Bolečine/krvavitve med spolnim odnosom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MsN
Predlagam, da se še sam potrudiš in pobrskaš po googlu. In res bom vesela vsakršnega protiargumenta oz. tvojega pogleda na oploditev in jutranjo tabletko kot tako.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
No, PK tabletka preprečuje vgnezditev jajčeca. Sedaj pa vprašanje: ali se jajčece lahko vgnezdi, če ni prej oplojeno?
- MsN
Ne vem, ti nam povej
Jaz pač verjamem ginekologom, da jutranja tabletka ne pomeni splava in to je to ... Če je to naivno, shit. Nisem biolog, nisem ginekolog in žal lahko samo zaupam, ker do profi mikroskopa in para, ki bi mi bil na razpolago za lastno raziskavo, pač ne bom dobila
Jaz pač verjamem ginekologom, da jutranja tabletka ne pomeni splava in to je to ... Če je to naivno, shit. Nisem biolog, nisem ginekolog in žal lahko samo zaupam, ker do profi mikroskopa in para, ki bi mi bil na razpolago za lastno raziskavo, pač ne bom dobila
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Pontifex Maximus napisal/-a:Zakaj kri in zakaj me je zabolelo?
t.i. jutranja tabletka je abortivna, ki deluje že na oplojeno jajčece in torej povzroči splav. Kri je po vsej verjetnosti "normalni" del tega procesa.
Ja to je res ja. MsN, zakaj bi potem bilo tolko težav (krvavenje itd) če do splava sploh prišlo nebi???
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Zakaj je potrebno o stvareh, ki bi morale biti vsem jasne razpravljati kot, da bi bile največje čudo? Jutranja tabletka je kontracepcija in ne tableta za splav. Kontracepcija preprečuje nosečnost in ne prekinja. Težave se pojavijo zaradi stranskih učinkov saj je to grob poseg v telo.
Glede oplojenega jajčeca pa- nosečnost se začne, ko se oplojeno jajčece ugnezdi v maternici. Govoriti o drugih teorijah v tej temi bi bilo OT.
Glede oplojenega jajčeca pa- nosečnost se začne, ko se oplojeno jajčece ugnezdi v maternici. Govoriti o drugih teorijah v tej temi bi bilo OT.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Urš94
Če je bolečina globoka, je zanjo lahko vzrok v legi maternice, če je obrnjena nazaj pogosto povzroča bolečine pri seksu. Najboljše je kot so punce napisale, obišči ginekologa.
Če je bolečina globoka, je zanjo lahko vzrok v legi maternice, če je obrnjena nazaj pogosto povzroča bolečine pri seksu. Najboljše je kot so punce napisale, obišči ginekologa.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- miska_889
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
mene je npr. tud med seksom bolelo, pa sm šla do ginekologinje pa je rekla, da mam rahlo vnetje, mi predpisala antibiotike, in je blo pol vse ql, čez en teden so bolečine zginle
aia... drgač pa za tbe urgentne tabletke, men se zdi, da jutranja tabletka povzroči menstruacijo. že neki časa nazaj sm jo uzela in sm pol čez par dni dobila menstruacijo, in isto je blo pr kolegici. uzela je tabletko in čez par dni dobila menstruacijo
aia... drgač pa za tbe urgentne tabletke, men se zdi, da jutranja tabletka povzroči menstruacijo. že neki časa nazaj sm jo uzela in sm pol čez par dni dobila menstruacijo, in isto je blo pr kolegici. uzela je tabletko in čez par dni dobila menstruacijo
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov