Boleč seks [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
waaa ne no...mene zadne čase tud fuuul peče (odkar sm na KT) in skos mislim da bo nehal... zj pa vidim da očitn ne bo... sam KT pač en mislim nehat jemat, je preveč dobr brez kondoma
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
nisem si mislila da vas je tolko s podobnimi problemi....
jst sm bla z bivšim dobra 3 leta... najprej leto in pol je blo vse kul, nobenih bolečin... pol sm mela parkrat gljivice, ki sem jih pozdravla s canestenom... pol pa kr naenkrat me je začelo vse pečt... je trajalo prej ko sva ga noter spravla, ker me je tako peklo... pol med seksom sem se nekako uspela dekoncentrirat... po koncu pa je spet tako peklo in pol ko sm šla scat še trikrat bolj.... šla sem h ginekologu ki je rekel da je vse v redu in da naj grem k dermatologu ali pa da mam bolane ledvice... slednje je bilo tudi res, sm jih pozdravila, a ti problemi so bli še vedno... pol sm stvari pustila pri miru... seksala sem tako naprej s takimi bolečinami... večkrat se mi sploh ni dalo. res da sem na KT že skor 4 leta, in da je pri seksu tudi psiha in v tipa nisi več neki ful zaljubljena....
v glavnem zdej pred kratkim sem bila spet pri ginekologinji ker me je strah da se mi bo to sedaj ponavljalo... in kako bo z naslenjim, če me bo spet tako peklo...
ginekologinja mi je spet rekla, da ni nič narobe z mano, da ima dosti žensk probleme s tem in mi je dala canesten in da naj si s to kremo širim kožico ena 2 mesca... jst dvomim da bo to kaj pomagalo....
če me bo peklo tako celo življenje bom znorela
jst sm bla z bivšim dobra 3 leta... najprej leto in pol je blo vse kul, nobenih bolečin... pol sm mela parkrat gljivice, ki sem jih pozdravla s canestenom... pol pa kr naenkrat me je začelo vse pečt... je trajalo prej ko sva ga noter spravla, ker me je tako peklo... pol med seksom sem se nekako uspela dekoncentrirat... po koncu pa je spet tako peklo in pol ko sm šla scat še trikrat bolj.... šla sem h ginekologu ki je rekel da je vse v redu in da naj grem k dermatologu ali pa da mam bolane ledvice... slednje je bilo tudi res, sm jih pozdravila, a ti problemi so bli še vedno... pol sm stvari pustila pri miru... seksala sem tako naprej s takimi bolečinami... večkrat se mi sploh ni dalo. res da sem na KT že skor 4 leta, in da je pri seksu tudi psiha in v tipa nisi več neki ful zaljubljena....
v glavnem zdej pred kratkim sem bila spet pri ginekologinji ker me je strah da se mi bo to sedaj ponavljalo... in kako bo z naslenjim, če me bo spet tako peklo...
ginekologinja mi je spet rekla, da ni nič narobe z mano, da ima dosti žensk probleme s tem in mi je dala canesten in da naj si s to kremo širim kožico ena 2 mesca... jst dvomim da bo to kaj pomagalo....
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Jst sm ene 2-3 dni opistila seks! Pol sm si pa rekla, da bom pozabila na bolečino ki sem jo imela in sem se tolk sprostila, da je blo brez bolečin. Če pa bi bile bolečine, ko bi prodru vama bi pa odnehala.
Sam da je mim, čeprav verjamem, da se mi bo to še kdaj zgodilo, zato pa sm za vsak slučaj kupila lubrikant.
Sam da je mim, čeprav verjamem, da se mi bo to še kdaj zgodilo, zato pa sm za vsak slučaj kupila lubrikant.
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a: ginekologinja mi je spet rekla, da ni nič narobe z mano, da ima dosti žensk probleme s tem in mi je dala canesten in da naj si s to kremo širim kožico ena 2 mesca... jst dvomim da bo to kaj pomagalo....
ta o širjenju kožice mi je malo čudna (sploh pa zato ker prihaja od ginekologinje) sej če si 1 leto pa pol normalno seksala, pol je že razširjeno tisto kar bi pač moralo bit?? saj se ti ne zaraste kr naenkrat nazaj...
pa se to me malo moti, ker canesten je krema proti glivicam, ne vem ce je dobro se s tem kar 2 meseca mazat, ceprav jih sploh nimas (zaradi sluznice mislim).
sicer pa....whatever helps......
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
---------- Združena tema ----------
Ne vem, če se je ta tema že kje pojavila...problem je naslednji:
s fantom sva že probala sexat (zame je prvič) vendar me je zelo zelo (sem že rekla zelo) bolelo in nisva stvari speljala do konca. Zdaj me pa zanima, če ima katera podobne izkušnje in kako ste premagale strah pred bolečino?
Hvala za odgovore.
LP
Ne vem, če se je ta tema že kje pojavila...problem je naslednji:
s fantom sva že probala sexat (zame je prvič) vendar me je zelo zelo (sem že rekla zelo) bolelo in nisva stvari speljala do konca. Zdaj me pa zanima, če ima katera podobne izkušnje in kako ste premagale strah pred bolečino?
Hvala za odgovore.
LP
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Sj prvič velik žensk boli,sčasoma pa ta bolečina zgine.Pač na začetku sexaš bl na izi,dobiš občutek pa to. Mene je tud ful bolel, in to kr dolg časa po prvič. Pa morš bit tud sproščena (sam sj to je na začetku res mal težko). Pa fantu tud povej da te boli, da bo bl pazu
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
preveč te je strah, ne moreš se sprostiti in zarad tega te še veliko bolj boli, kot bi te če bi bila bolj sproščena.
nekak ti ne znam pomagat,sama boš mogla it čez to, sama se boš mogla prepričat da to itak ni nič takega in sama se boš zavestno mogla sprostiti (s tem mislim to, da ne boš stiskala vaginalnih mišic)
nekak ti ne znam pomagat,sama boš mogla it čez to, sama se boš mogla prepričat da to itak ni nič takega in sama se boš zavestno mogla sprostiti (s tem mislim to, da ne boš stiskala vaginalnih mišic)
- Raksha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2007
Glede na to, da je za tebe prvič, si verjetno še preozka. Tudi pri mojem 'prvič' je bilo podobno in ni se ti treba nič bati, sčasoma bo že. Večkrat poizkusita in vsakič naj gre malo globlje v tebe. Seveda pa pazita, da boš dovolj sproščena in navlažena. Poizkusi globoko zadihati in sprostiti mišice. Sčasoma vama bo gotovo uspelo.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
bodi sproščena, če nisi dovolj mokra uporabita lubrikant, kot so ti že rekle mora predigra biti doooooolga. predvsem pa se mora fant zavedati, da te boli in zato naj v tebe vstopa bolj počasi, oz. naj se po potrebi tudi ustavi, ti pa malo stisneš zobe... verjemi... se splača morda si samo preveč občutljiva.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- Gost
Strah pred bolecino bos premagala samo z zeljo po spolnem odnosu. V teoriji ti je vse jasno - bolelo verjetno bo, mogoce malo, mogoce zelo... Ampak brez tega pac ne gre. Lahko si le olajsata potek dogodka, se maksimalno zabavata in sprostita, gradita odnos se izven spolnosti in to je to... Bolecina pa s strahom le narasca, tega ti pa ni treba
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Kakor so punce prej napisale. Vendar če je bolečina prevelika, če po več poskusih ne gre, obišči ginekologa, ker obstaja nek (majhen) procent žensk, ki rabijo operacijo, ker so njihove deviške kožice premočne. Nočem te pa strašit.
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
mene je tut bolelo, pa ne sam prvič...ampak zdej pa je dobr..enostavno ne mislim več na to..prej sm pa skos študirala na to, da me bo bolel, in me je res.. sicer pa sma midva šla zlooo počas, pa prvič nama tut ni ratal tko kt bi moral..naslednjič je blo pa za 100% bolš..moj je pa itak srček in je bil ful nežen pa čist počas sma napredovala, tko da ni blo tko hudo..
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
če maš fanta rada, pol ne bi smela met težav. js sm tut pr svojem prvič čutla mal bolečine.. ampak je pazu na mene in me je upošteval in je vse skupaj izpadlo ne kot mučenje al pa boleče dejanje, ampak kot nekaj lepega, nežnega.. =)
poskusita z dolgo predigro, smejta se skupaj.. ne misli na seks.. sam sprosti se.. ne misli na bolečino.. drugače pa lahko poskusita tut tko.. ko mata predigro naj ti vsakič v vagino potisne kakšen prst več. na začetku enega, in se navadi na tega, potem 2, 3 in tako dalje.. pa se boš navadila..
pa dosti sreče =)
poskusita z dolgo predigro, smejta se skupaj.. ne misli na seks.. sam sprosti se.. ne misli na bolečino.. drugače pa lahko poskusita tut tko.. ko mata predigro naj ti vsakič v vagino potisne kakšen prst več. na začetku enega, in se navadi na tega, potem 2, 3 in tako dalje.. pa se boš navadila..
pa dosti sreče =)
wanna fuck.. now!. *
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov