Bojim se prvega spolnega odnosa...??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Alwaleed napisal/-a:ališa napisal/-a:jaz sem imela svoj prvi spolni odnos pri 21 letih. moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vrprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih!
Potem te je pa podrl, kajne?
Če bi bilo tako super ne seksat, bi bila devica še zdaj.
ne je bla najina skupna odločitev in želja obeh. nevem zakaj bi morale današnje punce vsakemu fantu dati?!
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
ališa napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:ališa napisal/-a:jaz sem imela svoj prvi spolni odnos pri 21 letih. moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vrprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih!
Potem te je pa podrl, kajne?
ne je bla najina skupna odločitev in želja obeh. nevem zakaj bi morale današnje punce vsakemu fantu dati?!
Sj današnje punce nebi rable nč dat, lhk si tut kdaj vzamemo.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
ališa napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Potem te je pa podrl, kajne?
Ja, je bila "skupna odločitev". Kar pomeni, da te ni prepričeval - "veš kaj, saj vem, da bi rada, ampak daj še malo počakat, meni se že zdaj seksat ne zdi najbolj pametno, mislim, da si še premlada"
Z drugimi besedami, "spoštoval" je to, da nisi fukala pred njim in da te je lahko razdevičil.
Če bi te pa prej spoznal, bi te pa hotel razdevičiti tudi takrat.
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Alwaleed napisal/-a:ališa napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Potem te je pa podrl, kajne?
Ja, je bila "skupna odločitev". Kar pomeni, da te ni prepričeval - "veš kaj, saj vem, da bi rada, ampak daj še malo počakat, meni se že zdaj seksat ne zdi najbolj pametno, mislim, da si še premlada"
Z drugimi besedami, "spoštoval" je to, da nisi fukala pred njim in da te je lahko razdevičil.
Če bi te pa prej spoznal, bi te pa hotel razdevičiti tudi takrat.
to pa še zdaleč ni res! ...nevem kako lahko ocenjujete nekega človeka če ga sploh ne poznate!
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
ališa napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Če bi te pa prej spoznal, bi te pa hotel razdevičiti tudi takrat.
to pa še zdaleč ni res! ...nevem kako lahko ocenjujete nekega človeka če ga sploh ne poznate!
Je moškega spola? Check.
Ni gej? Check.
Ima spolni nagon? Check.
To je vse, kar rabim vedeti, da ti lahko skoraj z gotovostjo zatrdim, da bi te hotel razdevičiti tudi prej, če bi te prej spoznal.
Če te je razdevičil zdaj, potem očitno ni nekdo, ki bi verjel v nič seksa pred poroko.
Torej.
Ceni te zato, ker nisi seksala pred njim. Če pa ne bi hotela seksati z njim, te pa prav dolgo čakal ravno ne bi.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vprašanje: kolk časa po tej izjavi sta potem sexala?ališa napisal/-a:moj fant je to da sem devica sprejel malce presenečeno in me je tudi vprašal kako to da še nism. povedala sem mu da je bila to moja osebna odločitev ...in vse kar mi je rekel je bilo da on full spoštuje to mojo odločitev. in d je zelo lepo to slišat v današnjih časih! ...tko da le pogumno
Mislm, da tale podatek manjka fantoma, ki tko vneto komentirata tle..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^actually, ima veze - zihr je razlika (vsaj jz jo vidim) v tem, če sta že 5 minut al pa šele 5 tednov po tem "priznanju" sexala.
In pomoje je fora v tem:
In pomoje je fora v tem:
Horus napisal/-a:Edin detajl je, da je dejansko mogoče, da se mu je zdelo spoštovanja vredno to, da si bila še devica, ker je pač to dandanes eksotika. Te pa verjetno res ne bi čakal predolgo.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
purple_rain napisal/-a:^^actually, ima veze - zihr je razlika (vsaj jz jo vidim) v tem, če sta že 5 minut al pa šele 5 tednov po tem "priznanju" sexala.
V bistvu je bolj vprašanje, ali je bilo 5 dni ali 5 mesecev. In če je bilo 5 mesecev, ali je še kakšno drugo kuril vmes.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
ališa napisal/-a:še obstajajo fantje, ki so pripravljeni čakati!
Potem pa povej... Kako dolgo je čakal?
3 leta?
Ker če bi te spoznal pri 18-ih, ko še nisi bila pripravljena seksati, in bi res cenil tvojo vzdržnost, potem bi te moral čakati do 21-ega, ko si se počutila pripravljena...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov