženska, ne glede na to koliko si star in kakšen si videti.
/quote]
in ti prav gotovo nisi v tej tretjini, kajne?
spadam v tisti drugi 2/3 , ampak je res ogromno takih žensk
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov