Boleče prsi :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- sonček099
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2011
hey hey vsem! )
torej..imam 1 problemček.. torej: imam boleče prsi.. včasih me pa tudi trebuh malce zaboli.. M sem imela nazadnje 21. aprila.. mogoče, že nih 10 dni me bolijo in imam malce odtečene.. zjutraj so bolečine manj čutne, proti večeru je pa kar hudo, če se jih ne dotaknem, jih ne stisnem, ne čutim boličenine, če pa se jih pa jih čutim. Proti večeru jih imam tudi bolj odtečene kot zjutraj.. pred 10 dnevi, ko se je to vse začelo me je trebuh tut bolel, zdaj pa smao prsi..
a je katera imela takle problem? :$
Upam da bo kdo vedel pojasnit ta "pojav"
HaveFun )
torej..imam 1 problemček.. torej: imam boleče prsi.. včasih me pa tudi trebuh malce zaboli.. M sem imela nazadnje 21. aprila.. mogoče, že nih 10 dni me bolijo in imam malce odtečene.. zjutraj so bolečine manj čutne, proti večeru je pa kar hudo, če se jih ne dotaknem, jih ne stisnem, ne čutim boličenine, če pa se jih pa jih čutim. Proti večeru jih imam tudi bolj odtečene kot zjutraj.. pred 10 dnevi, ko se je to vse začelo me je trebuh tut bolel, zdaj pa smao prsi..
a je katera imela takle problem? :$
Upam da bo kdo vedel pojasnit ta "pojav"
HaveFun )
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Mislim, da bi tole morala postat pod 'Zdravje', pa bi dobila kakšen koristen odgovor (lahko povprašaš tud v tisti splošni temi z zdravstvenimi težavami, mogoče boš tudi našla koga s podobnimi težavami)... ker pod 'Ljubezen' pa tole pomoje res ne spada
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Si možnost nosečnosti že preverila?
In, ja, tud jz ne vidim povezave problema s temle podforumom, razen če je pač problem v tem, da tole ovira tvoje spolno življenje.
In, ja, tud jz ne vidim povezave problema s temle podforumom, razen če je pač problem v tem, da tole ovira tvoje spolno življenje.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
noseča si. sto posto. kr začni stajice zbirat.
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov