Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Avg. 2006 8:22

Tiana1: s čim si pa zdravla glivice? Js mam kremo canesten sam očitno ni dost če me še vedno peče :cry: No sj pravm, sm se naročila na pregled pa mislm da bo ginekolog najbl vedu.
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 30. Avg. 2006 8:46

amm js sm jih enkrat prej že fasala in to ful hudo in sm takrt dobila svečke pa kremo canesten in je blo po kkšnem tednu vredu. zdele sm pa sam s kremo mazala k sm jo pč že mela, pa umivala sm se sam z vodo nč mila ker mi je pol sam še bl razdražl. in po parih dneh je čist nehal srbet. pomagal je da sm takoj začela mazat k sm opazla da sm fasala tko da nism mela une hude oblike glivic. k sm pa prvič fasala mi je pa tok natekl da sm mogla na urgenco :( ja babe ne pomerjat kopalk brez svojih gat
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Avg. 2006 8:56

Urgenco??? OMG! :eek: Pol domnevam da bom tud js dobla svečke (kremo že mam). Upam da bo pol vse ok :!:
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a miska20 » 30. Avg. 2006 21:25

mene tut vsake tolk cajta boli, čeprav sm sproščena in tut dost vlažna... :( pol pa tut grema počas, postopoma, pa on ful pazi, se zlo potrudi, da me čim manj boli.... :)
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 03. Sep. 2006 20:09

kaj pa na začetku, potem ko ste zguble nedolžnost, a vas je še dolg bolelo pri seksu? a je kaj kri tekla?

ker men se res to dogaja ... vsakič mi teče kri, pa zadnje 2x sploh ni prišel daleč vame. enostavno se mi vlije kri od pojma nimam kje :? dons sem bla že prav jezna ... a bo kdaj že konec tega sranja pa bova lahko normalno seksala :evil:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Sep. 2006 21:09

men je še kšna dva dni potem tekla..je pa čist odvisen..sam zdej nevem kolk cajta je že od tvojega D dneva, tko d ane morm rečt a je uredu ali ne...lahko pa da si premalo mokra in da ti kej rani notr ker je presuho :?
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 03. Sep. 2006 21:18

14 dni je od tega kar sva prvič. kri mi je takrat še ful tekla 2, 3 dni, pa pol par dni še čist malo izcedka - vse skup ene 5 dni. pol je blo v redu, sam ko sva spet poskusla mi je spet tekla, pa sploh nikamor nisva prišla. na zdravstvenem forumu mi je ginekolog rekel da se pri nekaterih kožica večkrat pretrga in se zato lahko krvavitve ponavljajo. sam k nazadnje res ni šel nikamor noter, samo malo več kot glavica.
sem pa tud js že pomislila da lahko da se mi kaj sluznica poškoduje in je zato kri :?
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Sep. 2006 21:23

priporočila bi ti da probata namazat s kakšnim lubrikatom, potem boš pa videla če je vzrok suhost ali kej druzga..če bo še teklo, bi šla jst na tvojem mestu h ginekolgu..
odstekana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2006
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a odstekana » 04. Sep. 2006 18:44

---------- Združena tema ----------

ojla beybe! mene pa zadnje case boli, ko je globoko v meni(nikoli prej me ni!). vcasih je kar hudo:( se kateri to dogaja??
Uporabniški avatar
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *sashika* » 04. Sep. 2006 19:42

odštekana, lih to sm hotla tud jst prašat.
sam mene bulijo jajčniki, kak teden po menzi, razen v misionarcu. sam to ne zmer kak mesec me buli, včasih pa tud ne.
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 04. Sep. 2006 22:00

Pri meni je nekaj podobnega :eek: Že neki časa...kr neki. Kot, da bi me jajčniki al pa neki tam okrog bolelo. Doggy sploh ne morema prakticirat, ker me vedno grozno zaboli (kot da bi me močno ruknil od odzadi). Ne znam opisat, pa pojma nimam kaj bi lahko bilo. :(
odstekana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2006
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a odstekana » 06. Sep. 2006 15:34

no, mene pa ne jajcniki... mene pa v noznici,fuul globoko res. kot da bi na neko tocko pritisnu... motece in bolece uglavnem
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 08. Sep. 2006 8:23

no sm bla pr ginekologinji in sm ji pč povedala za bolečine pri in po sexu, da me vse peče skeli in je po pregledu ugotovila da preprost koža ni dovolj flexibilna in da se to da popravt. prvo sm dobila svečke pa eno kremo za mazat da se poprav kar je blo poškodovano, pol je pa še rekla da s kkšnim hladilnim mazilom al kkšno tako kremo vsak dan mal zmaseram vhod v nožnico pč da se kožica mal sprosti in res evo po enem tednu nobenih bolečin več.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Sep. 2006 9:45

kakšno kremo? to more bit najbrž krema prav za intimno področje, kero ti je priporočila?
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 08. Sep. 2006 10:23

Tiana1 dej prosim napiši katere svečke pa katero kremo?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]