Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 23. Apr. 2006 18:24

joj kok ste jo ustrašle (:
mogoče mu je pa samo enkrat rekla, pa je reku da ne bi (še?) ... mogoče je blo pa kk drugač ...
če ti je bad naravnost rečt da rabiš več predigre, ga pa enkrat prosi, da bi rada da te mal pocrklja, ker si "imela naporen dan .." al pa kej takega. sej pomoje bo potem kmal ugotovu, da se je čist zakon mal igrat s tvojim telesom, pa mu bo ratal to všeč, ti boš pa uživala :p
pr nama sem bla tud jst na začetku ful sramežljiva, ampak sem se v kkšno stvar pol sama prepričala, nazadnje pa ugotovila da sploh ni tako hudo, če tud mal jst prevzamem pobudo za kej ... mogoče je pr tvojmu isto, mogoče si česa ne upa (še), ker ne ve kako ti bo.
treba ga je samo vzpodbudit, mu povedat da ti paše če ti dela to pa to, al pa ga nekak pripravit do tega pa se mu pol stopit kooook je blo dobr mmmmmmmmm ...
use your imagination, sej si ja ženska, ga boš pa že nekak zavrtela da te bo navlažu (četud ne glih direktno s svojim jezikom, sej rataš vlažna po predigri) ... pol mu bo pa zih kul ^^
predvsem se je treba poment z njim.

pa jst vem da bi se mal zbala še kej pisat, če bi doživela takle odziv. definitivno je zlomljena srčica napisala premalo, da bi ji lahko naravnost rekli, nej se tipa znebi .. so ... vso srečo ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 23. Apr. 2006 19:43

mal bedno od tvojga tipa. eno je če se mu ne da niti mal ukvarjat s tabo pred seksom, drugo pa je, če maš res čist suho zarad tampona. men se to včasih zgodi proti koncu menstruacije in morm včasih uporabit Liquigel od Multi-Gyna in je ful v redu. kupiš ga pa v dm-u.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Apr. 2006 20:47

lubrikant ja.loh pa so tud kondomi krivi, lahko si alergična na lateks in zarad tega se ti pol suši pa to.....kar po lubrikant pejd v drogerijo al pa venera šop(tud v intršparu ga majo).priporočat ti ga pa ne znam, ker s tem nimam tok izkušenj k sm zmer še tumač mokra :D
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 23. Apr. 2006 20:52

Nu$k@,

če imaš beli tok, je itak edina rešitev da greš h ginekologu, ker to moraš pozdravit enkrat za vselej, da se ti ne bo več ponavljalo.

Sama sem mela prav tako velike težave s tem belim tokom, sva že z mojim popizdevala ker sem ga mela kr naprej, potem pa je včasih tudi on dobil vnetje od mene in sva dobla od ginekologa oba tableto in mazilo.

Zdaj lahko rečem da sem to končno pozdravila, je pa res da morm še vseeno zelo pazit, da se ne vsedem na mrzlo, tudi če stojim kje na mrzlem, se prehladim čez stopala ( recimo sem stala ponoči pol ure na avtobusni postaji, pa so bla hladna tla in se mi je že poznalo na mini vložku).

Hočem povedat to, da verjetno tudi ti spadaš med bolj občutljive, zato boš morala pač vedno pazit na sebe...
Sam to pa mi res ni jasno, da imaš suho nožnico med sexom, pa čeprav si vzburjena, definitivno pojdi do ginekologa, pa naj te da na kakšne preizkave in ti predpiše ustrezno zdravljenje, ker to je reč zoperna stvar, sploh pa še zraven za partnerja, ki ne ve kaj naj si misli o vsem tem...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 24. Apr. 2006 19:22

Tu so lahk problem tut glivice mogoče? To ni noben bauvau, lahk pa povzroči bolečino. Fant je pa ok...res mal čudn. Jz ne rabim dodatnega navlaževanja, pa mi dela svašta sam zato da je meni fajn :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Smarxy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Smarxy » 24. Apr. 2006 19:42

No, sodec po tem, da je tema ze zelo stara, predvidevam, da se je punca vmes spravila k sebi in se zacela malo bolj cenit ... prepricana sem, da njena noznica zdaj prav lepo disi po seksu, po ljubezni, po uzitku, po zivljenju :wink:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 29. Apr. 2006 14:51

ta tedn sva 1kt z lubrikantom, učer pa dons pa brez, pa sm bla lih prov vlažna (k sm bla js zgori še preveč...) tko da ga mava zj zmer ob seb, če se ga rab.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 29. Apr. 2006 17:45

Lubrikant ste že omenile. Vse tiste, ki si težje vstavljate tampone zaradi suhosti nožnice, poskusite z uporabo Multigyn-a. Kupiš ga lahko v prodajalnah DM in lekarni (mogoče še kje). Obstajata dva - tisti, ki se uporablja izključno za lažje vstavljanje tamponov in recimo kot lubrikant pri sexu, lahko pa zbereš tudi takšnega, ki uravnava ph, je antibakterijski in daje čudovit svež občutek, ko se namažeš. Tudi slednjega se lahko uporablja pri vstavljanju tamponov. Preizkušeno - res dobra zadeva!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Apr. 2006 9:50

.....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 01. Maj. 2006 9:18

men pa, včasih proti koncu menstruacije, ko jo maš še čist mal, ampak morš vseen met tampon...takrat uprabiva Liquigel in je kul.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 22. Maj. 2006 18:25

Sem se odlocila, da bom uporabila kr tole temo, da ne nacenjam nove. Navsezadnje je tudi moj problem povezan z bolecinami pri sexu. Nekaj malega sem pregledala po forumu, pa nisem nasla podobnega problema. Ko sem nasla tole temo, sem se odlocila, da poskusim tu.
Stvar je taka: Vsakic, ko mi ga fant vtakne v noznico zacutim mocno bolecino, ki potem med samim sexom ni vec tako mocna. Ubistvu samo cutim, ampak vseeno je neprijetno. Bolecina pa zato, ker se mi vsakic, ko fant da penis vame strga kozica na spodnji strani vhoda v noznico. To je tam kjer se cisto spodaj stikata veliki sramni ustnici. Tista kozica poci in pritece kaka mala kapljica krvi, kar me nebi motilo, ampak kaj ko vsakic posebej boli. To me moti in zato sex ne mora potekati tako sprosceno.
Nekako logicno se mi zdi da se tega sploh ne da "popravit", ampak vseeno me zanima, ce je ze katera imela kdaj podoben problem. :? :?
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 24. Maj. 2006 18:11

ok, sam a veš ka, to pa da fant ni zainteresiran da te navlaži pa tut hudiča :D... men je predigra FUL pomembna... in pool je use tk ko more bit. Veš dragica učasih je predigra dost bolša k pa sam sex ( moje osebno mnenje) in mislim da bi te mogu dost navlažit če ti je tip :D ... js se kr strinjam s tistimi ko rečejo da bi mogla prj ostat pr tamponih pa njega pustit..kr če se mu pa to ne da..je pa res čudn!!!..sam na svojo korist misli! :o
baby..life goes on..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Maj. 2006 19:51

vrvica:
ej a ves da mam obcutek da se men isto dogaja :!:
tocno tak obcutek je, k da se mal natrga una nezna kozica tm dol, tocno tm k si opisala. pa pol k grem lulat po seksu vidm ksno rdeckasto pikico krvi. pa nima veze a si vlazna al ne, vsaj pr men je tko! pr nama pomaga, da ga dava prvic zelo pocasi noter, al pa da s prsti mal "raztegne" na vhodu.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 24. Maj. 2006 20:41

Hmmm. Sva poskusla tud ze pocasi, pa nekak ni nic drugace. Kar zacutim, tko me res mocno zaboli, pol je pa pac sam se tak mal neprijeten obcutek.
Vceraj sem sla k ginekologinji pa mi je dala Klimicin V. Je rekla naj mazem kaksen teden, pa nic sexat :) .
Upam, da bo kaj pomagalo, ceprav nekako ne verjamem :?
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Maj. 2006 20:46

pr men pomaga tut, da ga tko nasloni gor, tko k da bi ga hotel dat noter, ampak sej sama ves kje je una tocka k se ustavi, k te zaboli. pol se dej sama po klitorisu, pa bl k si zrajcana, bl pritisni. pol je pa kr naenkrat noter, se sama ne vem kdaj :wink:

drugac sm pa tut jz rekla da se bom vsak vecer namazala z mandljevim oljem, da bo koza bolj elasticna (nasvet ginekologinje da ne bo pomote), sam k se mi valda ni dal vsak vecer mazat...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov