Blog promiskuitete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slast - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2015
Tinder:
- 28 let star model, 188cm, za faco ni podatka, predvidevamo da je 8+/10 (top 5-10% moške populacije)
- 35 srečanj, od tega je poseksal 15 žensk
- ena ženska mu je povedala, da je zaročena, potem ko sta že sexala
- pove kako so mu ženske dejale, da so pred njim bile na večih dejtih, vendar so to naredile samo zaradi zastonj hrane in pijače
- njega ženske fukajo, ostale tipe izkoriščajo za dobrine (alpha for fuck, beta for buck)
link: http://www.reddit.com/r/Tinder/comments ... nder_date/
- 28 let star model, 188cm, za faco ni podatka, predvidevamo da je 8+/10 (top 5-10% moške populacije)
- 35 srečanj, od tega je poseksal 15 žensk
- ena ženska mu je povedala, da je zaročena, potem ko sta že sexala
- pove kako so mu ženske dejale, da so pred njim bile na večih dejtih, vendar so to naredile samo zaradi zastonj hrane in pijače
- njega ženske fukajo, ostale tipe izkoriščajo za dobrine (alpha for fuck, beta for buck)
link: http://www.reddit.com/r/Tinder/comments ... nder_date/
-
slast - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2015
večja slika: http://i.imgur.com/pOS0Jwz.jpg
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jp, resno.. Koga boli k***c .
To je tako kot da če bi šel ti šprint trenirati z Jamajčanom, nekdo bo imel vedno genetsko prednost.
Moraš pogruntati svoj game, vsak je nekje močan in šibek.
Lahko pa povem da je en moj kolega ridiciously good looking man, in ni vse tako lepo kot se zdi. Večina moških je ljubosumnih na njega, in se počuti ogroženega okoli njega, ženske se mu mečejo pod noge, in pri 26ih še ni imel resne punce, ker mu seveda nikoli ni ratalo obdržati zveze.
In ja, mi je lepo rekel da mu je neumno, da vse ženske mislijo da je samo lep.
In mu verjamem, isto če si rojen v bogato familijo, je fajn, ampak to še ne pomeni da je vse idealno v družini.
To je tako kot da če bi šel ti šprint trenirati z Jamajčanom, nekdo bo imel vedno genetsko prednost.
Lahko pa povem da je en moj kolega ridiciously good looking man, in ni vse tako lepo kot se zdi. Večina moških je ljubosumnih na njega, in se počuti ogroženega okoli njega, ženske se mu mečejo pod noge, in pri 26ih še ni imel resne punce, ker mu seveda nikoli ni ratalo obdržati zveze.
In mu verjamem, isto če si rojen v bogato familijo, je fajn, ampak to še ne pomeni da je vse idealno v družini.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Itak je blokiran .
-
K0zmonawt - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2015
Led Zeppelin napisal/-a:Jp, resno.. Koga boli k***c .
Koga briga, če še ni imel resne punce? Tudi sam imam dva prijatelja (tipična visok-temen-čeden primerka) in se jima ženske masovno mečejo pod noge, punujajo češplje na pladnju in kar nekaj sanjajo o nekih "planih" med te ko se jim onedva v face smejita. Misliš, da imata vsak svojo punco? Ne. Zakaj bi bila v zvezi z eno partnerico, če se lahko na polno okoli fukarita in delata kar jima paše?Ne samo, da sta pri tem onedva več vesela in zadovoljna, ampak so tudi punce, pa poglejmo zakaj - punce so rajši ljubice od res atraktivnih tipov, kot pa da se normalno ustalijo s povprečjem ali pa s čimer koli pod top gensko kvaliteto. Rajši si delijo lepe tipe, kot pa da so v zvezi s tipom, kjer je dolgočasen sex stalnica, emocionalna atrakcija pa na psu. "Osnovnošolsko" zaljubljenost se lahko doživlja samo z lepimi tipi. Lahko takoj odpreš temo "priznam da..." in boš videl, kako ženska napiše da je šla na nek koncert in se (brez zaščite seveda, kot je navada z jebači) sfukarila z 10/10 modelom. Rekla je, da pod to več ne gre.
Pa to, ko od večine tipov slišim, ko govorijo čez lepe tipe, da niso v zvezah in razne vsiljene negativne stvari...to je samo spopadanje oz. obvladovanje realnosti (coping). Se spomnim enega modela, ko je kr nekaj moril mojemu frendu, češ "Daj saj kondom gor natakni, preden boš kaj fasal ob vsem tem počenjanju...".Seveda sem se jaz oglasil z: "Lej, on fuka na polno in to lepe dekline, med tem ko ti doma drkaš..." in je model skoraj skočil name.
Bi me pa zanimalo glede tega tvojga frenda;
1. Je tipični visok-temen-čeden primerek?
2. Približno koliko bab je že požgal?
3. Kolikšno uspešnost ima v night-life-u? (poznam modela, lahko bi rekel da je maneken, ki ima 80% uspešnost v takih okoliščinah, kar pomeni da skoraj vsako žensko lahko domov odpelje, pri tem jo pa požge brez zaščite)
4. Ali ob njem ženske pozabijo na svoje fante, koliko je kaj varanja?
5. Sex brez zaščite - stalnica?
Alfa izgled = to je life.
Alpha male = LIFE
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Joj model si težek, uporabnica je bla valda sarkastična in desetka je bla mišljena za kemijo med njima, ne sam izgled, ker ne boš verjel, tudi ljudje, ki niso 10ka po videzu imajo med sabo lahko 'bolano' kemijo..
Kakršne koli probleme,slabe izkušnje imaš, razreši jih sam pri sebi ali s strokovno pomočjo,ker to tvoje teženje folku tle gor je šlo že čez vse meje..
Kakršne koli probleme,slabe izkušnje imaš, razreši jih sam pri sebi ali s strokovno pomočjo,ker to tvoje teženje folku tle gor je šlo že čez vse meje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
K0zmonawt - Sramežljivka
hayley napisal/-a:Joj model si težek, uporabnica je bla valda sarkastična in desetka je bla mišljena za kemijo med njima, ne sam izgled, ker ne boš verjel, tudi ljudje, ki niso 10ka po videzu imajo med sabo lahko 'bolano' kemijo..
Izjemno lep tip in sex brez zaščite prvi večer. Tu se debata konča.
daj no, itak vam je dosadno tu.
Alpha male = LIFE
-
P***a moderatorji, a ne morete blokirat IPja?
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Pa a ni ta forum namenjen temu, da se prosto izražajo mnenja... ker so tudi drugi uporabniki kar harsh na trenutke. On ima pač neke frustracije, ker ne dobi žensk, ki si jih želi zato pa je njegov pogled dokaj obsojajoč.
Meni gre sicer tudi na živce na trenutke, ko malo prebiram forum ampak roko na srce kaj pa naj še sploh napišemo ob vseh teh temah... ženske se ipak pritožujejo čez vse; ni me poklical, preveč me je klical, nočem toliko seksat, premalo seksava itd. Moški niso naravnani na konstantno analiziranje vsega, neskončne pogovore in reševanje problemov v trdo s pogovori, še manj pa jim gredo od rok detektivske igrice pri ugotavljanju vaših stotih želja in pomislekov.
Iskreno, že meni bi se ob marsikateri uporabnici zmešalo pa sem že sama komplicirana in zahtevna ženska. Kaj šele moškim... in potem ne dovolimo nekega moškega pogleda, čeprav je na trenutke res malo ekstremističen, ampak taki so tudi drugi...
Seveda je edini drugi moški, ki sodeluje LZ, ki pa itak napiše to kar ženske želijo slišati... se je že prilagodil forumu.
Meni gre sicer tudi na živce na trenutke, ko malo prebiram forum ampak roko na srce kaj pa naj še sploh napišemo ob vseh teh temah... ženske se ipak pritožujejo čez vse; ni me poklical, preveč me je klical, nočem toliko seksat, premalo seksava itd. Moški niso naravnani na konstantno analiziranje vsega, neskončne pogovore in reševanje problemov v trdo s pogovori, še manj pa jim gredo od rok detektivske igrice pri ugotavljanju vaših stotih želja in pomislekov.
Iskreno, že meni bi se ob marsikateri uporabnici zmešalo pa sem že sama komplicirana in zahtevna ženska. Kaj šele moškim... in potem ne dovolimo nekega moškega pogleda, čeprav je na trenutke res malo ekstremističen, ampak taki so tudi drugi...
Seveda je edini drugi moški, ki sodeluje LZ, ki pa itak napiše to kar ženske želijo slišati... se je že prilagodil forumu.
-
K0zmonawt - Sramežljivka
katy. napisal/-a:Pa a ni ta forum namenjen temu, da se prosto izražajo mnenja... ker so tudi drugi uporabniki kar harsh na trenutke. On ima pač neke frustracije, ker ne dobi žensk, ki si jih želi zato pa je njegov pogled dokaj obsojajoč.
Moje delo je končano. Odhajam iz tega foruma.
Zadnjič spremenil K0zmonawt, dne 28. Jun. 2015 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Alpha male = LIFE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]