znašla sem se v situaciji, ki je ne znam sama rešiti, pa če še tako premišljujem.. s fantom sem v zvezi že 2 leti in ker imam doma problematično družino, so me on in njegova prijazna starša sprejeli v svoj dom, kjer preživim večino časa.
Fant je z mano prijazen, potrpežljiv, skratka, ima me rad. Vseeno sem prišla do točke, ko razmišljam, ali bo naša zveza preživela ali ne.
Vzrok? fantu se preprosto povedano NE LJUBI sexati. V zadnjih treh mesecih sva samo dvkrat, pa še to po 5 min. Verjemite, da sem že tisočkrat dala pobudo in zmeraj je utrujen, zmeraj je nek izgovor. Vprašala sem ga, ali mu nisem privlačna, pa je rekel da to ni problem. Pravi, da ima težave s tem (blokade) in da jih bo že počasi rešil...Vendar nimam občutka, da bi mu bilo mar. Ne trudi se razbiti našega penzionerskega vzorca zveze. Pravzaprav med nama ni tiste iskrice, ki jo vse dobro poznamo... Naša zveza je v vseh pogledih prijateljska in ne romantična.
Sama sem zelo strastna in verjemite, da se te 2 leti krepko držim nazaj. A tudi meni počasi popušča kontrola in zmeraj bolj sanjarim o drugih.... Tu seveda nastopi občutek krivde, glede na to da so njegovi starši tako ljubeznivi do mene. Kako naj rešim nastalo situacijo???