Boleč seks [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
nebi rekla, z vsakim je isto. Tudi če to počnem sama.
Pa sej nožnica tko sploh ni oživčena (razen malo začetnega dela, to je prb. 2cm) tko da mi tut ta logika negre skupi...
mi je pa zanimivo, da mam zlo burne sanje in sem že večkrat sanjala vaginalni orgazem, nazadnje clo žensko ejakulacijo, in, sem v sanjah prav občutila tist užitek, ki ga v rl lajfu ne morem. mislim, v sanjah je blo noro, pa če prav se smešno sliši in prav spomnim se tistga užitka..
Pa sej nožnica tko sploh ni oživčena (razen malo začetnega dela, to je prb. 2cm) tko da mi tut ta logika negre skupi...
mi je pa zanimivo, da mam zlo burne sanje in sem že večkrat sanjala vaginalni orgazem, nazadnje clo žensko ejakulacijo, in, sem v sanjah prav občutila tist užitek, ki ga v rl lajfu ne morem. mislim, v sanjah je blo noro, pa če prav se smešno sliši in prav spomnim se tistga užitka..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Saj je vlka možnost, da si v spanju dejansko vse to doživela. Čeprav možgani so sposobni neverjetnih stvari in, če jih primerno stimuliraš lahko tud izzovejo spontan orgazem. Ipak so oni tisti, ki majo vse prek.
mislim, da je najbol krivo tvoje obremenjevanje s tem, neprimerne okoliščine al pa še kaj druga... mogoče pa enostavno res, kljub temu, da nisi mela samo enega do zdaj, še vedno nisi bla z nekom, ki bi bil res tolko spreten, da bi ti lahko prišlo samo od not ven... kdo ve
mislim, da je najbol krivo tvoje obremenjevanje s tem, neprimerne okoliščine al pa še kaj druga... mogoče pa enostavno res, kljub temu, da nisi mela samo enega do zdaj, še vedno nisi bla z nekom, ki bi bil res tolko spreten, da bi ti lahko prišlo samo od not ven... kdo ve
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov