Brez izkušenj - kaj sedaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
NightForLove napisal/-a:OMFG, Toty,... koliko si star?
Imaš zs
Mr. Nobody napisal/-a:Lol, ne.
nanamiša napisal/-a:tko da ne, tega ne počni ker je bolano
tmis_ napisal/-a:+1
Torej lahko tak pristop kar sem uvrstimo?
Akvamarin napisal/-a:Rajs naj te on spozna s tistimi zenskami na kaksni pijaci, tak spontano, da ne bo zgledalo prevec ocitno, pa si ti potem sam ustvaris komunikacijo za naprej!
Dal mi je njihove telefonske številke in rekel, da naj se od tu naprej sam znajdem.
tmis_ napisal/-a:Meni se zdi obupno, da ženska pripelje zraven prijateljico na zmenek. Če bi bila moški bi jo poslala v tri krasne prvo sekundo, ko bi zagledala, da jo je zraven privlekla. Kok moraš bit beden, da kej takega izvedeš.
Bom vedel za v prihodnje, kako ravnat če bo spet kakšna na zmenek privlekla še svojo kolegico. Očitno sem naletel na pacientko.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Pristop je fail. Kira ženska pa rada dobiva smse od nekega neznanca? Jaz bi smse ignorirala in si mislila svoje. Verjetno kej takega kot: kdo zaboga je ta tip, ki ga sploh ne poznam in mi pošilja neke smse, how freakin' creepy.
Da ne govorimo o tem, da je pristop preko smsov itak totalno nesamozavesten tudi če se npr. z žensko že poznata na videz, tako da js na tvojem mestu ne bi sploh nobenih smsov pošiljala.
Da ne govorimo o tem, da je pristop preko smsov itak totalno nesamozavesten tudi če se npr. z žensko že poznata na videz, tako da js na tvojem mestu ne bi sploh nobenih smsov pošiljala.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Stari kake probleme maš ti ej....
Če si boš še naprej na silo hotu najt bejbo pozabi, da bo kej iz tega. Rajš se malo sprosti pa uživaj lajf... Ali je tako nujno imet bejbo? Nisi sposoben živet sam s sabo al kako?
Če si boš še naprej na silo hotu najt bejbo pozabi, da bo kej iz tega. Rajš se malo sprosti pa uživaj lajf... Ali je tako nujno imet bejbo? Nisi sposoben živet sam s sabo al kako?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ evo ti ženski komentar.
počakaj me do poletja= ne zanimaš me/nisi moj tip/med nama ni kemije/dogločasen si/ne morem si predstavljati, da bi mogla biti s tabo v zvezi.
(razen, če je do poletja odsotna v smislu, da kam odpotuje, da do poletja nima časa je en navaden bullshit)
počakaj me do poletja= ne zanimaš me/nisi moj tip/med nama ni kemije/dogločasen si/ne morem si predstavljati, da bi mogla biti s tabo v zvezi.
(razen, če je do poletja odsotna v smislu, da kam odpotuje, da do poletja nima časa je en navaden bullshit)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, to je nateg. Ne upa se ti direkt rečt. Poleti bo pa rekla, počakaj do zime in tako naprej
Move on na naslednji oglas
Move on na naslednji oglas
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Bullshit. A potem jeseni ne bo spet študirala?
Prosim, ne bit tak naiven.
Prosim, ne bit tak naiven.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja zakaj pa oglase deva, če v resnici sploh nima časa?
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Evo, točno to sem si jaz mislila. Če ne bi mela časa pol ne bi dala oglasa oz. se ne bi javljala na oglas. To je verjetno samo neki lame izgovor, ker ti v resnici ne upa povedat, da ji nisi všeč al karkoli no. Ko boš pa drugič v dvomih pa punco kar direkt vprašaj kaj to pomeni oz. naj ti pove, da ji nisi všeč in konec debate. Greš naprej...
Yada, yada, yada...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
No, da preoblikujem: zakaj se javlja na oglase za zvezo, če nima časa za zvezo? Bi do poletja počakala, ko bo konec izpitov in potem šla v shopping
Skratka, nisi ji všeč, gremo naprej.
Skratka, nisi ji všeč, gremo naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]