Bivši jo je čisto zbegal, kaj naj naredim?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah ti ji s tem copatastim obnašanjem ne predstavljaš izziva, medtem ko njen bivši, ki je očitno ne pleše tako kot ona špila, ji ga pa.
svetujem ti tako kot evelyn. daj ji par dni (ne prevč) da premisl (itak je že mela dovolj časa), da se odloči ali bo s tabo tako kot ti hočeš (zveza), drugače greš. najverjetneje bo kmal pritekla za tabo, tudi če boš šel. kajti si ji številka 2, bivši pa je 1. in on jo je že enkrat nogiral, zdaj jo bo kvečjemu uporabil mal za zabavo in trikrat ugibaj h komu se bo ona pol hodla tolažit
seveda se pa lahko pol odločiš, al jo boš vzel al ne. ne bit pasivc, prevzem vodstvo igre
svetujem ti tako kot evelyn. daj ji par dni (ne prevč) da premisl (itak je že mela dovolj časa), da se odloči ali bo s tabo tako kot ti hočeš (zveza), drugače greš. najverjetneje bo kmal pritekla za tabo, tudi če boš šel. kajti si ji številka 2, bivši pa je 1. in on jo je že enkrat nogiral, zdaj jo bo kvečjemu uporabil mal za zabavo in trikrat ugibaj h komu se bo ona pol hodla tolažit
seveda se pa lahko pol odločiš, al jo boš vzel al ne. ne bit pasivc, prevzem vodstvo igre
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Mahagonij napisal/-a:Pomojem si bil oziroma si rebound zveza in tole se zna slabo obrnit zate. "zmedlo me je" lol klasicna zenska izjava.
ja se strinjam.. na žalost so rebound zveze kar pogoste. se zgodi..
- Soulja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2010
To nebi bil problem iti naprej ampak ker še kar ne pove kaj hoče ? enkrat da se slišva drugič SMS da bo imela čas da se dobiva , spet enkrat čist običajni sms , običajn pogovor ampak še kar se ne zjasne ? in najslabsi je ta dvom ker ne pove thats confused ...sem pač človek k hoče vedt pri čem je a je to tolk neobičajno ?
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz bi rekel, da ve kaj hoče in to je bivši, s katerim je sklepam imela vezo zgrajeno bolj na neki seksualni (privlačnostni, primarni) osnovi, medtem ko sta bila vidva (naj)prej prijatelja v katerem je videla pač super fanta and she gave it a shot.
Več se mi ne da teoretizirat, moj nasvet ni nič drugačen od ostalih uporabnikov, skensli jo, najdi si eno, pri kateri boš ti number 1 že na prvo žogo.
Več se mi ne da teoretizirat, moj nasvet ni nič drugačen od ostalih uporabnikov, skensli jo, najdi si eno, pri kateri boš ti number 1 že na prvo žogo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov