Boleč spolni odnos
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
krogla napisal/-a:^^ zakaj pa ne greš h ginekologu? Če te res tako boli, potem dvomim, da se bo pozdravilo samo od sebe, predvsem če traja že dlje časa.
ja, ja jz bi isto svetovala.
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mellyora napisal/-a:krogla napisal/-a:^^ zakaj pa ne greš h ginekologu? Če te res tako boli, potem dvomim, da se bo pozdravilo samo od sebe, predvsem če traja že dlje časa.
ja, ja jz bi isto svetovala.
Sm že bla pr njej, pa me sploh nč ne pogleda in sam reče, da je to psihičnega izvora.
And I'd give up forever to touch you.
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
Potem pa raje zamenjaj ginekologinjo, ker tole, da brez pregleda govori o vzrokih bolečin, je žal zelo nestrokovno od nje.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
To je zaradi globoke penetracije. Po svojih izkušnjah ti lahko rečem, da pač je tako, da smo ene bolj občutljive ali kaj. Pa se recimo navadiš, da ne sme it pregloboko. Se pa men recimo bolečina ne pojavi v tednu po koncu menstruacije, nato pa je spet vse bolj občutljivo. In samo takrat prakticirama doggy style. Drugač pa je tud en položaj podoben doggiju, sam da ti nis na kolenih, ampak da ležiš na trebuhu in maš sam malček privzdignjeno zadnjico. Pa pol ni mogoča tok globoka penetracija in ne boli. Vsaj mene ne. To je neka alternativa Se pa naučiš živet s tem, po parih letih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov