Boleč seks [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mogoče pa komu paše, da boli... ne vem no, ljudje smo si različni. Tole bi lahko spadalo pod fetiš.
- Gost
Tamala_mrha napisal/-a:Mogoče pa komu paše, da boli... ne vem no, ljudje smo si različni. Tole bi lahko spadalo pod fetiš.
Fetiš, ki ima lahko resne zdravstvene posledice. Eno je, če te nekdo poči po riti in te boli ter ti paše - to je fetiš, če pa te fizično boli v nožnici in njeni okolici med samim spolnim odnosom, pa dvomim, da kdo v tem uživa oz. če že, stvar ni vredna užitka, ker je taka bolečina lahko simptom marsikaterega ginekološkega problema.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja to itak, sam nekaterim očitno ni kaj dosti mar glede morebitnih sledečih problemov zaradi tega.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
pozdravljene.
meni so se vse te bolečine 8ne vlažna nožnica,vhod)...pojavljale pri Prejšnjih KT (yarina). Zdaj mam stediril-m, in je to ok...
Občasno me tudi pozneje peče v mehurju,večkrat hodim na wc in to je to...grem pa redno po spolnem odnosu se umit in na wc-lulat,ker se tako preprečuje vnetje mehurja.
Mam en drug problem.
V petek me je v levem jajčniku močno špiknilo. Jemljem KT,bila pa sem sredi menstruacije.Dobro,lahko bi bil razlog naprimer menstruacija?Ampak je res boleče špiknilo,ene dvakrat zapored po več sekund...
Vmes sem izvedela še od ginekologinje da me čez pol leta spet čaka pregled,ker pač bris spet ni bil v redu (imam tisto na najnižjo stopjo patološkega brisa... )...
No danes ponoči,menstruacije je bilo še malo,pa sva s fantom se spravila seksat. Ko je prodrl vame,me je ful zabolelo na levi strani (kjer je jajčnik)...bolečine sem se ustrašila,posledično se mi je zdelo da je cel seks boleč in ponovno bolečino sem kar čakala in čakala...Najprej mu nisem povedala da boli,pozneje sva pa seks prekinila,vse skupaj se je končalo z mojimi solzami in njegovo toležbo in tem da sem smotana,zakaj ne povem če boli in vse...pač imel je prav.Potem sem mu še ponovno potožila o brisu in vsem in tem kako me je strah kaj vse se mi bo/je notri naredilo,kaj vse mam...skratka,dokaj neutemeljen strah ampak podzavestno je ful prisoten...
Zjutraj sva spet poskusila,ni bilo dosti bolje...Problem je da si seksa res želim,na koncu nama je v določenem položaju le uspelo brez bolečin in tudi z mojim orgazmom.
Danes me v mehurju peče (se dogaja po seksu večrkat mi to,pa menda to ni tak problem..zadeva pozneje izgine)...In spodaj se mi zdi da me vse boli,pa špika...
Ob tej bolečini je blo prisotnih še kup drugih dejavnikov,pa od tega da sem bila zaprta,polna hrane,ker smo prejšnji dan imeli poroko in nisem bila še nič na veliki potrebi.Slišala sem tudi da lahko špika,če ne odvajaš blata dovolj redno.
V glavnem zanima me a katero še kdja tako v jajčnikih špika,al pa boli globoko notri med seksom,v določenih položajih?=
Do sedaj nisva mela teh težav,vedno je lahko do koncap rodiral vame brez bolečin...
Zdaj pa me je strah,poleg vsega še tega da me bo podzavestno strah bolečine in jo bom kar pričakovala in potem bo seks postal eno nevzdržno mučeje...Pomagajte bejbe
meni so se vse te bolečine 8ne vlažna nožnica,vhod)...pojavljale pri Prejšnjih KT (yarina). Zdaj mam stediril-m, in je to ok...
Občasno me tudi pozneje peče v mehurju,večkrat hodim na wc in to je to...grem pa redno po spolnem odnosu se umit in na wc-lulat,ker se tako preprečuje vnetje mehurja.
Mam en drug problem.
V petek me je v levem jajčniku močno špiknilo. Jemljem KT,bila pa sem sredi menstruacije.Dobro,lahko bi bil razlog naprimer menstruacija?Ampak je res boleče špiknilo,ene dvakrat zapored po več sekund...
Vmes sem izvedela še od ginekologinje da me čez pol leta spet čaka pregled,ker pač bris spet ni bil v redu (imam tisto na najnižjo stopjo patološkega brisa... )...
No danes ponoči,menstruacije je bilo še malo,pa sva s fantom se spravila seksat. Ko je prodrl vame,me je ful zabolelo na levi strani (kjer je jajčnik)...bolečine sem se ustrašila,posledično se mi je zdelo da je cel seks boleč in ponovno bolečino sem kar čakala in čakala...Najprej mu nisem povedala da boli,pozneje sva pa seks prekinila,vse skupaj se je končalo z mojimi solzami in njegovo toležbo in tem da sem smotana,zakaj ne povem če boli in vse...pač imel je prav.Potem sem mu še ponovno potožila o brisu in vsem in tem kako me je strah kaj vse se mi bo/je notri naredilo,kaj vse mam...skratka,dokaj neutemeljen strah ampak podzavestno je ful prisoten...
Zjutraj sva spet poskusila,ni bilo dosti bolje...Problem je da si seksa res želim,na koncu nama je v določenem položaju le uspelo brez bolečin in tudi z mojim orgazmom.
Danes me v mehurju peče (se dogaja po seksu večrkat mi to,pa menda to ni tak problem..zadeva pozneje izgine)...In spodaj se mi zdi da me vse boli,pa špika...
Ob tej bolečini je blo prisotnih še kup drugih dejavnikov,pa od tega da sem bila zaprta,polna hrane,ker smo prejšnji dan imeli poroko in nisem bila še nič na veliki potrebi.Slišala sem tudi da lahko špika,če ne odvajaš blata dovolj redno.
V glavnem zanima me a katero še kdja tako v jajčnikih špika,al pa boli globoko notri med seksom,v določenih položajih?=
Do sedaj nisva mela teh težav,vedno je lahko do koncap rodiral vame brez bolečin...
Zdaj pa me je strah,poleg vsega še tega da me bo podzavestno strah bolečine in jo bom kar pričakovala in potem bo seks postal eno nevzdržno mučeje...Pomagajte bejbe
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja, mene tud boli v določenih položajih, ampak to pri meni nima veze z jajčniki. Pač tisti položaj ne sede. Kaj pa, če vprašaš ginekologinjo glede jajčnikov?
Glede zaprtja pa mislim, da ima velik vpliv na bolečino. Saj je vse to notri zelo skupaj. Pa še takrat si ves napihnjen in čuden, pač je neudobno. Potem si pa še napisala, da te je strah glede brisa. Mogoče si bila zaskrbljena in se nisi mogla sprostiti. Ne se sekirat in naj te ne skrbi. Teden dni počakaj, da se ti "notri" stanje uredi, potem pa spet probajta.
Glede zaprtja pa mislim, da ima velik vpliv na bolečino. Saj je vse to notri zelo skupaj. Pa še takrat si ves napihnjen in čuden, pač je neudobno. Potem si pa še napisala, da te je strah glede brisa. Mogoče si bila zaskrbljena in se nisi mogla sprostiti. Ne se sekirat in naj te ne skrbi. Teden dni počakaj, da se ti "notri" stanje uredi, potem pa spet probajta.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
ful ti hvala za odgovor...Glede na vse kar se je dogajalo včeraj (bila sva na poroki,tudi alkohol sem pila,pojedla hrane dosti...) pa potem še dejstvo,da se je dan,ki je bil prav vroč spremenil v vetroven dan,jaz pa že tako blazno zmrznjena samo v japankah...Sem vedela da nekaj bo,ker sem imela noge kot da bi jih iz zmrzovalnika potegnil.
Glede na to da me mehur peče,jaz mislim da sem lahko kakšno lažje vnetje fasala,ker mam že tko probleme s hladnimi nogami vedno in povsod....čE pa mehur vnameš je pa seks vse kaj drugega kot prijeten....:S
Glede na to da me mehur peče,jaz mislim da sem lahko kakšno lažje vnetje fasala,ker mam že tko probleme s hladnimi nogami vedno in povsod....čE pa mehur vnameš je pa seks vse kaj drugega kot prijeten....:S
- žveri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2013
ziujo! js jemljem tabletke 1leto in 1 mesec, s fantom pa sva spolno aktivna 1leto in pol, zadnje 3 mesece, se mi dogaja, da ko mi pride me začne boleti in ne moreva nadaljevati s seksom (čeprav prej ni bilo tako in sva lahko seksala, tudi ko sem bila že vsa v rožcah xD), zadnji mesec, pa je tako, da meboli od trenutka ko prodre vame, včasih ne, včasih ja, pa je nežen z mano, je potrpežljiv in mi nameni veliko časa, probala sva tudi z lubrikantom in ni nič bolje, aja ponavadi ne uporabljava kondoma ker z njim še bolj boli. kakšen nasvet? mnenje? karkoli?
predvsem me živcera to, ker si ga močno želim in potem ne morem in ker res pogrešam najin sex, ki je biu učasih tut kej hitrejši
predvsem me živcera to, ker si ga močno želim in potem ne morem in ker res pogrešam najin sex, ki je biu učasih tut kej hitrejši
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Glede občutljivosti, ko ti pride: je možno, da so (kljub začetnim bolečinam) sedaj orgazmi intenzivnejši? Ponavadi tudi sama, ko doživim orgazem (tisti malo močnejši) mi par sekund nič ne paše oz. je preveč intenziven občutek, da že direkt boli. Probajta malo počakat, pol pa akcija dalje.
Sicer pa glede splošnega problema (bolečina, ko prodre vate) edino pomislim na sprostitev. Glede na to, da si napisala, da te včasih boli, včasih ne, si pomojem enkrat sproščena, spet drugič ne. Ali pa, če imaš kakšno vnetje. Takrat seks tudi ne paše, ker te vse boli oz. peče.
Sicer pa glede splošnega problema (bolečina, ko prodre vate) edino pomislim na sprostitev. Glede na to, da si napisala, da te včasih boli, včasih ne, si pomojem enkrat sproščena, spet drugič ne. Ali pa, če imaš kakšno vnetje. Takrat seks tudi ne paše, ker te vse boli oz. peče.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
- žveri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2013
defenitivno se intenzivnejši orgazmi kot na začetku ja ja je res dad včasih nism čist sproščena in me vedno skrbi da bo kdo naju zasasču čeprov ponavadi vedno počakava do poznega večera vnetja sm pa že mela tko da vem kako je tut to ja in tkt res sploh nmorem seksat aja pa skos me to muči da vem da ne morem poskrbet tut za njegov učitek ker če greva tko hitro da njemu paše me boli, če greva pa počasi pa traja toliko časa da me spet boli in morem nehat čeprou si v obeh primerih želim nadaljevat
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Jaz še danes ne najdem nevem kakega užitka v samem vaginalnem sexu, nevem, a je z mano kej narobe? Sicer je že doolgo od mojega prvič, in bistveno bolje, ampak a sem mogoče pričakovala preveč? Ker vsi govorijo kako je to najbolš in oh in sploh..nevem, sem si predstavljala ful več od samega "not pa ven" če se ne dotikam ščegija, mi je brezveze.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ne, nič ni narobe s tabo. Če si vzameš čas in si pogledaš izobraževalne vsebine, ki se tičejo ženske anatomije in orgazmov, boš opazila, da ne le, da je normalno, da ne moreš doživeti orgazma samo skozi penetracijo, ampak da je tudi pogosteje, da ženska ne more doživeti orgazma samo skozi penetracijo kot da ga lahko.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
to vem, da jih dosti ne doživi vaginalnega orgazma (no ja, večina kolegic jih doživi, ali pa lažejo), ampak meni sploh občutek, not pa ven, ni nič posebnega..mislim, krneki?
Se sprašujem, ali je samo pri meni tako, ali pa nobena ne upa priznat in fejkajo tisto vzdihovanje in nevem kaj (tudi jaz nisem tiho med sexom, ampak od samega "not pa ven" mi ni za kričat.
Se sprašujem, ali je samo pri meni tako, ali pa nobena ne upa priznat in fejkajo tisto vzdihovanje in nevem kaj (tudi jaz nisem tiho med sexom, ampak od samega "not pa ven" mi ni za kričat.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ne, tudi v tem primeru ni nič narobe s tabo. Je popolnoma normalno, da ti sama penetracija ni prijetna, posebej prijetna ali ti je celo neprijetna. To, da naj bi bila penetracija standardni spolni odnos, ki naj bi ga prakticirali in v njem uživali vsi, je posledica dolgotrajnega operiranja v patriarhalni družbi, ki je od nekdaj jemala moški pogled za standardni pogled in postavljala moške užitke nad ženske užitke. To, da naj bi vsaki ženski bila penetracija prijetna, je kar se pravi, to, da vsaki pravzaprav ni prijetna in da ni razloga, da bi vsaki bila prijetna, je pa kar se ugotovi v ginekološki ambulanti in drugje, kjer se pravzaprav pridobivajo podatki o tem, kaj je kateri ženski prijetno in koliko prijetno ji je.
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov