Bivši vaših partnerjev.. ;)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 31. Jan. 2012 12:22

Pred nekaj dnevi ko sem se peljala z dejta, sem razmišljala kakšni so bili kaj moji bivši in šla v zgodovinska dejstva :lol: ko sem se poskušala spomnit kakšne so bile kaj bivše punce mojih fantov (to se zdaj sliši kot bi jih bilo 15, lol)...
Nisem privoščljivka ali kaj podobnega, če mi je kakšna punca res lepa, bom to tudi rekla na glas, jo pohvalila,.. ampak, za bivše punce pa, kolikor sem se jih spomnila, bi rekla lahko samo za eno da je bila res cukerček :hearts: .. da o eni zdajšnji niti ne govorim, ker bi samo sebe blamirala, kar se tiče videza... hec :D

Torej, kaj pa bivši od vaših sedanjih partnerjev? Ste jih kdaj spoznali, kakšni so se vam zdeli? (Zunanjost in notranjost, če ste jih podrobneje spoznali)
*.*
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 31. Jan. 2012 12:31

Kaj je point te teme? To je itak njihova stvar, sploh pa preteklost...

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 31. Jan. 2012 13:06

ne poznam nobene in me niti ne zanima kakšne so, če so.
Vsak raj ima svojo kačo.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 31. Jan. 2012 13:14

Preteklost je treba pustiti v preteklosti! Čeprav sem bila sama dolgo ljubosumna na bivšo svojega, sedaj se sprašujem, kaj mi ni bilo jasno, glede na to, da se mi ne zdi ne vem kakšna lepotica. :oops:

Manj ko veš glede bivših, boljše je!
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 31. Jan. 2012 13:37

Zakaj pa vam je to tabu tema?
Jaz sem jih že par spoznala, ko smo se zunaj srečali. Vse prijetne in prijazne punce. Za ene par bi rekla, da so zelo lepe, spet druge malo manj. Sem se pa z eno njegovo bivšo spoprijateljila celo :P, pa ga ne moti.
Aja edino kar mi je zelo zanimivo je to, da so čisto vse (te kar sem jih jaz spoznala) rdečelaske :D.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 31. Jan. 2012 14:04

Captain Obvious sporoča: očitno pada na rdečelaske :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 31. Jan. 2012 14:17

Huh, nisem pričakovala takšnega odziva :)

Jaz sem se do zdaj z vsemi lahko tudi kaj malega o bivših pomenila, ne vem zakaj bi to skrivala, konec koncev so bili del življenja in se mi zdi čisto normalno in celo pošteno, da tudi o tem veš kakšno malenkost, ni mi treba zdaj kazat slik s skupnega dopusta ali kaj podobnega, je celo prijetno če izveš da so bile bivše neke normalne ženske (ali moški), ne pa da bi zdaj izvedela da je bila ena narkomanka, druga alkoholičarka ki se zdravi, tretja prostitutka... Bi se resno vprašala, s kakšnim človekom sem in kakšna sem jaz. Naštela sem samo ekstreme, ampak upam da ste dojeli poanto..
*.*
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 31. Jan. 2012 14:24

ja Dioniz to mi je jasno :P samo zanimivo mi je kako je dosleden glede tega
Breakfast is my religion! (The Mask)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 31. Jan. 2012 14:46

Ja dojeli smo poanto, ti si biser vseh biserov.
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 31. Jan. 2012 15:00

:roll:

OK, se opravičujem ker sem si dovolila odpret takšno temo, res sem hotela samo sebe poudarit kako sem biser in najboljša in najlepša ter najpametnejša, kakopak. Tudi najboljša v postelji, normalno, to spada poleg.
*.*
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 31. Jan. 2012 15:19

^^
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 31. Jan. 2012 15:33

Nikol nisem poznala bivših od nobenega svoje tipa. Ok, razen od prvega fanta v srednji šoli. Povprečna punca, tako kot jaz.
Saj ne gre za to, da bi bila tabu tema. Samo jaz nikoli nisem imela fanta iz istega kraja ali socialnih krogov in posledično se nismo ravno srečevali. Ne bom pa šla zdaj na FB vohunit za njimi, ker se mi pač ne zdi tako strašno pomembno vedet vsega o njih. Za pomembnejše zveze, ki so jih imeli moji dosedanji partnerji pa recimo vem, zakaj so se končale. Ampak to o puncah samih nič ne pove.
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 31. Jan. 2012 15:34

Saj nisem nikjer napisala, kakšne so bile dejansko, tisti opis je bil pač mišljen splošno, kar sem tudi poudarila.
Ni bila tema mišljena tako kot ste to nekateri dojeli (da bi samo sebe hvalila tujcem na forumu, zakaj?), res ne.
*.*
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 31. Jan. 2012 15:57

Ma jaz se niti ne obremenjujem s tem v čem sem boljša/slabša od bivše. Bivši niso kar brez razloga bivši in očitno mu pač nekaj na njej ni pasalo, da sta šla narazen. Poznam bivšo od mojega - nekajkrat sem jo videla, ampak že preden sva bila skupaj. Odkar sva skupaj smo se enkrat srečali McDonaldsu in smo se normalno pozdravili, v neke debate pa se nismo spuščali. Nimam zakaj bit jezna na njo, ker ima novega tipa in se je distancirala. Meni se ne zdi slaba punca, ampak je ne poznam tako dobro da bi lahko govorila o tem.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Jan. 2012 16:23

_patchouli_ napisal/-a:Nikol nisem poznala bivših od nobenega svoje tipa. /.../ jaz nikoli nisem imela fanta iz istega kraja ali socialnih krogov in posledično se nismo ravno srečevali. /.../ Za pomembnejše zveze, ki so jih imeli moji dosedanji partnerji pa recimo vem, zakaj so se končale. Ampak to o puncah samih nič ne pove.
Imam podobne izkušnje.
Razene ene..ahem, zoprne situacije, zarad katere sem si mal živce kravžljala :D, je bila 1x ena, glasbenica, kot tudi tisti takratni tip, jz pa bolj netalentirana ne bi mogla bit, in me je predvsem to žrlo, da pač nimam za burek proti njej, glede umetniški talentov. No, ta dečko ima zdej tud eno umetnico, zgleda jima gre fajn.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]