Bojim se prvega spolnega odnosa...??

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj si imela/imel 1. spolni odnos?

Glasovanje se je zaključilo dne 03. Sep. 2010 12:21

12-14 let
0
Brez glasov
15-17 let
26
42%
18-22 let
25
40%
več kot 23
11
18%
Skupaj glasov : 62

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 31. Avg. 2010 17:59

ališa napisal/-a:še obstajajo fantje, ki so pripravljeni čakati!

res je. poznam jih kar nekaj. in sicer v primeru, da jim je punca res všeč. ampak ne več kot par mesecev. pa še to ji je bonus, da je še devica, in 'razumejo'. ampak ja, slej kot prej pa tud devica mora dat, drugače gredo naprej. ne poznam nikogar, ki bi čakal več let in da je izven sš ter da tudi sam ni več nedolžen.
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 31. Avg. 2010 20:09

Alwaleed napisal/-a:
ališa napisal/-a:še obstajajo fantje, ki so pripravljeni čakati!

Potem pa povej... Kako dolgo je čakal? :)

3 leta?

Ker če bi te spoznal pri 18-ih, ko še nisi bila pripravljena seksati, in bi res cenil tvojo vzdržnost, potem bi te moral čakati do 21-ega, ko si se počutila pripravljena... ;)

ko bi sama pri sebi vedela, da je ta fant vreden zaupanja in da bi tudi jaz čutila veliko do njega bi že dobil. ker pa do zdaj nisem imela nekaj resnih fantov pač nisem dala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Avg. 2010 21:46

^^če misliš, da mu res zaupaš in če sta res tolk dobro seznanjena glede zaščite in jo res nameravata uporabit..men se zdi, da ne bi blo nič narobe, če bi se spustila v to.

ališa, in zakaj nam nočeš zaupat kolk časa je čakal? :)
Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 31. Avg. 2010 22:28

gospodicna ma lajf in ne visi na forumu non stop ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Avg. 2010 22:29

^^ Sej je odgovorila v temi, celo na post v katerem je vprašanje, ampak ga "po nesreči" spregledala :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Sep. 2010 0:15

ališa napisal/-a:ko bi sama pri sebi vedela, da je ta fant vreden zaupanja in da bi tudi jaz čutila veliko do njega bi že dobil. ker pa do zdaj nisem imela nekaj resnih fantov pač nisem dala.

:ja:

Tudi jaz cenim, da si se ravnala v skladu z lastnimi željami, in da se nisi vdala v nekaj, česar si nisi želela, samo zaradi okolice.

(Čeprav imam kot moški seveda raje ženske, ki si nasploh želijo seksa... :))
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 01. Sep. 2010 9:18

OFF TOPIC
@Alwaleed: ker se v povezavi s tabo skoraj vedno govori o seksu, o tem kako rad in drugače seksaš ... me matra firbec: kako pogosto si želiš seksati in kako pogosto dejansko seksaš?

ON TOPIC
@Konkubina*: 16 let ni premlado, jaz sem izgubila nedolžnost še prej in iz slabših razlogov. Očitno sta kar dobro vse premislila in sta pripravljena, mislim, da imata naš blagoslov. ;)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a artemisia » 01. Sep. 2010 10:29

Konkubina* napisal/-a:Jaz bom kar tu napisala, da nebom nove teme odpirala. Sem včeraj malo forum pregledovala pa našla dosti zanimivih tem, danes pa sem se kar prijavla, tak da, mate eno novinko. :D Mene pa zanima če se vam zdi pri 16. letih še prehitro za prvi spolni odnos? S fantom sma pa skupaj že dobro leto, pa ker sma bla že pred tem prijatelja in se je vse skupaj začelo s kofetkanjem in 3 urnimi pogovori, mu res zaupam. Sama ne vidim problema v tem, ker ga mam res zelo rada pa si želim tega, tudi glede kontracepcije sma se že pogovarjala in on sploh noče seksat brez kondoma, jaz pa si grem po tabletke ko se boma odločla. Ampak me zanima vaš pogled na to, ker sem veliko prebrala da ste ble/ste nekatere pri 18., 19. letih device. In se počutim tak mlado v vsem tem... :oops:

Glede na to, da se poznata že tako dolgo in se o seksu tudi resno pogovarjata, mislim, da ni prehitro...samo ne pozabit na kontracepcijo! :wink:

Še odgovor punci, ki je odprla temo: Seksa se pa res nimaš kaj bati!!! Pri 18ih si že dovolj zrela tako da le pogumno!;) Glede straha pred nosečnostjo...če uporabljaš kondome ali tabletke, tako kot je treba, se res nimaš kaj bati...to uporabljamo vsi in dejansko DELUJE!! :wink: :wink: Je pa res, da prvič boli..ampak to ni taka bolečina, da se je ne bi dalo zdržat...če so šle čez to milijarde in milijarde žensk, boš pa še ti!!! :D Bolj naravne stvari na svetu ni! ;)
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 01. Sep. 2010 10:34

purple_rain napisal/-a:^^če misliš, da mu res zaupaš in če sta res tolk dobro seznanjena glede zaščite in jo res nameravata uporabit..men se zdi, da ne bi blo nič narobe, če bi se spustila v to.

ališa, in zakaj nam nočeš zaupat kolk časa je čakal? :)

ker res ni potrebe da to vsi vedo. lahko samo povem da je minilo toliko časa da sem bila res prepričana v to da se imava rada. in da mi res veliiiiko pomeni ta fant!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Sep. 2010 12:26

g00fy_qa napisal/-a:OFF TOPIC @Alwaleed: ker se v povezavi s tabo skoraj vedno govori o seksu, o tem kako rad in drugače seksaš ... me matra firbec: kako pogosto si želiš seksati in kako pogosto dejansko seksaš?

Če je off topic, me lahko vprašaš tudi na ZS, kajne? :)

Nisem nek ekstrem, če bi rabil 5x na dan seksat, potem ne bi tukaj dolgčasa preganjal :)

1x na dan mi je čisto v redu, par dni pavze me tudi ne moti, je potem doživljanje bolj intenzivno.

Če govorim o seksu, je to bolj zato, ker mi gre za doživljanje seksa kot nekaj pozitivnega; kot nekaj, kar je samo po sebi v redu; eno področje življenja, ki je povezano z nepotrebnimi, po mojih pogledih srednjeveškimi stigmami. (Kot recimo problem tiste ženske v drugi temi, ki ne ve, ali bi verjela tipu, da je spal na postelji poleg prijateljice, brez da sta se dotaknila, ali ga je vtaknil v prijateljico. Pa saj ženska že ve 99% zgodbe, ve, kje je tip bil, s kom in kako dolgo, ipd. Kaj potem, če ga je še vtaknil? WTF?)

Ne mislim, da bi ljudje morali več seksat, kot jim paše, ampak me moti, da je v družbi toliko kompleksov in predsodkov v zvezi s tem.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 01. Sep. 2010 13:12

^^ :D Hvala, me happy now.

Tukaj sem vprašala, ker me je zanimal odziv, ker ne prakticiram ZSjev in ker je tema že več ali manj mrtva.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 01. Sep. 2010 13:48

Tema že obstaja. Bojazen o stari devici pa ne.

Drugače pa mene ni bolelo. Sem pa krvavela.
Nivea
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 01. Sep. 2010 15:29

Konkubina* napisal/-a:Jaz bom kar tu napisala, da nebom nove teme odpirala. Sem včeraj malo forum pregledovala pa našla dosti zanimivih tem, danes pa sem se kar prijavla, tak da, mate eno novinko. :D Mene pa zanima če se vam zdi pri 16. letih še prehitro za prvi spolni odnos? S fantom sma pa skupaj že dobro leto, pa ker sma bla že pred tem prijatelja in se je vse skupaj začelo s kofetkanjem in 3 urnimi pogovori, mu res zaupam. Sama ne vidim problema v tem, ker ga mam res zelo rada pa si želim tega, tudi glede kontracepcije sma se že pogovarjala in on sploh noče seksat brez kondoma, jaz pa si grem po tabletke ko se boma odločla. Ampak me zanima vaš pogled na to, ker sem veliko prebrala da ste ble/ste nekatere pri 18., 19. letih device. In se počutim tak mlado v vsem tem... :oops:

Lahko se še prej cepiš proti raku na materičinem vratu če se že nisi.
Thanks to denial, I'm immortal!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Sep. 2010 16:46

ja,se strinjam, bi pač povedala da isto velja za dekle, ki je odprlo temo in se boji spolnih bolezni... Edino pa fant ni mel nobene pred tabo, potem ni možnosti da od njega dobiš HPV. Evo, jz se nism cepila, mam vredu PAP test, na srečo, ampak če bom kdaj mela drugega tipa se grem prej obvezno cepit, raje dat pač več denarja, saj se ti utegne zelo obrestovat, glede na to koliko je HPV dandanes razširjen. In jasno mi je da pri 16-ih ali 18-ih redkokatera ima prišparano 300 evrov al kok že pride cepljenje...Ampak magari sposodiš pa potem vrneš al greš prek študenta delat al karkol, ker menda so kr cirkusi ko maš enkrat pozitiven PAP-test... (če ne verjamete si preberite temo o tem, mene je kr zmrazil ob branju nekaterih postov ki opisujejo različne odščipe...)
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 01. Sep. 2010 19:24

g00fy_qa napisal/-a:Brez kondoma bi bilo sicer boljše seksat, po moje, če si za, si nabavi tabletke.

Meni se pa to ne zdi preveč pametna ideja. Da ne bo že takoj po prvem seksu jokala, da je dobila SPB.
Every rose has its thorn

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov