Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2013 11:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 02. Okt. 2013 12:30

nebi rekla, z vsakim je isto. Tudi če to počnem sama.
Pa sej nožnica tko sploh ni oživčena (razen malo začetnega dela, to je prb. 2cm) tko da mi tut ta logika negre skupi...

mi je pa zanimivo, da mam zlo burne sanje :D in sem že večkrat sanjala vaginalni orgazem, nazadnje clo žensko ejakulacijo, in, sem v sanjah prav občutila tist užitek, ki ga v rl lajfu ne morem. mislim, v sanjah je blo noro, pa če prav se smešno sliši :D in prav spomnim se tistga užitka..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Okt. 2013 13:15

Saj je vlka možnost, da si v spanju dejansko vse to doživela. Čeprav možgani so sposobni neverjetnih stvari in, če jih primerno stimuliraš lahko tud izzovejo spontan orgazem. Ipak so oni tisti, ki majo vse prek. :D

mislim, da je najbol krivo tvoje obremenjevanje s tem, neprimerne okoliščine al pa še kaj druga... mogoče pa enostavno res, kljub temu, da nisi mela samo enega do zdaj, še vedno nisi bla z nekom, ki bi bil res tolko spreten, da bi ti lahko prišlo samo od not ven... kdo ve :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2013 14:25

...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov