Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a debilka » 25. Maj. 2006 8:28

Hej vrvica, mislim, da mogoče res nisi dost sproščena in avtomatsko skos pol razmišljaš o tej bolečini. Probi se bolj sprostit...kr če si napeta, valda da te boli...sej ne da bi hotla full pametna bit :lupe:
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 25. Maj. 2006 16:45

Ja, sem tud sama pomislila na to. Ampak nevem no, ksej ubistvu me ni nekako strah tega, a ves. Al pa, da bi sam cakala. Sej ne recem, da ni to, ampak ne vem no.
Zdaj se bom en teden mazala s Klimicinom, potem bomo pa videli.
Drugace menim, da sem dovolj sproscena. Dopuscam pa tudi moznost, da se motim :) .
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 25. Maj. 2006 17:12

Mene je tud na začetku ful bolel..vedno k sva sexala me je prou pekl pa na začetku je bla prou taka pekoča bolečina k da bi blo prvič. Tak filing k da bi ga hotu na silo not dat..pa sm bla sproščena. Sam zdej po nekem času je pa ql..ga na izi da not pa tud boli me več ne. Tko da po mojm je razlog to da sm zdej res sproščena prej sm pa sam misnla da sm bla!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
BaByKa89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByKa89 » 28. Avg. 2006 19:34

hm...jaz upam da ne bom preveč offtopic :? ...zanima me če se lubrikant dobi samo v lekarnah al še kje drugje? pa kolk približno je cena?
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Avg. 2006 19:42

Librikante dobiš tud v mal bol založenih trgovinah in drogerijah...stane pa tm od čuka naprej...
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 29. Avg. 2006 9:22

ma men se tud sanja ne kva bi lahk blo narobe.u glavnm pa res probejte začet uporabljat lubrikante pa da vidite al kej pomaga al nč.drgač če pa mene vprašate so kle kakšni psihološki vzroki, ker če bi blo fizično kej narobe bi mogu ginekolog to odkrit
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 29. Avg. 2006 10:06

Jest pa mislm da lubrikanti kle naujo nč pomagal..najbolš je res mal daljša predigra..pa nej te samo boža, stiska, lupčki po celem telesu- tko da boš ti na koncu čist sproščena, pol nej se pa mal bl igra s tvojo tamalo in pol nej počas sledi akcija, pa nej bo čim bolj nežen..jest mislm da bo težava sčasoma minila pa da bo bolš :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 29. Avg. 2006 16:30

Mene tko nekak zadnji mesec peče med sexom, nimam pojma kaj je. Vem da KT lahk vplivajo na vlažnost sam jih jemljem že 5 let in dvomim da bi kr naenkrat se to začel. Poleg tega dvomim da sm premal vlažna al pa premal sproščena. Predigre je tud full tko da res ne vem kaj je z mano :cry: Sm se pr ginekologu naročila in upam da bo ugotovil kaj pametnega.
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 29. Avg. 2006 16:50

---------- Združena tema ----------

sem malo premišljevala, če bi sploh vprašala, ampak mi bo že še prov prišlo. če sem čist poštena, se mi je kar malo odleglo, ko vidim, da ma dost deklet podobne probleme kot sem jih mela sama (to da boli, pa ne gre noter no matter what) - pa da se jih da tud rešit :)
mene pa zanima, če ma še katera po sexu, pač ko njemu pride (takrat ko sva brez kondoma), na svoji tak pekoč-srbeč občutek? jst tud ko se že obrišem, me še zmer mal peče. a je mogoče to reakcija moje kože na njegovo spermo in a je to normalno?

(sicer je pa itak bivši, mogoče bo z naslednjim boljš)
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 29. Avg. 2006 16:53

Joj, da nisi mogoče alergična na njegovo spermo? Baje je možn...
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 29. Avg. 2006 16:56

:eek: :?

aja pozabla ... a bi blo mogoče lahko krivo tud samo to, če sem na frišno obrita? :oops:
še en razlog več da nisem več z njim :P
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Avg. 2006 17:49

neron, ne vem od kje teb informacija, da ni maral frišno obrite :? ?! A je kje to omenla mogoče?!
Možno, da te je tud zarad tega pekl, da si mela vse mau bol razdražen. To tud mene včasih, če sm lih po britju.
Glede bolečin med sexom pa...sex prakticiram že kr neki let in me še zmer boli, če nisem ful vzburjena in vlažna. Problem je tud, da sm ful ozka, tok, da še mojga včasih boli, k mi ga not da...pa mi ne pomaga noben librikant. Enostavn tok morm bit zrajcana, da se mi tud vag.mišice mau sprostijo in pol gre. Drgač pa boli k hudič.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 29. Avg. 2006 17:53

ja kako pa to, da dohtrca nč ni opazila???? mislm...nekej more bit?? :eek:

drugač pa..ja več al mn predigra, mogoče pa nis sproščena alpa kej..sam če vama je ne let use uredu šlo, nevem zakaj kr naenkrAt tko.. :?:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 29. Avg. 2006 20:43

:lol: nč nisem rekla da tega ni maral, mu je blo čist všeč. sam vprašala sem, če je mogoče da peče zarad tega.

ginka bo pa že ob pregledu ta svoje povedala. hvala vseen za odgovore :)
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 29. Avg. 2006 21:13

js sm mela isti problem tale mesc. na morju sm fasala glivice..še zdej ne vem kako. tega sm se znebila po parih dneh in pol k sva s fantom sexala me je grozn bolel, pa neglede kok sva bla oba mokra. na konc mi je vse natekl, pa vse je pekl groza uglavnm. no pol sva par dni počakala da se je vse umiril, tko me ni čist nč več bolel ampak se je vse ponovil. tud k mu je pršlo vame me je gozn pekl kar me prej ni nikol. in pol spet po parih dneh pavze sva spet probala in nč, ne bolel, ne natekal nč. men seveda ni čist nč jasn, pomoje so ble bolečine dost povezane z unimi glivicami in je bla nožnica pč neki cajta preveč občutliva.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov