Bolečine/krvavitve med spolnim odnosom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Čubibubi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2009
Pozdravček usem
Hjaaa... Ubistvu ne vem, kaj naj naredim oz. kaj se dogaja... Takole:
S fantom sva pred 2 tednoma imela odnose, ki pa so bili vmes malo tvegajoči, saj sva odložila kondomček (ne uporabljam tabletk). Zelo sva pazila, da se kaj ne bi zgodilo, ampak korenjak je bil zelo vlažen in ogret. Po odnosu sva se odločila, da probava še jutranjo tabletko, saj želiva narediti vse v najino dobro. Tako sem tabletko vzela po 2 dneh. Bilo mi je malo slabo in bolela me je glava, bolečina pa je začela popuščati.
Vse lepo in prav (skoraj 2 tedna se nisva imela spolnih odnosov, saj sem bila v tujini). Včeraj pa sva se spet malo poigrala in si zaželela ponovnega stika. Bila sva res dobro ogreta in ko ga je počasi in nežno porinil vame, me je zabolela celotna desna stran maternice in še bolj na desno.
Odnos sva hitro končala zaradi bolečin. Kasneje sej opazila malo krvi, ki pa mi je po kaplicah tekla vse do danes (še vedno je tu). Menstruacijo naj bi dobila čez 1 teden, pregroba pa tudi nisva bila.
Zakaj kri in zakaj me je zabolelo?
Hjaaa... Ubistvu ne vem, kaj naj naredim oz. kaj se dogaja... Takole:
S fantom sva pred 2 tednoma imela odnose, ki pa so bili vmes malo tvegajoči, saj sva odložila kondomček (ne uporabljam tabletk). Zelo sva pazila, da se kaj ne bi zgodilo, ampak korenjak je bil zelo vlažen in ogret. Po odnosu sva se odločila, da probava še jutranjo tabletko, saj želiva narediti vse v najino dobro. Tako sem tabletko vzela po 2 dneh. Bilo mi je malo slabo in bolela me je glava, bolečina pa je začela popuščati.
Vse lepo in prav (skoraj 2 tedna se nisva imela spolnih odnosov, saj sem bila v tujini). Včeraj pa sva se spet malo poigrala in si zaželela ponovnega stika. Bila sva res dobro ogreta in ko ga je počasi in nežno porinil vame, me je zabolela celotna desna stran maternice in še bolj na desno.
Odnos sva hitro končala zaradi bolečin. Kasneje sej opazila malo krvi, ki pa mi je po kaplicah tekla vse do danes (še vedno je tu). Menstruacijo naj bi dobila čez 1 teden, pregroba pa tudi nisva bila.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Čubibubi napisal/-a:Zelo sva pazila, da se kaj ne bi zgodilo, ampak korenjak je bil zelo vlažen in ogret. Po odnosu sva se odločila, da probava še jutranjo tabletko, saj želiva narediti vse v najino dobro. Tako sem tabletko vzela po 2 dneh. Bilo mi je malo slabo in bolela me je glava, bolečina pa je začela popuščati.
če bi bilo v vajino dobro, potem bi tip si dal kondom gor ... kadar pa nosiš vse posledice nezaščitenega sexa ti, potem to ni v vajino dobro.
in kaj pomeni, da je bil penis vlažen in ogret oz zaradi česa točno ni uporabil kondoma?
Čubibubi napisal/-a:Bila sva res dobro ogreta in ko ga je počasi in nežno porinil vame, me je zabolela celotna desna stran maternice in še bolj na desno.
al tip ni bil nežen, kljub temu da praviš da je bil ... al pa si dobila kakšno vnetje ...
v bistvu sploh nima smisla da na forumu sprašuješ, ampak greš takoj ginekologu.
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Čubibubi napisal/-a:Pozdravček usem
Tako sem tabletko vzela po 2 dneh. Bilo mi je malo slabo in bolela me je glava, bolečina pa je začela popuščati.
Jah, loh si dobla krvavitev od tabletke...je že dolg časa odkar sm mela s tem izkušnje Drgač pa punca, nč se igrat brez zaščite, posledice so loh zelo boleče..( in ne, ne mislm zanositve)
And I'd give up forever to touch you.
- Čubibubi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2009
Bila sem res vlažna in ogreta, pa tudi njegov korenjak mislim, da je bil v zelo ogretem stanju. Me je pa zabolelo samo na moji desni strani maternice. Po spolnem odnostu pa mi je začela teči kri (ne veliko), ki ni taka, kot pri menstruaciji. To zdaj traja 3 dni...
- MsN
Pa kako hudiča veš, da te je zabolela desna stran maternice? A ve med seksom dejansko čutite maternico? Lahko je karkoli ... Dvomim, da znaš tako natančno umestiti svojo bolečino
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
to je baje vnetje materničnega vratu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov