BIVŠI
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MISSbaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2010
Žiujo.
Imam en problem. Imam fanta z katerim se poznama 8 mesecev skupaj sva 5 mesecev. Pred njim sem imela že 2 resni zvezi, zadnja je trajala 3-4 mesece( tega fanta bom poimenovala X - da nebom skoz pisala ) . Problem je da sem bila noro zaljubljena v X fanta in ga nikakor nisem mogla pozabit. Nato sem z zdajšnim fantom začela hodit po 3 mesecih spoznavanja..čeprav nisem še čisto prebolela bivšega. ampak zdaj se mi zdi da še včasih pomislim na tega X fanta čeprav je od tega kar sva končala že več kot pol leta in nevem še zmeraj se mi zdi da čutim nekaj do njega. Nevem v čem je problem ampak zdajšnega fanta imam zelo rada ampak se še zadnje čase kar spominjam bivšega, pogrešam njegovo družno itd. mogoče je vzrok v tem da nisma na koncu razčistla vsega ampak sva kar končala.
Nevem niti ali je bolje da prekinem z zdajšnim fantom ali grem tako naprej, kr imam slabo vest ker včasih pomislim na bivšega.. :S
Imam en problem. Imam fanta z katerim se poznama 8 mesecev skupaj sva 5 mesecev. Pred njim sem imela že 2 resni zvezi, zadnja je trajala 3-4 mesece( tega fanta bom poimenovala X - da nebom skoz pisala ) . Problem je da sem bila noro zaljubljena v X fanta in ga nikakor nisem mogla pozabit. Nato sem z zdajšnim fantom začela hodit po 3 mesecih spoznavanja..čeprav nisem še čisto prebolela bivšega. ampak zdaj se mi zdi da še včasih pomislim na tega X fanta čeprav je od tega kar sva končala že več kot pol leta in nevem še zmeraj se mi zdi da čutim nekaj do njega. Nevem v čem je problem ampak zdajšnega fanta imam zelo rada ampak se še zadnje čase kar spominjam bivšega, pogrešam njegovo družno itd. mogoče je vzrok v tem da nisma na koncu razčistla vsega ampak sva kar končala.
Nevem niti ali je bolje da prekinem z zdajšnim fantom ali grem tako naprej, kr imam slabo vest ker včasih pomislim na bivšega.. :S
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^prekini z novim - ker ni fer do njega, po eni strani niti do tebe.
Preboli bivšega.
Ukvarjej se s sabo, spoznavi se, tralala.
"Sprejmi" novega (s tem ne mislim sedanjega), ko boš čutila, da je čas za to, ne pa nadomeščat propadlih zvez z novimi (ne govorim samo zate, v splošnem se mi zdi to pametna stvar to be done).
..domnevam, da si še precej mlada ("resna zveza..3-4 mesecev"), torej imaš še čas za vse te fore, vmes se pa probi čim manj sekirat in obremenjevat. Bojda je življenje samo eno - uživej ga, ne si ga dodatno komplicirat (tega bo, žal, še velik).
Preboli bivšega.
Ukvarjej se s sabo, spoznavi se, tralala.
"Sprejmi" novega (s tem ne mislim sedanjega), ko boš čutila, da je čas za to, ne pa nadomeščat propadlih zvez z novimi (ne govorim samo zate, v splošnem se mi zdi to pametna stvar to be done).
..domnevam, da si še precej mlada ("resna zveza..3-4 mesecev"), torej imaš še čas za vse te fore, vmes se pa probi čim manj sekirat in obremenjevat. Bojda je življenje samo eno - uživej ga, ne si ga dodatno komplicirat (tega bo, žal, še velik).
- MISSbaby
- Sramežljivka
20 bom ..
Fora je da s tem fantom se imam super, imam ga rada itd. po eni strani nočm prekinit z njim kr sm se že ful navadla itd. skor use kar počneva počneva skupaj..
Nevem zakaj sploh razmišljam o bivšem :S po eni strani še kr upam da se bova srečala , se imela kei za pogovarjat, šla na pijačo itd. po drugi strani pa si mislim da si me ne zasluži itd. :S zmedena sm ful..
Fora je da s tem fantom se imam super, imam ga rada itd. po eni strani nočm prekinit z njim kr sm se že ful navadla itd. skor use kar počneva počneva skupaj..
Nevem zakaj sploh razmišljam o bivšem :S po eni strani še kr upam da se bova srečala , se imela kei za pogovarjat, šla na pijačo itd. po drugi strani pa si mislim da si me ne zasluži itd. :S zmedena sm ful..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa se ti to zdi "dovolj" za zvezo? Da se človeka smo "navadiš"?MISSbaby napisal/-a:sm se že ful navadla itd.
Hm. Mah, sej jz te razumem.
Verjetno na bivšega tolk misliš, kar si tud sama ugotovila, ker nisi dobila nekega "zaključka" (closure), da bi lahko šla s tem potem naprej..
- MISSbaby
- Sramežljivka
Mah, kr neki.. js nism bla zihr, pol on ni biu zihr da je to to.. pol je biušo naenkrat začeu ljubit, pol sm bla čist konc jst( sm spoznala da ga ljubim- pač ko zgubiš spoznaš kar si meu) pol je biu z biušo (je njo ljubil) pol je spet mene htel ko ga ona ni htela ( je mene ljubil) zj pa sta z bivšo skp in njo ljubi.. thats all .. smešn use skp ja.. WEM :S
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
MISSbaby napisal/-a:Nevem niti ali je bolje da prekinem z zdajšnim fantom ali grem tako naprej, kr imam slabo vest ker včasih pomislim na bivšega.. :S
Ne prekinjaj nič. Normalno je, da se spomniš preteklosti. Normalno je, da se še spomniš čustev, ki si jih takrat doživljala. Normalno je, da boš kdaj v prihodnosti tudi tako čutila še do koga drugega. Noben človek ni trdnjava.
Takšne misli ne pomenijo, da nimaš rada sedanjega fanta. Razen če iz drugih razlogov veš, da ga nimaš rada.
Zavedaj se, da so to samo misli. Loči med takšnimi mislimi in realnostjo. Ne pusti, da te zavedejo. Ne zgradi si nekih sanj v oblakih, da bi zaradi njih pozabila na sedanjega fanta. Tvoja realnost je tu in zdaj.
Nič ni nenavadnega, da se preteklosti še spomniš, in da se ti čustva še kdaj prebudijo. S časom se ti bo to čedalje manj dogajalo. Če se s sedanjim fantom razumeta, ni razloga, da bi se z njim razhajala, samo zato, da bi "prebolela". Te bo že minilo. To ni nič hudega. Brezveze je zaradi tega vreči stran zvezo, ki bi lahko bila prava.
Če razmišljaš, da bi pustila fanta, naredi to iz konkretnih razlogov - ker se ne ujemata v tem in tem, in ne vidiš, kako bi lahko v prihodnosti na tak način shajala. Če nimaš takega razloga, če ga imaš rada, pa ne ustvarjaj problema. Bodi tiho in zadrži te občasne epizode zase.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
MISSbaby napisal/-a:js nism bla zihr, pol on ni biu zihr da je to to..
Folk današnje čase. Ne rabiš bit zihr, da je to to. Ne moreš bit zihr, da je to to, dokler nista vsaj par let skupaj. Vsaka zveza, krajša od par let, in vsaka zveza, kjer partnerja še ne živita skupaj, ne more biti nič drugega, kot raziskovanje.
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Alwaleed napisal/-a:MISSbaby napisal/-a:js nism bla zihr, pol on ni biu zihr da je to to..
Folk današnje čase. Ne rabiš bit zihr, da je to to. Ne moreš bit zihr, da je to to, dokler nista vsaj par let skupaj. Vsaka zveza, krajša od par let, in vsaka zveza, kjer partnerja še ne živita skupaj, ne more biti nič drugega, kot raziskovanje.
Točno to!
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov