Bivši vaših partnerjev.. ;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ozmus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2012
Moje skromno mnenje (moško) glede bivših tipov punce, ki jo osvajaš. Mislim, da ni glih prijetno brskat po bivši zgodovini vez in s kakšnim tipom je bila prej v vezi. Kar pove punca sama, kaj več pa ne mislim drezat. Kar je bilo prej je preteklost. Prihodnost se gradi v novi vezi.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mene samo zanima če so lepo ravnali z njo, in to je vse.
Bivše moraš spoštovati, saj so bili nekoč del njenega življenja.
Zdaj je s tabo, to je vse kar te mora brigati.
Bivše moraš spoštovati, saj so bili nekoč del njenega življenja.
Zdaj je s tabo, to je vse kar te mora brigati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Zakva ste jo pa napadl tkole...
wtf res...
"kaj je point te teme" ipd komentarji ob poplavi idiotskih tem in vaših sodelovanj v le-teh; niso na mestu
Nekateri pa pišete tukej ko da so vse bivše/bivši zmaji, ki vam ga hočejo nazaj vzet... Ne štekam - če je vaš partner vreden tega, da ste skupaj... potem ne bo lazil nazaj k njej/mu, če pa on/a kaj rine vanj/o se pa tut nimate za bat...
kakšni "priložnost dela tatu" ipd - NE pridejo v poštev...
wtf res...
"kaj je point te teme" ipd komentarji ob poplavi idiotskih tem in vaših sodelovanj v le-teh; niso na mestu
Nekateri pa pišete tukej ko da so vse bivše/bivši zmaji, ki vam ga hočejo nazaj vzet... Ne štekam - če je vaš partner vreden tega, da ste skupaj... potem ne bo lazil nazaj k njej/mu, če pa on/a kaj rine vanj/o se pa tut nimate za bat...
kakšni "priložnost dela tatu" ipd - NE pridejo v poštev...
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kako pa veš kakšne so dejansko njegove bivše? So bile morda tvoje prijateljice?
Poznam tako bivše, kot tiste s katerimi je bil po meni. Nimam mnenja o njih, poznam jih itak samo vizuelno ali pa smo par besed spregovorili na kavi. Marsikatera je imela probleme s tem ker sva ostala prijatelja, ampak to sta ponavadi reševala sama. Zato mislim da je brezveze ocenjevat njegove bivše, ker jih ne poznaš, vsaj predvidevam.
Poznam tako bivše, kot tiste s katerimi je bil po meni. Nimam mnenja o njih, poznam jih itak samo vizuelno ali pa smo par besed spregovorili na kavi. Marsikatera je imela probleme s tem ker sva ostala prijatelja, ampak to sta ponavadi reševala sama. Zato mislim da je brezveze ocenjevat njegove bivše, ker jih ne poznaš, vsaj predvidevam.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Njegovih resnih bivših ne poznam, pa tut velik jih ni blo. Nekaj malega vem o tistih parih ''muhah enomesečnicah'', ampak mi niso pomembne. Se mi pa ne zdi nič slabega pogovarjat se o kakšni bivši /kakšnemu bivšemu, dejansko je to del tvojega in partnerjevega življenja. Ne vem zakaj bi bila to neka tabu tema, sploh pa v partnerstvu...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ta forum je pa res ogledalo našega naroda. Punca odpre temo, ki sploh ni napačna, pove nekaj pozitivnega o sebi (prav tako o bivši punci svojega fanta), pa vse skupaj obrnete, češ, da se je prišla sem pohvalit ter skačete v luft, da se o bivših ne poizveduje. Kdo sploh omenja kakršno koli vohunjenje za bivšimi naših partnerjev? Ajme no, dajte enkrat v življenju raje biti tiho kot klobasariti bedarije.
Nekateri ste precej občutljivi na to, če se kdo pohvali, po drugi strani pa v temah namenjenih svetovanju špilate psihologe, kako je potrebno imeti dobro mnenje o sebi in se ceniti. Odločite se že, kaj bi radi sporočili svetu in se ne počutite ogroženo takoj, ko kdo pove, da ima dobro mnenje o sebi.
No, če še sama pristavim pisker ... Pri nobenem od bivših nisem poznala nobene njegove bivše, sem pa eno enkrat srečala na pikniku, kjer je kelnarila, in čeprav se mi je zdela prva liga (vizualno in glede izobrazbe), mi je malo po tistem bivši rekel, da sem zanj jaz najlepša in da nobena njegova bivša ni imela tega kar imam jaz (s tem je mislil na skupek vsega, predvsem osebnost). Verjetno je vedel, da mora to reči, ker je vedel, da sva se srečali (ona me ni videla, niti ni vedela, katera je punca njenega bivšega).
Drugo pa mi je pokazal na FB, ampak mi vizualno ni bila niti malo všeč. Ni pa o nobeni nič razlagal, mogoče 1x na leto, ko je razlagal o čem in jo omenil vmes, za drugo pa samo, ko sem ga sama vprašala o preostalih bivših (kako dolgo so trajale zveze, ne o tem, kdo so). Itak pa je bila samo ena iz mojega konca (no, kakšnih 8km vstran), pa še tiste nisem nikoli videla.
Bivše mi v dosedanjih zvezah niso predstavljale nobene "nevarnosti", ker nikoli ni bilo razloga za vohljanje o njih, če že, je večje sevanje predstavljala kakšna druga ženska, ki ni bila v nobeni posebni povezavi s katerim mojim bivšim, pa je prišlo do kakšnih afer.
Nekateri ste precej občutljivi na to, če se kdo pohvali, po drugi strani pa v temah namenjenih svetovanju špilate psihologe, kako je potrebno imeti dobro mnenje o sebi in se ceniti. Odločite se že, kaj bi radi sporočili svetu in se ne počutite ogroženo takoj, ko kdo pove, da ima dobro mnenje o sebi.
No, če še sama pristavim pisker ... Pri nobenem od bivših nisem poznala nobene njegove bivše, sem pa eno enkrat srečala na pikniku, kjer je kelnarila, in čeprav se mi je zdela prva liga (vizualno in glede izobrazbe), mi je malo po tistem bivši rekel, da sem zanj jaz najlepša in da nobena njegova bivša ni imela tega kar imam jaz (s tem je mislil na skupek vsega, predvsem osebnost). Verjetno je vedel, da mora to reči, ker je vedel, da sva se srečali (ona me ni videla, niti ni vedela, katera je punca njenega bivšega).
Drugo pa mi je pokazal na FB, ampak mi vizualno ni bila niti malo všeč. Ni pa o nobeni nič razlagal, mogoče 1x na leto, ko je razlagal o čem in jo omenil vmes, za drugo pa samo, ko sem ga sama vprašala o preostalih bivših (kako dolgo so trajale zveze, ne o tem, kdo so). Itak pa je bila samo ena iz mojega konca (no, kakšnih 8km vstran), pa še tiste nisem nikoli videla.
Bivše mi v dosedanjih zvezah niso predstavljale nobene "nevarnosti", ker nikoli ni bilo razloga za vohljanje o njih, če že, je večje sevanje predstavljala kakšna druga ženska, ki ni bila v nobeni posebni povezavi s katerim mojim bivšim, pa je prišlo do kakšnih afer.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 17. Mar. 2012 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Tamala_mrha lepo povedano! Če ti tema ne paše, jo pač pusti, drugače pa napiši kaj pametnega ...
Se mi zdi, da je do neke mere tudi zdravo kakšno besedo rečt o bivšjih partnerjih in s punco imava lepo razčiščeno okoli tega.
Sem izvedel s katerima je bila pred mano in glede na to, da je ona zelo lepa punca bi pričakoval, da je bil tudi tip nek maneken
No, na srečo sem se motil in me ni strah, da bi kadarkoli šla nazaj k njima
Prej s kakšnim novim, če že.
Ona je pa tudi izvedela vse kar je hotela vedeti o mojih bivšjih in mislim, da je ni strah, da bi se vrnil h kakšni bivšji.
Sploh ko z njimi ne navezujem nekih stikov in ne hodimo po kavicah in podobne zadeve.
Se mi zdi, da je do neke mere tudi zdravo kakšno besedo rečt o bivšjih partnerjih in s punco imava lepo razčiščeno okoli tega.
Sem izvedel s katerima je bila pred mano in glede na to, da je ona zelo lepa punca bi pričakoval, da je bil tudi tip nek maneken
No, na srečo sem se motil in me ni strah, da bi kadarkoli šla nazaj k njima
Prej s kakšnim novim, če že.
Ona je pa tudi izvedela vse kar je hotela vedeti o mojih bivšjih in mislim, da je ni strah, da bi se vrnil h kakšni bivšji.
Sploh ko z njimi ne navezujem nekih stikov in ne hodimo po kavicah in podobne zadeve.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
claire napisal/-a:^^ ja, ampak to, da je mel moj tip 10 let nazaj rejverko, ki je žrla cukre in lazla po ambasadi, ne dela mene ne rejverko in noro na cukre.
in to, da je moj frend mel nekoč eno kulsko punco, ne spremeni dejstva, da ima zdaj smotanko, ki bi jo blo treba fajn zašolat.
tudi meni niti približno ni več všeč tip vk terega sem bila noro zatreskana v srednji.
pač vlečt take povezave je hecno in ne vzročno povezano. vsaka naj se visoko ceni, ne glede na to kakšne in kdo so bile bivše. that's all.
Absolutno, saj ni bilo debate okoli tega, da sodimo ljudi po zunanjosti oz. uspehu in da mora biti čudno, če ima nekdo po propadli zvezi z lepo, zaželjeno in uspešno punco, eno tako, ki za večino ni nič od tega (blizu nekim splošno znanim in zasidranim idealom sodobne družbe, drugače je lepota itak relativna). Nesmiselno je vlačiti paralele med bivšimi in sedanjimi, ker je vsak svet zase. Vsake oči imajo svojega malarja in svoje razloge, zakaj so z nekom skupaj.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
claire napisal/-a:tanF napisal/-a: napiši kaj pametnega ...
zelo lepa punca bi pričakoval, da je bil tudi tip nek maneken
No, na srečo sem se motil
prosim vsaj svoj nasvet upoštevaj. in napiši kaj pametnega. ker tole... je tipična zabloda- skurbala se bo samo z lepšimi od mene. LOL.
Ok, i'm out, ker bom naredila celo sranje v tej "idilični" temi.
Ok, malo slabo sem se izrazil in verjemi, da nisem tip ko si misli, da če se en grdavž okoli nje suče, da pa nima možnosti. Enako stopnja izobrazbe pri izbiri partnerja ne igra nobene vloge.
Bolj sem hotel povedati, da noben ni bil kaj preveč posebnega (ne zunaj, ne noter) in čustva do bivšjih so davno izplahtela...
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
tanF napisal/-a:Bolj sem hotel povedati, da noben ni bil kaj preveč posebnega (ne zunaj, ne noter) in čustva do bivšjih so davno izplahtela...
Se pravi si tudi ti gravžek?
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Zna bit problem, ce tip ni prebolel kaksno bivso ali kaksno njeno dejanje.
Osebno sem to dozivela z enim tipom, ki ga je bivsa prevarala, on pa jo je imel ful rad, in vem da takrat sem se pocutila skoraj nicvredno. Tip je vlekel tolk kompleksov, da mi je prav vplival negativno. Skoz v mislih sem se primerjala s tisto punco, pa sem razumsko vedla, da ne smem to poceti.
Najbolj od vsega, me je zrlo, ker je se meni zdelo, da je tista punca cist povprecna, kar se tice videza in izobrazbe, celo se mi je zdela taka neurejena.
Skratka sem tisto zgodbo pravocasno prekinila in sla naprej.
Osebno sem to dozivela z enim tipom, ki ga je bivsa prevarala, on pa jo je imel ful rad, in vem da takrat sem se pocutila skoraj nicvredno. Tip je vlekel tolk kompleksov, da mi je prav vplival negativno. Skoz v mislih sem se primerjala s tisto punco, pa sem razumsko vedla, da ne smem to poceti.
Najbolj od vsega, me je zrlo, ker je se meni zdelo, da je tista punca cist povprecna, kar se tice videza in izobrazbe, celo se mi je zdela taka neurejena.
Skratka sem tisto zgodbo pravocasno prekinila in sla naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov