čuftika napisal/-a:sorry Bejb, ampak kaj če je tvoj tip gej?
Edino to mi je logična razlaga. ...

čuftika napisal/-a:sorry Bejb, ampak kaj če je tvoj tip gej?
Edino to mi je logična razlaga. ...
baybebaybe napisal/-a:@haley, res je, da sem že na začetku (kot vsaka normalna ženska) imela pomisleke, ali se splača.... a sem bila v takšnem obdobju, ko se mi je vse sesuvalo, da sem se že v njegovem objemu počutila blaženo.... srečna sem bila že brez tega, ni me toliko motilo ta druga plat (sem si pač misnla, da ma tudi on takšno obdobje in da se bo že sproti uredilo). pa se žau ni. vmes sm se še zelo navezala in mi je toliko težje zapustit človeka, ki me je osrečil na toliko načinov, na enem področju pa me žau ni. Želela bi si, da je tako enostavno, da če sex ne štima da se preprosto odkoraka stran (mimogrede, tudi jaz sem dolgo bila trdno prepričana v to), ampak ni tako enostavno. Ali pač?
@slast - mislim, da sem še kar privlačna, videz ga ne bi smel motit, saj če ne ne bii z mano v prvi vrsti začel mutit.
@čuftka - tudi to sem že pomislila, a mi je že sama ideja tako bizarna, da si ne morem kaj da se ne bi nasmejala. vem, še vedno je 1% možnosti da je gay, ampak v vseh 2 letih ni niti enkrat mi dau misliti da bi lahko bil. pa ga čitam ko odprto knjigo.
Temo sem odprla v upanju, če ima še kakšna punca podoben problem s svojim fantom, zaradi teh "blokad", kr pomoje niti on ne ve kako se jih rešit. Če ima katera izkušnje s tem, in ali se sploh da kaj naredit??
baybebaybe napisal/-a:slast, to kar si napisal/a je točno odraz tega, kar je narobe v naši družbi. kot prvo, če nisi sposoben/sposobna držat pogovora na kulturnem nivoju, prosim ne piši več.
kot drugo : res je sicer, da je sexualna privlačnost pogoj za začetek zveze, vendar ne moreš rečt da je temelj. meni se zdi da je temelj zaupanje in predvsem, da osebo ljubiš, da jo imaš rad in spoštuješ. seveda so prva leta divja (temeljijo na privlačnosti), potem se stvar itak umiri.
Itak da je najlažje zavrečt človeka, ker mu nekaj manjka (potrošniška družba pa to). sprašujem se, če je kakšen način, kako zvezo rešiti - s pogovorom že, ampak tukaj rabi nekaj bolj konkretnega, bolj močnega.
capo di banda napisal/-a:Jaz ti lahko dam kak nasvet za začetek vse kar je napisala čuftika preskoči, ker "baba" je totalno v kurcu, kar se tudi po njenih komentarjih vidi samo laja čez moške, če ti ga 1 mesec ne da v žemljo je po njeno že žigolo ali peder v glavnem luda glava luda baba ... Verjetno ni glih neki oh in sploh pa tudi glava jo jeb* in sedaj smo vsi krivi ker je ona samska, po zdravju je bolje če se vpraša kot da po forumu iz teme v teme njene neumne komentarje berem. Pa že pred mesecem je napisala da bo nehala komentirati tukaj samo očitno punci to ne rata, ja ni deca ni nič potem pa po internetu bluzi ...
Itak da je najlažje zavrečt človeka, ker mu nekaj manjka (potrošniška družba pa to). sprašujem se, če je kakšen način, kako zvezo rešiti - s pogovorom že, ampak tukaj rabi nekaj bolj konkretnega, bolj močnega.
Ja mal je težko it izpod strehe nad glavo pa začet znova samo, če ne sprobaš ne veš.