Boleč seks [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
kok vas ima kaj težave pri suhi nožnici?
jz sm še bolj začetnica in sem opazila da sploh ne ratam vlažna, in mi je tko ful neprijetno pred fantom da n bo začel misliti da me ne privlači al pa kej tazga.
in tud če sm vzburjena nism vlažna, ni npr. vzrok nesproščenost ker tudi ko se sama, ne ratam vlažna...
pol ko mu ga jz mal poslinim gre brez problema notr in tud potem nič ne boli in se mi zdi da je vlažno, problem je sam prvič preden ga dava not
ful se mi zdi da je neki narobe z mano ker nism vlažna tok da bi ga on lahko dal kar takoj notr, in me je strah da bo sam še slabš ker se bom začela s tem obremenjevat
jz sm še bolj začetnica in sem opazila da sploh ne ratam vlažna, in mi je tko ful neprijetno pred fantom da n bo začel misliti da me ne privlači al pa kej tazga.
in tud če sm vzburjena nism vlažna, ni npr. vzrok nesproščenost ker tudi ko se sama, ne ratam vlažna...
pol ko mu ga jz mal poslinim gre brez problema notr in tud potem nič ne boli in se mi zdi da je vlažno, problem je sam prvič preden ga dava not
ful se mi zdi da je neki narobe z mano ker nism vlažna tok da bi ga on lahko dal kar takoj notr, in me je strah da bo sam še slabš ker se bom začela s tem obremenjevat
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Nadine to ni nič tazga za kar bi se mogla obremenjevat. Razlogov, da si premalo vlažna je veliko.
Če jemelješ KT je to lahko eden od razlogov saj znajo vplivat na vlažnost.
Lahko tudi, da piješ premalo.
Jz sm mela tud ta problem in sem ga rešla tako, da sem pila ogromno vode ( 2.5 litra na dan ) in kmalu so se pokazali rezultati.
Če jemelješ KT je to lahko eden od razlogov saj znajo vplivat na vlažnost.
Lahko tudi, da piješ premalo.
Jz sm mela tud ta problem in sem ga rešla tako, da sem pila ogromno vode ( 2.5 litra na dan ) in kmalu so se pokazali rezultati.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
[MaLa] - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Nadine napisal/-a:hvala
ja jemljem logest, tko da možno da so krive tabletke
bom probala pit mal več tekočine ker je tud res da ful mal pijem
sam usen bedno k ga hoče on dat notr in ne gre in morm jz potem naprej poslint da šele potem lahko gre hjao
Tud js sem mela enak problem, ko sem jemala logest. Probaj zamenjat tabletke - zdaj jem yasminelle pa je ful fajn, pri logestu je blo pa vse tako suho da je blo groza
- zmajčica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
če je suha nožnica, mislim, da lubrikant najbolj pomaga. jst se tut nisem navlažila, ko sva bla s fantom, še bolj na začetku. tut ne vem zakaj. in sva uporabila gel K-Y, je blo ful boljš. kupi se ga pa v lekarnah in stane tam nekje 3€.
drugače pa mene tudi boli, ko gre fant globoko vame najbolj ko imam noge na njegovih ramah ali pri doggy-ju, ko lahko najgloblje prodre...
drugače pa mene tudi boli, ko gre fant globoko vame najbolj ko imam noge na njegovih ramah ali pri doggy-ju, ko lahko najgloblje prodre...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Lubrikanti se dobijo tudi v drogerijah. Vsaj za Durex modrega vem, da sem ga videla v DM-u.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Lubrikante se lahko kupi skor kjer koli- v Sparu, DM, Mullerju, lekarhah, Sex shopih . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
Nadie...tut jst mam take težave, sam se ne obremenjujem...prej mu glavo usmerim na zlato sredino in je pol vse mokro
Sam je pa res, da je vzrok moje nevlažnosti zarad hormonskih tablet, ki jih jem zarad težav z jajčnik
Sam je pa res, da je vzrok moje nevlažnosti zarad hormonskih tablet, ki jih jem zarad težav z jajčnik
In love with live!!!
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
[MaLa] napisal/-a:Nadine napisal/-a:hvala
ja jemljem logest, tko da možno da so krive tabletke
bom probala pit mal več tekočine ker je tud res da ful mal pijem
sam usen bedno k ga hoče on dat notr in ne gre in morm jz potem naprej poslint da šele potem lahko gre hjao
Tud js sem mela enak problem, ko sem jemala logest. Probaj zamenjat tabletke - zdaj jem yasminelle pa je ful fajn, pri logestu je blo pa vse tako suho da je blo groza
Meni je pa ginekologinja zaradi teh bolečin zamenjala iz Yasminelle na Rigevidon - pač sklepanje, da je za bolečino med spolnimi odnosi kriva premajhna vlažnost, kar naj bi bilo posledica tega, da so Yasminelle hormonsko premalo močne (to naj bi pripomoglo k suhi nožnici). No, zdaj z vlažnostjo res ni problemov, pa se mi še vedno dogaja, da boli, četudi je nožnica dovolj navlažena. Sem sama spoznala, da je za to precej kriv strah pred bolečino, kar povzroči, da se mišice ne sprostijo toliko (se krčijo), da bi bilo omogočeno prodiranje brez bolečine. Tako da tistim, ki imate podobne težave, predlagam, da se spolnosti poskusite lotiti na način, ki vam ne bo predstavljal pritiskov. Velikokrat je recimo problem, ko se prehitro preide k bistvu, ko punca na to še ni pripravljena, zaradi česar se nožnica ne odpre dovolj in posledično boli. Mogoče bi bilo vredno poskusit s tem, da same dajete pobudo za seks, ampak to takrat, ko si ga močno zaželite. Torej, vzemite si tisti čas, ki ga potrebujete, da se sprostite, da vas dosežejo pravi občutki, pa bi moralo iti lažje.
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Hmh.. js mam eno težavo..
Z dragim že dva tedna vsak dan (in tudi večkrat na dan) seksava, pa me je že mal začel bolet med seksom, pa ne vem zakaj? Je mogoč res to malo preveč?
Z dragim že dva tedna vsak dan (in tudi večkrat na dan) seksava, pa me je že mal začel bolet med seksom, pa ne vem zakaj? Je mogoč res to malo preveč?
- Gost
butterflychek napisal/-a:Hmh.. js mam eno težavo..
Mogoče pa res. Nožnična sluznica je po podatkih nekaterih strokovnjakov vzdržljiva za spolne odnose približno 3x na teden, več pa lahko prinaša vnetja in bolečine. Je pa čisto odvisno od situacije - počakajta par dni in boš videla, ali te po premoru še vedno boli. In niti ne vem, zakaj sploh seksaš, če te boli - ko boli, moraš nehat, ker drugače je stanje še hujše. Niti ne vem kak užitek je v bolečem seksu, ampak to je vajina stvar.
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov