Bojim se prvega spolnega odnosa...??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ališa napisal/-a:še obstajajo fantje, ki so pripravljeni čakati!
res je. poznam jih kar nekaj. in sicer v primeru, da jim je punca res všeč. ampak ne več kot par mesecev. pa še to ji je bonus, da je še devica, in 'razumejo'. ampak ja, slej kot prej pa tud devica mora dat, drugače gredo naprej. ne poznam nikogar, ki bi čakal več let in da je izven sš ter da tudi sam ni več nedolžen.
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Alwaleed napisal/-a:ališa napisal/-a:še obstajajo fantje, ki so pripravljeni čakati!
Potem pa povej... Kako dolgo je čakal?
3 leta?
Ker če bi te spoznal pri 18-ih, ko še nisi bila pripravljena seksati, in bi res cenil tvojo vzdržnost, potem bi te moral čakati do 21-ega, ko si se počutila pripravljena...
ko bi sama pri sebi vedela, da je ta fant vreden zaupanja in da bi tudi jaz čutila veliko do njega bi že dobil. ker pa do zdaj nisem imela nekaj resnih fantov pač nisem dala.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če misliš, da mu res zaupaš in če sta res tolk dobro seznanjena glede zaščite in jo res nameravata uporabit..men se zdi, da ne bi blo nič narobe, če bi se spustila v to.
ališa, in zakaj nam nočeš zaupat kolk časa je čakal?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Sej je odgovorila v temi, celo na post v katerem je vprašanje, ampak ga "po nesreči" spregledala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
ališa napisal/-a:ko bi sama pri sebi vedela, da je ta fant vreden zaupanja in da bi tudi jaz čutila veliko do njega bi že dobil. ker pa do zdaj nisem imela nekaj resnih fantov pač nisem dala.
Tudi jaz cenim, da si se ravnala v skladu z lastnimi željami, in da se nisi vdala v nekaj, česar si nisi želela, samo zaradi okolice.
(Čeprav imam kot moški seveda raje ženske, ki si nasploh želijo seksa... )
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
OFF TOPIC
@Alwaleed: ker se v povezavi s tabo skoraj vedno govori o seksu, o tem kako rad in drugače seksaš ... me matra firbec: kako pogosto si želiš seksati in kako pogosto dejansko seksaš?
ON TOPIC
@Konkubina*: 16 let ni premlado, jaz sem izgubila nedolžnost še prej in iz slabših razlogov. Očitno sta kar dobro vse premislila in sta pripravljena, mislim, da imata naš blagoslov.
@Alwaleed: ker se v povezavi s tabo skoraj vedno govori o seksu, o tem kako rad in drugače seksaš ... me matra firbec: kako pogosto si želiš seksati in kako pogosto dejansko seksaš?
ON TOPIC
@Konkubina*: 16 let ni premlado, jaz sem izgubila nedolžnost še prej in iz slabših razlogov. Očitno sta kar dobro vse premislila in sta pripravljena, mislim, da imata naš blagoslov.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- artemisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
Konkubina* napisal/-a:Jaz bom kar tu napisala, da nebom nove teme odpirala. Sem včeraj malo forum pregledovala pa našla dosti zanimivih tem, danes pa sem se kar prijavla, tak da, mate eno novinko. Mene pa zanima če se vam zdi pri 16. letih še prehitro za prvi spolni odnos? S fantom sma pa skupaj že dobro leto, pa ker sma bla že pred tem prijatelja in se je vse skupaj začelo s kofetkanjem in 3 urnimi pogovori, mu res zaupam. Sama ne vidim problema v tem, ker ga mam res zelo rada pa si želim tega, tudi glede kontracepcije sma se že pogovarjala in on sploh noče seksat brez kondoma, jaz pa si grem po tabletke ko se boma odločla. Ampak me zanima vaš pogled na to, ker sem veliko prebrala da ste ble/ste nekatere pri 18., 19. letih device. In se počutim tak mlado v vsem tem...
Glede na to, da se poznata že tako dolgo in se o seksu tudi resno pogovarjata, mislim, da ni prehitro...samo ne pozabit na kontracepcijo!
Še odgovor punci, ki je odprla temo: Seksa se pa res nimaš kaj bati!!! Pri 18ih si že dovolj zrela tako da le pogumno!;) Glede straha pred nosečnostjo...če uporabljaš kondome ali tabletke, tako kot je treba, se res nimaš kaj bati...to uporabljamo vsi in dejansko DELUJE!! Je pa res, da prvič boli..ampak to ni taka bolečina, da se je ne bi dalo zdržat...če so šle čez to milijarde in milijarde žensk, boš pa še ti!!! Bolj naravne stvari na svetu ni!
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
purple_rain napisal/-a:^^če misliš, da mu res zaupaš in če sta res tolk dobro seznanjena glede zaščite in jo res nameravata uporabit..men se zdi, da ne bi blo nič narobe, če bi se spustila v to.
ker res ni potrebe da to vsi vedo. lahko samo povem da je minilo toliko časa da sem bila res prepričana v to da se imava rada. in da mi res veliiiiko pomeni ta fant!
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
g00fy_qa napisal/-a:OFF TOPIC @Alwaleed: ker se v povezavi s tabo skoraj vedno govori o seksu, o tem kako rad in drugače seksaš ... me matra firbec: kako pogosto si želiš seksati in kako pogosto dejansko seksaš?
Če je off topic, me lahko vprašaš tudi na ZS, kajne?
Nisem nek ekstrem, če bi rabil 5x na dan seksat, potem ne bi tukaj dolgčasa preganjal
1x na dan mi je čisto v redu, par dni pavze me tudi ne moti, je potem doživljanje bolj intenzivno.
Če govorim o seksu, je to bolj zato, ker mi gre za doživljanje seksa kot nekaj pozitivnega; kot nekaj, kar je samo po sebi v redu; eno področje življenja, ki je povezano z nepotrebnimi, po mojih pogledih srednjeveškimi stigmami. (Kot recimo problem tiste ženske v drugi temi, ki ne ve, ali bi verjela tipu, da je spal na postelji poleg prijateljice, brez da sta se dotaknila, ali ga je vtaknil v prijateljico. Pa saj ženska že ve 99% zgodbe, ve, kje je tip bil, s kom in kako dolgo, ipd. Kaj potem, če ga je še vtaknil? WTF?)
Ne mislim, da bi ljudje morali več seksat, kot jim paše, ampak me moti, da je v družbi toliko kompleksov in predsodkov v zvezi s tem.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
Konkubina* napisal/-a:Jaz bom kar tu napisala, da nebom nove teme odpirala. Sem včeraj malo forum pregledovala pa našla dosti zanimivih tem, danes pa sem se kar prijavla, tak da, mate eno novinko. Mene pa zanima če se vam zdi pri 16. letih še prehitro za prvi spolni odnos? S fantom sma pa skupaj že dobro leto, pa ker sma bla že pred tem prijatelja in se je vse skupaj začelo s kofetkanjem in 3 urnimi pogovori, mu res zaupam. Sama ne vidim problema v tem, ker ga mam res zelo rada pa si želim tega, tudi glede kontracepcije sma se že pogovarjala in on sploh noče seksat brez kondoma, jaz pa si grem po tabletke ko se boma odločla. Ampak me zanima vaš pogled na to, ker sem veliko prebrala da ste ble/ste nekatere pri 18., 19. letih device. In se počutim tak mlado v vsem tem...
Lahko se še prej cepiš proti raku na materičinem vratu če se že nisi.
Thanks to denial, I'm immortal!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ja,se strinjam, bi pač povedala da isto velja za dekle, ki je odprlo temo in se boji spolnih bolezni... Edino pa fant ni mel nobene pred tabo, potem ni možnosti da od njega dobiš HPV. Evo, jz se nism cepila, mam vredu PAP test, na srečo, ampak če bom kdaj mela drugega tipa se grem prej obvezno cepit, raje dat pač več denarja, saj se ti utegne zelo obrestovat, glede na to koliko je HPV dandanes razširjen. In jasno mi je da pri 16-ih ali 18-ih redkokatera ima prišparano 300 evrov al kok že pride cepljenje...Ampak magari sposodiš pa potem vrneš al greš prek študenta delat al karkol, ker menda so kr cirkusi ko maš enkrat pozitiven PAP-test... (če ne verjamete si preberite temo o tem, mene je kr zmrazil ob branju nekaterih postov ki opisujejo različne odščipe...)
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
g00fy_qa napisal/-a:Brez kondoma bi bilo sicer boljše seksat, po moje, če si za, si nabavi tabletke.
Meni se pa to ne zdi preveč pametna ideja. Da ne bo že takoj po prvem seksu jokala, da je dobila SPB.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov