Bivši vaših partnerjev.. ;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, temu je pa bolj težko verjeti. Zakaj bi se pa človek načrtno branil, da nekoga samo "pofejsbuka"? Eno je, da se ne spomniš česa takega, drugo pa je, da te nekdo celo opomni na bivšo v kontekstu fb, in ni ga človeka, ki ne bi preveril vsaj profilne slike. To še ne pomeni vohunjenje, zdi se mi čisto človeška lastnost. Radovednost namreč.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Verjemite kar želite, ampak če meni tip omeni da je bivši bilo ime Matilda, čez tri mesece izvem da se je pisala Havdrek, čez en teden se pa spravim celo fejsbuk čekirat, že jaz trikrat vmes pozabim na vse skupaj. Sej se ne gre da se načrtno izogibaš ono ''o đizs krajst ful bi rada to Matildo vidla pa ne smem''.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Njegove prve dekline se spomnim iz gimnazije, je bla ene dve leti starejša od mene, tk da vem, kak je zgledala in je bla luštna, vredu punca. Tisto bivšo, s katero je bil pred mano, pa sem spoznala še, ko sta bla ona dva par. Je bla simpatična, ampak on je bil še bolj, tk da...sorry, cutie... Potem smo se še večkrat vidli, ko sma mi2 že začela, pač smo se gibali v podobnih prijateljskih krogih, večkrat tud na kakih piknikih bli skup. Moram rečt, da je kul ženska, sma se večkrat menli, tud na fb sva dodani, normalno. Moj nima več z njo nobenih stikov, nekajkrat ji je računalnik popravljal, to je blo pa to.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
positive vibration napisal/-a:Moj nima več z njo nobenih stikov, nekajkrat ji je računalnik popravljal, to je blo pa to.
Hahahaha to imamo pa pomojem vse enega bivšega za računalnik popravljat ane?
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eh, jz mam kr zdajšnjega za take zadeve, je pravi maher Če kdo kaj rabi, sej ne, da mu delam reklamo Moji bivši so bli za računalnike še bolj mutavi od mene, sami neki umetniki in športniki.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
S čist ta prvim, ki sem bla sva oba bila en drugemu prvi resni partner (najstnika), tak da nekih bivših ni blo ravno. Sva bila tud kar nekaj let skupaj, na koncu je bla zveza precej "burna". Za enga drugega bivšega vem, da je imel dve mal bolj resni pred mano, vedela sem samo da sta imele isto ime kakšno sem pa slučajno kasnej zvedla ko sem njegove stare slike gledala na fb kjer mu je ena od teh komentirala. Kak zgledata, nimam pojma. Mi je pa tudi na začetku zveze povedal, da tu pa tam še poklepetata, takrat se niti nisem tolko ukvarjala s tem ker nisva bila dolgo skupaj. Jaz mam tako navado, da se raje izogibam teh pogovorov in na fb raje ne gledam slik (verjetno se moja nesamozavest boji, da so dost lepše od mene pa niti ne upam pogledat)... v bistvu sploh nočem vedet. Kar mi želi sam povedat mi naj pove, tud jaz ne govorim o svojih bivših razen če me trenutni partner vpraša kar ga zanima. No ta čist prvi bivši ima pa zdaj prvo resno punco po tistem kar sva končala (je tud že par let od tega), tak da njeno sliko sem videla in je kar precej simpatična (damn it!) Mogoče pa le najde srečo z njo. Sicer pa glede na to, da sem samska trenutno se mi ni treba ukvarjat z nobenimi bivšimi - vsaj nekaj pozitivnega.
Yada, yada, yada...
-
KratakSpoj - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2012
Od sedanjega fanta (sva tudi nekaj časa skupaj) poznam dve bivši - resni. Od obeh vem imena, vendar to ta zadnjo, tore to pred mano poznam zelo dobro. Tako zunanjost (bi jo prepoznala na ulici) kot tudi notranjost (koliko je pač fant o njej povedal). Ni je ravno hvalil. Ta je namreč pustila - takrat - mojega sedanjega in bila skupaj z njegovim (na žalost še vedno) najboljšim prijateljem. Tako, da nima lepih spominov nanjo. Ne morem reči, da je ravno "cuker"!
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Veerle napisal/-a:tanF napisal/-a:AMPAK, vsi smo delali napake v svojem življenju zato če niso bile ravno prijetne njegove bivšje pač jebiga.
ti poleg drugih še slovnične. daj skenslaj ta J pri bivših, ker je boleč. in zlo nelaskajoč tebi.
BIVŠJE BIVŠJE BIVŠJE
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Lol, me je nasmejalo, ampak..ne se dret.
It was forever..but it didnt last long..
-
curvelicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2012
- Kraj: Gorenjska
Dejansko te njegova preteklost nebi mogla obremenjevat ..
Razen če se zgodi tako kot pri meni, da je njegova preteklost v najini sedanjosti- oz. njegova bivša..
In to že od začetka najine zveze , po 3 letih še vedno nekaj hoče dosežt..
Pomojem morem tudi sama sebe malo vprašat , da glede na to da ji še vedno odpisuje ga to ne moti ... ali pa enostavno še ni prebolel....
Žalostno po toliko časa
Razen če se zgodi tako kot pri meni, da je njegova preteklost v najini sedanjosti- oz. njegova bivša..
In to že od začetka najine zveze , po 3 letih še vedno nekaj hoče dosežt..
Pomojem morem tudi sama sebe malo vprašat , da glede na to da ji še vedno odpisuje ga to ne moti ... ali pa enostavno še ni prebolel....
Žalostno po toliko časa
Curves is what i wear best.
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Hja, za seboj imam samo eno resno zvezo in tako samo eno izkusnjo. Pred menoj je bil v stirimesecni zvezi s sosolko, malo sem bila radovedna, kaksna je in kako izgleda. Ker je v tistih casih od raznik -bookov obstajal samo yearbook, sem tam pogledala njeno sliko. On pa itak da ni imel kaj prevec pozitivnega povedati o njej. Videla sem jo samo enkrat, pozdravili smo se in to je bilo to.
V splosnem mislim, da je bolje, da bivsi bolj kot ne izginejo iz nasega zivljenja.
V splosnem mislim, da je bolje, da bivsi bolj kot ne izginejo iz nasega zivljenja.
-
Vincent - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2011
Js sm se na bivšo punco mojega bivšega fanta obrnila takrat, ko sem hotela dobit njegov kontakt. Bila sem firbčna in želela sem izvedeti, kako mu laufa življenje. Kontakta nisem dobila, sem pa izvedeli mnogo ekstra sočnih zadev o njem; o tem, kako je finančno izkoriščal punco, kako zelo patetičen lažnivec je bil in konec koncev od nje sem zvedela tudi, da ji je povedal, da naj bi bila jaz "že mrtva". Yeah, that's my boy.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če prav razumem, si se nanjo obrnila zaradi njegovega kontakta po vajini zvezi? A je spremenil tel. št. in bivališče, da ga nisi našla, ali kako?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov