Boleč spolni odnos
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- b-unique
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2009
S fantom sva imela velikokrat spolni odnos, po 4x na dan. Enkrat celo brez kondoma, zato sem vzela urgentno kontracepcijo. Vse je bilo vredu. Počakala sva en dan, naslednji dan pa sva ponovno želela imeti odnos, vendar me je bolelo. Pri vstopu je vse dobro, na površini g točke pa me zelo boli in zgleda kot bi bilo rahlo odebeljena, zato fant ne more do konca vame. Zanima me če je kaj narobe?
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
hehe pač potreba razumem...
nasvet: zavij muco v dekco pa jo daj spat mal pavze, pa bo kot nova! garantirano!
nasvet: zavij muco v dekco pa jo daj spat mal pavze, pa bo kot nova! garantirano!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
4x na dan je res malo huda. Malo pavze ne bo škodilo, potem pa spet lahko gresta v akcijo, ampak ne ravno po 4x na dan.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene pa bi sam neki zanimal....
pogosto se mi dogaja da me fant s svojim penisom rahlo raztrga vhod v nožnico...pač tisto kožico če gledamo proti presledku med vaginalno in analno odprtino in ni prijetno ker potem peče in boli...imate kakšen nasvet kaj naj naredim da se to ne bo dogajalo tako pogosto...ker potem tud če bi hotla seksat ne morem ker preveč boli..
pogosto se mi dogaja da me fant s svojim penisom rahlo raztrga vhod v nožnico...pač tisto kožico če gledamo proti presledku med vaginalno in analno odprtino in ni prijetno ker potem peče in boli...imate kakšen nasvet kaj naj naredim da se to ne bo dogajalo tako pogosto...ker potem tud če bi hotla seksat ne morem ker preveč boli..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja mislim zunaj nožnice sem velikokrat zelo vlažna ampak postane problem potem v nožnici ki je manj vlažna...
je možno tudi posledica jemanja kt?? jemljem jih že več kot tri leta....
al pa bo res najbolj d upoštevam tvoj nasvet...
je možno tudi posledica jemanja kt?? jemljem jih že več kot tri leta....
al pa bo res najbolj d upoštevam tvoj nasvet...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov