Boleč spolni odnos
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MsN
missy* napisal/-a:jaz dve leti nisem imela tezav s KT, sele potem so se pojavile. In ni bilo krivo nic drugo kot KT
Tudi meni se je vse več težav pojavljalo šele po več letih jemanja kt ... ko sem nehala, so vse izginile
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
ma on se res ful ukvarja z mano...kšni bi že pršlo umes
včasih gre ful gladko not sam običajno pa boli..je res tud to da ma on mčkn debelejšega kot so ga imeli moji predhodni partnerji sam ne vidim vzroka v debelini ker je usm znano da se maternični vrat raztegne...
mislim prov grozn je to da si res ful želim seksat sam pol ko hoče prodret vame pa boli in me skoraj mine in ratam slabe volje ker čutim kot vbod z nožem vsak centimeter ko gre globje vame...res ni fajn...pa una kožica mi velikrat poči in mam pol cel problem....
ni fajn
včasih gre ful gladko not sam običajno pa boli..je res tud to da ma on mčkn debelejšega kot so ga imeli moji predhodni partnerji sam ne vidim vzroka v debelini ker je usm znano da se maternični vrat raztegne...
mislim prov grozn je to da si res ful želim seksat sam pol ko hoče prodret vame pa boli in me skoraj mine in ratam slabe volje ker čutim kot vbod z nožem vsak centimeter ko gre globje vame...res ni fajn...pa una kožica mi velikrat poči in mam pol cel problem....
ni fajn
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Dadyka15 napisal/-a:ker je usm znano da se maternični vrat raztegne...
Hmmm, meni niti najmanj. Je res da je stena nožnice zelo elastična in se prilagaja debelini penisa, medtem ko v maternični vrat nima penis kaj prodirat in mu težit ''ej raztegn se''.
In kot je bilo že rečeno, probajta z lubrikantom za začetek, potem pa razmisli o opustitvni KT, če meniš da so te razlog za suhost nožnice. Popokano kožo pa tretiraj z bepanthenom.
-
Dadyka15 - Kofetarica
ups mal sm zafrknla z materničnim vratom...ja nožnica ja havala za popravek...
a bi mogoče ginekolog lahko kj naredu u tej smeri???nevem kšno mazilo d mi ne bi tokrat počla una kožica al pa kj podobnega???
a bi mogoče ginekolog lahko kj naredu u tej smeri???nevem kšno mazilo d mi ne bi tokrat počla una kožica al pa kj podobnega???
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Verjetno res ne bi bilo da obiščeš gin. in mu razložiš svoje težave. Bota skupi predebatirala o KT (tudi jaz poznam par primerkov, ko jim je suhost po nekaj letih jemanja KT začela takisto ful najedat spolno življenje) in posledično ali je pokanje kožice res posledica suhosti. Mazila bi verjetno bolj prišla v primeru zdravljenja počene kože, da se hitreje zaceli, ne pa da bi direkt preprečiča pokanje med spolnim odnosom, ker je očitno tole pokanje sekundarne narave.
- MsN
1. Ginekološki pregled ni noben bav-bav in če si spolno aktivna, bi bil že čas, da ga obiščeš, se ti ne zdi?
2. Praviš, da se s teboj toliko ukvarja, da bi kateri drugi že prišlo. Hmm, mogoče pa ne dela tega, kar tebe vzburja in ohranja tvojo vlažnost? Mogoče imaš tudi sama kakšne zavore pri slednjem ...
3. Mogoče je za bolečine krivo glivično vnetje - odnosi v tem primeru zelo bolijo.
2. Praviš, da se s teboj toliko ukvarja, da bi kateri drugi že prišlo. Hmm, mogoče pa ne dela tega, kar tebe vzburja in ohranja tvojo vlažnost? Mogoče imaš tudi sama kakšne zavore pri slednjem ...
3. Mogoče je za bolečine krivo glivično vnetje - odnosi v tem primeru zelo bolijo.
-
Dadyka15 - Kofetarica
1. men je reku ginekolog d bom mela pregled pri 21ih razn če bo šlo že prej kj narobe...
2. ma nevem....ok sj ma dobre metode sam nevem pač..učas paše pa je kul učas pa paše pol pa pride kj umes (slačenje) sm pa u momentu suha pa ni fajn pol...
3. mislm d nimam vnetja ne vidim potencialne možnosti da bi ga dobila...
2. ma nevem....ok sj ma dobre metode sam nevem pač..učas paše pa je kul učas pa paše pol pa pride kj umes (slačenje) sm pa u momentu suha pa ni fajn pol...
- MsN
Dadyka15 napisal/-a:
Potencialna možnost je vedno- prehrana, stres, seks ...
- *oranžna*
Dadyka15 napisal/-a:ma on se res ful ukvarja z mano...kšni bi že pršlo umes
ni fajn
jaz sem tudi imela skozi probleme s tem. če ima tip debelega, mi raztrže tisto kožico zunaj, in potem drugi dan ne morem seksat in me tudi peče ko grem lulat. mislim da nimajo veze tabletke. šla sem večkrat k ginekologinji, ker mi je blo mučno da ne morem seksat, in da me vedno tako boli, kot da bi me z nožem in ne s tičem, pa je rekla, da je vse ok, da ni nič narobe.
pač ne ustrezajo mi debeli. očitno.
lubrinkant pomaga zelo malo. s časoma, ko je tič enkrat noter, po 10 minutah malo manj peče, pa tudi odmisliš. ampak potem tretji dan, pa je kot da bi bila porezana spodaj.
vem kaj misliš.
- MsN
Če je vlažnost taprava, si sploh ne predstavljam, da bi se lahko ne glede na debelino karkoli razdražilo ali celo natrgalo ... Jaz bi vseeno iskala načine za večjo vlažnost ali pa vsaj vzroke zakaj vlažnost ni večja.
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dadyka15 - Kofetarica
vseenomiska23 napisal/-a:Dadyka15 vhod v nožnico si maži z bepanthenom. men je to ginekologinja predlagala. meni to zelo pomaga. sem imela enake težave zarad jemanja KT, zdaj pa jih 4 mesece ne jemljem in je boljše.
sj bi jih nehala jemat pa me je ful strah da bom mela spet takšno menstro kot pred jemanjem (bolelo zelo zelo :S )
*oranžna* ja enak problem mam kt ti..identičen...
grozno uglavnem vse skupi :S
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov