Bolečine/krvavitve med spolnim odnosom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 21. Dec. 2009 22:09

Predlagam, da se še sam potrudiš in pobrskaš po googlu. In res bom vesela vsakršnega protiargumenta oz. tvojega pogleda na oploditev in jutranjo tabletko kot tako.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 21. Dec. 2009 22:21

No, PK tabletka preprečuje vgnezditev jajčeca. Sedaj pa vprašanje: ali se jajčece lahko vgnezdi, če ni prej oplojeno?
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 21. Dec. 2009 22:25

Ne vem, ti nam povej :D

Jaz pač verjamem ginekologom, da jutranja tabletka ne pomeni splava in to je to ... Če je to naivno, shit. Nisem biolog, nisem ginekolog in žal lahko samo zaupam, ker do profi mikroskopa in para, ki bi mi bil na razpolago za lastno raziskavo, pač ne bom dobila :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 21. Dec. 2009 22:27

Ne vem

Ok. Sprejemljiv odgovor.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 22. Dec. 2009 16:54

Pontifex Maximus napisal/-a:
Zakaj kri in zakaj me je zabolelo?

t.i. jutranja tabletka je abortivna, ki deluje že na oplojeno jajčece in torej povzroči splav. Kri je po vsej verjetnosti "normalni" del tega procesa.

Ja to je res ja. MsN, zakaj bi potem bilo tolko težav (krvavenje itd) če do splava sploh prišlo nebi???
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 22. Dec. 2009 23:45

Zakaj je potrebno o stvareh, ki bi morale biti vsem jasne razpravljati kot, da bi bile največje čudo? Jutranja tabletka je kontracepcija in ne tableta za splav. Kontracepcija preprečuje nosečnost in ne prekinja. Težave se pojavijo zaradi stranskih učinkov saj je to grob poseg v telo.

Glede oplojenega jajčeca pa- nosečnost se začne, ko se oplojeno jajčece ugnezdi v maternici. Govoriti o drugih teorijah v tej temi bi bilo OT.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 23. Dec. 2009 0:12

Am, jajčece se oplodi po pribl. treh dneh, tako da tukaj ne gre za splav.
urš94
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a urš94 » 25. Dec. 2009 16:51

Jst mam pa problem d 14 dni nazaj k sva s fantom se 2 dol dala mej je še bl bolel k u 1 =S biu je zelo nežn z velik predigre jst sm bla sproščena pa me je še useeno bolelo =S ne vem kaj naj nardim =S
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Dec. 2009 17:54

obisci ginekologa
urš94
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a urš94 » 25. Dec. 2009 23:41

tud to nameravam sam a mrbit kera ve kaj bi to blo ?
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 26. Dec. 2009 10:11

jst mislim, da ni nč narobe. Normalno je, da te na začetku boli, ampak če misliš, da res nekej ni uredu potem kr obišči ginekologa. :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 26. Dec. 2009 16:35

Urš94

Če je bolečina globoka, je zanjo lahko vzrok v legi maternice, če je obrnjena nazaj pogosto povzroča bolečine pri seksu. Najboljše je kot so punce napisale, obišči ginekologa.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 28. Dec. 2009 15:16

ok še jz.. vrečaj sva s fantom sexala, sem bla na vrhu in ko sva zamenjala položaj je blo ful ful krvi ampak mene ni čist nič bolel.. menstruacija tud ni mogla bit.. edin če me je kj ranu?
miska_889
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miska_889 » 29. Dec. 2009 9:56

mene je npr. tud med seksom bolelo, pa sm šla do ginekologinje pa je rekla, da mam rahlo vnetje, mi predpisala antibiotike, in je blo pol vse ql, čez en teden so bolečine zginle :razz:
aia... drgač pa za tbe urgentne tabletke, men se zdi, da jutranja tabletka povzroči menstruacijo. že neki časa nazaj sm jo uzela in sm pol čez par dni dobila menstruacijo, in isto je blo pr kolegici. uzela je tabletko in čez par dni dobila menstruacijo :razz:
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov