Glede žene smo dobili manj podatkov, vsekakor pa so bili vsi podani preko posrednika (njenega moža, ki je nezadovoljen z odnosom) in na podlagi tega je težko biti speficifičen. Več je ugibanja.
Osebno sem večkrat napisala, da mislim, da OP žene najverjetneje ne zanima, da ga ne ljubi, da ga morda vara. Zelo očitno je, in to sem tudi napisala, da ni zadovoljna z odnosom. Več ne morem ugibat in če imam o njem več podatkov in osebno izkušnjo pogovora z njim, je jasno, da lahko o njem več rečem. (Pa tudi ne vem kaj več bi se ji sploh dalo očitat ... )
Žene ne spoštuje, ne zanima ga, ne ljubi je. Nič ni poskusil, da bi spremenil svoj odnos in ne, prosjačenje za seks s čustvenimi manipulacijami nikakor ni trud za zakon. Vse našteto je jasno razvidno iz zapisov.
Kje ti vidiš drugače?
It na kurbe, varat in po možnosti ženo okužit z STD, ker po tvojem občutku premalo seksa s teboj je gnilo in to je tudi vse. Da to ti prikazuješ kot njegovo žrtev ali celo njegovo dobro dejanje je sprevrženo. Varanje ni problem zaradi dejstva občevanja z drugimi partnerji, ampak zaradi izdaje zaupanja in laži. Varanje ni ista reč kot seksanje z več partnerji.
Ločitev je zrela poteza odrasle osebe, ko ne gre. Vztrajanje v odnosu brez spoštovanja, ljubezni, z varanjem ... je škodljivo in destruktivno za otroke in oba partnerja. It na kurbe je rešitev razvajenih usranih pičkic, ki jih briga zgolj blagostanje njihovih lulčkov, niso pa sposobni ene same zrele odločitve v lajfu. Da imajo taki ljudje otroke je res žalostno.
EDIT: Osebno nikdar ne gledam na spol neke osebe, ko presojam njeno mišljenje ali dejanja. Poglej malo po drugih temah, sem isto ostra do žensk.